༺Azliana Azhar༻ ( @puterialyaa__ ) Instagram Profile

puterialyaa__

༺Azliana Azhar༻

  • 44 posts
  • 27.9k followers
  • 1.9k following

༺Azliana Azhar༻ Profile Information

@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Selamat Pagi ☝🏻Malaysia 🇲🇾😘♥️
.
.
Speck 👓 by @afiqahaziz_mua

Selamat Pagi ☝🏻Malaysia 🇲🇾😘♥️
.
.
Speck 👓 by @afiqahaziz_mua
1,474 0 11 September, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Repost 👭🌸

Repost 👭🌸
1,132 0 9 September, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Ni orang kata marka penang jarang tak helokkkks nohh ? 😝🔥🔥
@y15zr_festival @y15zr_festivalmodel @y15zr_festival_crew
#y15malaysia #y15zrfestival

Ni orang kata marka penang jarang tak helokkkks nohh ? 😝🔥🔥
@y15zr_festival @y15zr_festivalmodel @y15zr_festival_crew 
#y15malaysia #y15zrfestival
2,394 0 8 September, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Belakang ada kosong ni.. Ada yang nak tumpang tak? 🤪
#y15official #y15zrmalaysia #festivaly15zr
#midtownkubangmenerong

Belakang ada kosong ni.. Ada yang nak tumpang tak? 🤪 
#y15official #y15zrmalaysia #festivaly15zr 
#midtownkubangmenerong
2,607 0 7 September, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Memang sedap nak mampuihh😆! Toksah duk pertikai dah.. Sapa besa makan, dia tau laa kuah carbonara kami memang lain dari yang lain nah! 🤪 Sungguh aih... Berapa ramai cuba nak tiru buat atau tiru resepi, tapi maaf🤣 Tetap tak menjadi.. Sebab kami 💯% bahan homemade dan kami tak guna langsung segalaa mak nenek carbonara dalam tin jenama prego tu🤣 Masinn + Muakk weh🤪 Tapi kami punya secukup rasa, sikit muakk pun takdak! Cheese tu awat alya makan bertali-tali? Haa sebab alya rajin😂 Alya perangat balik makan panas2 fuhhhh! Surrrr teroksss.. Hampa kena try! Nak sedap lagi makan ngan cabai melaka.. Tatau nak habaq dia punya sedap tu😋

Memang sedap nak mampuihh😆! Toksah duk pertikai dah.. Sapa besa makan, dia tau laa kuah carbonara kami memang lain dari yang lain nah! 🤪 Sungguh aih... Berapa ramai cuba nak tiru buat atau tiru resepi, tapi maaf🤣 Tetap tak menjadi.. Sebab kami 💯% bahan homemade dan kami tak guna langsung segalaa mak nenek carbonara dalam tin jenama prego tu🤣 Masinn + Muakk weh🤪 Tapi kami punya secukup rasa, sikit muakk pun takdak! Cheese tu awat alya makan bertali-tali? Haa sebab alya rajin😂 Alya perangat balik makan panas2 fuhhhh! Surrrr teroksss.. Hampa kena try! Nak sedap lagi makan ngan cabai melaka.. Tatau nak habaq dia punya sedap tu😋
755 0 6 September, 2019
🖤
816 0 4 September, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Little suprise from me to you😘 And Happy 1st Anniversary boo💕 Thankyou for everything selama 1 tahun kita bersama🥰 You’re too perfect for me♥️ Tanpa awak, Saya bukan Alyaa yang sekarang, Tanpa awak, my family business “PrincessAlyaaKitchen” tak mungkin akan capai tahap yang sekarang🥰 Dia lelaki yang tak pernah kisah pasal dia punya letih, Asalkan Alya ada duit untuk tanggung mama & adik2😢 sanggup bawak Alya pi COD meatball setiap minggu.. Masa tu Alya takdak agent lagi. Tahan ja bila dia jadi tempat Alya lepas marah. Sedia tadah bahu bila Alya menangis.. Jatuh bangun Alya, only him beside me♥️ Jauh mana pun dia pi, dapat tau Alya sakit.. Pecut balik mai. Yes, Alya banyak menyusahkan dia.. Hmmm. Thankyou for everything Biy😢 And Thankyouu geng sebab membantu i menjayakan suprise yang tak seberapa nak suprise ni🤣 Without uolls, maybe alya pun tak berjaya😆 Actually, kami beramai nahh dalam room tu. Jangan nak nimoon2 sangat😏. Semoga apa yang dirancang kita tahun depan, Dipermudahkan🥰 Aamiin✨ Bubye 🥳💖

Little suprise from me to you😘 And Happy 1st Anniversary boo💕 Thankyou for everything selama 1 tahun kita bersama🥰 You’re too perfect for me♥️ Tanpa awak, Saya bukan Alyaa yang sekarang, Tanpa awak, my family business “PrincessAlyaaKitchen” tak mungkin akan capai tahap yang sekarang🥰 Dia lelaki yang tak pernah kisah pasal dia punya letih,  Asalkan Alya ada duit untuk tanggung mama & adik2😢 sanggup bawak Alya pi COD meatball setiap minggu.. Masa tu Alya takdak agent lagi. Tahan ja bila dia jadi tempat Alya lepas marah. Sedia tadah bahu bila Alya menangis.. Jatuh bangun Alya, only him beside me♥️ Jauh mana pun dia pi, dapat tau Alya sakit.. Pecut balik mai. Yes, Alya banyak menyusahkan dia.. Hmmm. Thankyou for everything Biy😢  And Thankyouu geng sebab membantu i menjayakan suprise yang tak seberapa nak suprise ni🤣 Without uolls, maybe alya pun tak berjaya😆 Actually, kami beramai nahh dalam room tu. Jangan nak nimoon2 sangat😏. Semoga apa yang dirancang kita tahun depan, Dipermudahkan🥰 Aamiin✨ Bubye 🥳💖
1,584 0 3 September, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Selamat Hari Raya Eidul Adha kepada semua umat islam✨.. Sis baru nak post gambaq raya 🤣🍃 Btw, nampak I’m so weird without spect kan 🥴?

