努拉尔✨ ( @pndaa.mnjaa_ ) Instagram Profile

pndaa.mnjaa_

努拉尔✨

  • 26 posts
  • 16.9k followers
  • 810 following

努拉尔✨ Profile Information

@pndaa.mnjaa_ Profile picture

@pndaa.mnjaa_

ᴿᵃᵐᵃⁱ ʸᵃⁿᵍ ᵏᵃᵗᵃ ᵐᵃⁱⁿ ᵐᵒᵗᵒ ⁿⁱ ᵗᵃᵏᵈᵉ ᵐᵃˢᵃ ᵈᵉᵖᵃⁿ . ᴴᵉˡˡᵒ ! ˢⁱᵃᵖᵃ ʸᵃⁿᵍ ᵗᵃᵏᵈᵉ ᵐᵃˢᵃ ᵈᵉᵖᵃⁿ ? ᴶᵃⁿᵍᵃⁿ ⁱⁿᵍᵃᵗ ʸᵃⁿᵍ ᵐᵃⁱⁿ ᵐᵒᵗᵒ ⁿⁱ ᵐᵃˢᵃ ᵈᵉᵖᵃⁿⁿʸᵃ ᵍᵉˡᵃᵖ ! ʸᵃⁿᵍ ᵐᵃⁱⁿ ᵐᵒᵗᵒ ⁿⁱ ˡᵃʰ ʸᵃⁿᵍ ᵐᵃˢᵃ ᵈᵉᵖᵃⁿⁿʸᵃ ˡᵉᵇⁱʰ ᶜᵉʳᵃʰ ᵈᵃʳⁱ ᵒʳᵃⁿᵍ ⁱⁱ ʸᵃⁿᵍ ᵏᵘᵃᵗ ᵐᵉⁿᵍᵃᵗᵃ ⁿⁱ 😎😏🙌🏻🔥⚡️ @cikk.pndaaa @cikk.pndaaa @cikk.pndaaa
#kronirempit #kronirempitofficial #minahrempit #rempit #rempitselamanya #rempitmalaya #matrempitkuantan #kroniex5 #kroniex5kedah #kroniex5honda #ex5 #ex5dream #ex5lovers_official #ex5lover #ex5malaysia #hondaex5 #duniapermotoran #duniakapcai_ #duniaduaroda #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jiwapermotoran #jiwakelajuan

ᴿᵃᵐᵃⁱ ʸᵃⁿᵍ ᵏᵃᵗᵃ ᵐᵃⁱⁿ ᵐᵒᵗᵒ ⁿⁱ ᵗᵃᵏᵈᵉ ᵐᵃˢᵃ ᵈᵉᵖᵃⁿ . ᴴᵉˡˡᵒ ! ˢⁱᵃᵖᵃ ʸᵃⁿᵍ ᵗᵃᵏᵈᵉ ᵐᵃˢᵃ ᵈᵉᵖᵃⁿ ? ᴶᵃⁿᵍᵃⁿ ⁱⁿᵍᵃᵗ ʸᵃⁿᵍ ᵐᵃⁱⁿ ᵐᵒᵗᵒ ⁿⁱ ᵐᵃˢᵃ ᵈᵉᵖᵃⁿⁿʸᵃ ᵍᵉˡᵃᵖ ! ʸᵃⁿᵍ ᵐᵃⁱⁿ ᵐᵒᵗᵒ ⁿⁱ ˡᵃʰ ʸᵃⁿᵍ ᵐᵃˢᵃ ᵈᵉᵖᵃⁿⁿʸᵃ ˡᵉᵇⁱʰ ᶜᵉʳᵃʰ ᵈᵃʳⁱ ᵒʳᵃⁿᵍ ⁱⁱ ʸᵃⁿᵍ ᵏᵘᵃᵗ ᵐᵉⁿᵍᵃᵗᵃ ⁿⁱ 😎😏🙌🏻🔥⚡️ @cikk.pndaaa @cikk.pndaaa @cikk.pndaaa 
#kronirempit #kronirempitofficial #minahrempit #rempit #rempitselamanya #rempitmalaya #matrempitkuantan #kroniex5 #kroniex5kedah #kroniex5honda  #ex5 #ex5dream #ex5lovers_official #ex5lover #ex5malaysia #hondaex5 #duniapermotoran #duniakapcai_ #duniaduaroda #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jiwapermotoran #jiwakelajuan
1,136 0 13 October, 2019
@pndaa.mnjaa_ Profile picture

@pndaa.mnjaa_

Kenangan Masa Lalu

Kenangan yang tak bole dilupakan dn masih lagi dalam ingatan❤️☺️. Oke cerita dia macam ni . Masa sebelum kejadian . Macam biasa lah aku teman dia kalau nk dikatakan selalu lah jugak teman dia pergi kerja dekat pahang . N then time pagi balik dari sarapan 28/9/2019 dia ada banyak kali cakap tayah balik lah teman dia kerja lagi .
.
.
.
Lepastu aku takde lah syak ade bende yang tak kene ke apa . Aku pun cakap lah “esok lah pulak eh “ aku tak tahu pulak esok tu aku tak dapat teman dia sampai lah sekrang ni😅. Oke lepastu masa malam tu aku gaduh dengan dia aku merajuk diam kan diri konon nak suruh dia pujuk lah . Sekali dua ii ego tinggi sangat so dua ii diam kan diri . N then tetiba aku tersedar dari tido sebab dia miscall dekat ws . Aku pun bangun bukak lah ws . Bukak je ws tengok dia send gambar dia dekat hospital dengan kepala berbalut. Ha time tu tak payah cakap lah kan terus vc dia tengok ii dia dekat hospital kluang , airmata ni takpayah cakap lah tak berenti ii dengan badan menggil . Lepastu tnya dia teruk ke apa semua kan dia cakap dia oke , tapi time dia cakap dia oke tu aku tak percaya lah dia oke sbb dia nangis dia cakap dia tak tahan sakit sngat . So dia mintak izin dia nk rehat kejap . So aku bagi lah dia rehat tido apa semua . N then aku tunggu ii aku call semua tetiba tak dapat sbb hp dia mati habis bateri. Lepas je dari tu tengok gambar dia mesti nangis . N then aku tunggu sampai mak aku balik sbb nk pinjam hp nk call dia . Sekali call dia angkat fuh dia punya lega happy ni tak terkata lah tengok dia dh dkat rumah siap snyum lagi . Tapi tuh lah rokok tak bole jauh 🙄. Ha ni lah sbb ii nya aku tak bagi dia pergi mana ii sorang sebb aku risau jadi macam gini lagi . Sbb tu lah sayang sangat dekat @zhafri_94 ni walaupun hari ii macam kucing dengan anjing 😴❤️. So kalau nk tahu lori yang dia bawak teruk k tak teruk bole tengok video yang sebelum ni 👌🏻🙌🏻. Lepas korang tengok lori dia yang dia bawak tu . Mesti korang dapat fikir kalau aku ikut mesti aku dah tkda dekat dunia ni lagi 😌tapi allah panjang kn umur aku dngn dia . ❤️🤲🏻
#kronirempit #kronirempitofficial #rempit #minahrempit #rempitselamanya #rempitmalaya #sukanpermotoran #sukanmalam

Kenangan yang tak bole dilupakan dn masih lagi dalam ingatan❤️☺️. Oke cerita dia macam ni . Masa sebelum kejadian . Macam biasa lah aku teman dia kalau nk dikatakan selalu lah jugak teman dia pergi kerja dekat pahang . N then time pagi balik dari sarapan 28/9/2019 dia ada banyak kali cakap tayah balik lah teman dia kerja lagi .
.
.
.
Lepastu aku takde lah syak ade bende yang tak kene ke apa . Aku pun cakap lah “esok lah pulak eh “ aku tak tahu pulak esok tu aku tak dapat teman dia sampai lah sekrang ni😅. Oke lepastu masa malam tu aku gaduh dengan dia aku merajuk diam kan diri konon nak suruh dia pujuk lah . Sekali dua ii ego tinggi sangat so dua ii diam kan diri . N then tetiba aku tersedar dari tido sebab dia miscall dekat ws . Aku pun bangun bukak lah ws . Bukak je ws tengok dia send gambar dia dekat hospital dengan  kepala berbalut. Ha time tu tak payah cakap lah kan terus vc dia tengok ii dia dekat hospital kluang , airmata ni takpayah cakap lah tak berenti ii dengan badan menggil . Lepastu tnya dia teruk ke apa semua kan dia cakap dia oke , tapi time dia cakap dia oke tu aku tak percaya lah dia oke sbb dia nangis dia cakap dia tak tahan sakit sngat . So dia mintak izin dia nk rehat kejap . So aku bagi lah dia rehat tido apa semua . N then aku tunggu ii aku call semua tetiba tak dapat sbb hp dia mati habis bateri. Lepas je dari tu tengok gambar dia mesti nangis . N then aku tunggu sampai mak aku balik sbb nk pinjam hp nk call dia . Sekali call dia angkat fuh dia punya lega happy ni tak terkata lah tengok dia dh dkat rumah siap snyum lagi . Tapi tuh lah rokok tak bole jauh 🙄. Ha ni lah sbb ii nya aku tak bagi dia pergi mana ii sorang sebb aku risau jadi macam gini lagi . Sbb tu lah sayang sangat dekat @zhafri_94 ni walaupun hari ii macam kucing dengan anjing 😴❤️. So kalau nk tahu lori yang dia bawak teruk k tak teruk bole tengok video yang sebelum ni 👌🏻🙌🏻. Lepas korang tengok lori dia yang dia bawak tu . Mesti korang dapat fikir kalau aku ikut mesti aku dah tkda dekat dunia ni lagi 😌tapi allah panjang kn umur aku dngn dia . ❤️🤲🏻
#kronirempit #kronirempitofficial #rempit #minahrempit #rempitselamanya #rempitmalaya #sukanpermotoran #sukanmalam
831 0 29 September, 2019
@pndaa.mnjaa_ Profile picture