Selamat Hari Raya Eidul Adha kepada semua umat islam✨.. Sis baru nak post gambaq raya 🤣🍃 Btw, nampak I’m so weird without spect kan 🥴?
1,311 0 11 August, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Don't let anyone with bad eyebrows tell you anything about life💃🏼... Anyway, my BlingBlingsss casing is from
@usinlempoyang.ampang 😍✨
@usinlempoyang.ampang

Don't let anyone with bad eyebrows tell you anything about life💃🏼... Anyway, my BlingBlingsss casing is from 
@usinlempoyang.ampang 😍✨
@usinlempoyang.ampang
1,218 0 8 August, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Happy girls are the prettiest 😋✨

Happy girls are the prettiest 😋✨
1,207 0 6 August, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Bukit Mertajam

Thank you for always being my rainbow after the storm 🌈🥰✨

Thank you for always being my rainbow after the storm 🌈🥰✨
689 0 31 July, 2019
Repost 🤣
761 0 31 July, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Cute ? Okay thanks 🤣🤪✨

Cute ? Okay thanks 🤣🤪✨
1,134 0 11 July, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Macam2 laa makan viral lani 🤤 Haa ni salah 1 hat baru nak viral jugakk ni.. Hampa cuba dak lagi Cheese Stick ni? Sebenaqnyaa Cheese Stick tapi tatau laa awat aku bodo sangat pi sebut CornDog🤣 Sedap wehhh! Hampaa tengok laa dia punyaa cheese tu. Tarikk2 tu yang best sekali tu🤪 Kalau hampaa tak makan lagi, apa kata pi beli dekat sis ni 👇🏻👇🏻
@safuanfarisha_
@safuanfarisha_
@safuanfarisha_
RM9 jaa sebungkuihh murahhhh nak mampuihhh😫 Pi belii pastuu kita buat video makan tarikk2 bersama 😜

Macam2 laa makan viral lani 🤤 Haa ni salah 1 hat baru nak viral jugakk ni.. Hampa cuba dak lagi Cheese Stick ni? Sebenaqnyaa Cheese Stick tapi tatau laa awat aku bodo sangat pi sebut CornDog🤣 Sedap wehhh! Hampaa tengok laa dia punyaa cheese tu. Tarikk2 tu yang best sekali tu🤪 Kalau hampaa tak makan lagi, apa kata pi beli dekat sis ni 👇🏻👇🏻
@safuanfarisha_ 
@safuanfarisha_ 
@safuanfarisha_ 
RM9 jaa sebungkuihh murahhhh nak mampuihhh😫 Pi belii pastuu kita buat video makan tarikk2 bersama 😜
865 0 9 July, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Bila pakai semua hitam, percaya lah hang punyaa self confidence melonjakk sampai ke langit🌚🌸 Tuu cara posing confidence la tu🤣 Lawa tak lawa belakang kira.

Bila pakai semua hitam, percaya lah hang punyaa self confidence melonjakk sampai ke langit🌚🌸 Tuu cara posing confidence la tu🤣 Lawa tak lawa belakang kira.
1,577 0 26 June, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Cameron Highlands, Pahang, Malaysia

I was overwhelmed by receiving so much attention for my birthday and would like to thank each and every one of you so much for your kind greetings and blessings 🥰🌸💕 I'm sure that with all these wishes, it will become a great year 🥳 آَمِيـٍـِـنْ ... آَمِيـٍـِـنْ ... آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ🤲🏻

I was overwhelmed by receiving so much attention for my birthday and would like to thank each and every one of you so much for your kind greetings and blessings 🥰🌸💕 I'm sure that with all these wishes, it will become a great year 🥳 آَمِيـٍـِـنْ ... آَمِيـٍـِـنْ ... آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ🤲🏻
1,783 0 26 June, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Me and my only one ♥️ @fxfard_

Me and my only one ♥️ @fxfard_
1,342 0 25 June, 2019
@puterialyaa__ Profile picture

@puterialyaa__

Happy Birthday to me🥳✨, Alhamdulillah, 21 tahun dah hidup di doniaaa. Macam2 cabaran ku tempuhii dengan relakss (RelaksKenaKatAnda) 🤣 Buat aku jadi lebih matang. Hohoho💃🏻 Thankyouu mama sebab lahirkan alya yang gilaa ni ke dunia. 🎉🎈🎂🎁
#AlyaTurnToSweet21
#AlyaDahBesaq
#AlyaMakinSegak🤣
#OficiallySweet21
#Forever21

Happy Birthday to me🥳✨, Alhamdulillah, 21 tahun dah hidup di doniaaa. Macam2 cabaran ku tempuhii dengan relakss (RelaksKenaKatAnda) 🤣 Buat aku jadi lebih matang. Hohoho💃🏻 Thankyouu mama sebab lahirkan alya yang gilaa ni ke dunia. 🎉🎈🎂🎁
#AlyaTurnToSweet21
#AlyaDahBesaq
#AlyaMakinSegak🤣
#OficiallySweet21
#Forever21
2,505 0 25 June, 2019