@pndaa.mnjaa_

Gagak Hitam

Siapa yang tengah sedih ke bosan meh layan video ni🤣 konfem gelak sampai perut senak hahahahhahaha sial macam burung gagak dah 🤣 tag mamber ii korang 👏🏻😂 jangn lupa support backup acc caa @cikk.pndaaa @cikk.pndaaa @cikk.pndaaa



#kronirempit #kronirempitofficial #minahrempit #rempitselamanya #rempitmalaya #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jiwapermotoran #jiwakelajuan #jiwamatmoto #duniapermotoran #duniakapcai_ #duniaduaroda

Siapa yang tengah sedih ke bosan meh layan video ni🤣 konfem gelak sampai perut senak hahahahhahaha sial macam burung gagak dah 🤣 tag mamber ii korang 👏🏻😂 jangn lupa support backup acc caa @cikk.pndaaa @cikk.pndaaa @cikk.pndaaa •
•
•
•
#kronirempit #kronirempitofficial #minahrempit #rempitselamanya #rempitmalaya #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #jiwapermotoran #jiwakelajuan #jiwamatmoto #duniapermotoran #duniakapcai_ #duniaduaroda
2,727 0 28 September, 2019
@pndaa.mnjaa_ Profile picture

@pndaa.mnjaa_

Bucida Garden BBQ & Steamboat

𝓐𝓹𝓪 𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓴𝓲𝓽𝓪 𝓼𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 , 𝓴𝓲𝓽𝓪 𝓶𝓲𝓷𝓽𝓪 𝓪𝓵𝓵𝓪𝓱 𝓳𝓪𝓰𝓪𝓴𝓪𝓷 𝓭𝓲𝓪 𝓾𝓷𝓽𝓾𝓴 𝓴𝓲𝓽𝓪♥️🌹💕🎈😌🙏🏻





#kronirempit #kronirempitofficial #kroniex5 #kroniex5kedah #kroniex5utaraa_ #kroniex5malaya🔰 #kronilampupetak #ex5familia #ex5familia #ex5lover #ex5dream #ex5tetapidola #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #duniakapcai_ #duniapermotoran #duniaduaroda #jiwakelajuan #jiwapermotoran #jiwaduaroda #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #minahrempit #minahmoto #rempitmalaya #rempitselamanya

𝓐𝓹𝓪 𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓴𝓲𝓽𝓪 𝓼𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 , 𝓴𝓲𝓽𝓪 𝓶𝓲𝓷𝓽𝓪 𝓪𝓵𝓵𝓪𝓱 𝓳𝓪𝓰𝓪𝓴𝓪𝓷 𝓭𝓲𝓪 𝓾𝓷𝓽𝓾𝓴 𝓴𝓲𝓽𝓪♥️🌹💕🎈😌🙏🏻
•
•
•
•
•
#kronirempit #kronirempitofficial #kroniex5 #kroniex5kedah #kroniex5utaraa_ #kroniex5malaya🔰 #kronilampupetak #ex5familia #ex5familia #ex5lover #ex5dream #ex5tetapidola #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #kapcaiborneo #kapcaiwengweng #duniakapcai_ #duniapermotoran #duniaduaroda #jiwakelajuan #jiwapermotoran #jiwaduaroda #sukanpermotoran #sukanmalam #sukanduaroda #minahrempit #minahmoto #rempitmalaya #rempitselamanya
5,725 0 31 July, 2019