placentex malaysia ( @putih_byaj ) Instagram Profile

putih_byaj

placentex malaysia

  • 329 posts
  • 3.4k followers
  • 3.3k following

placentex malaysia Profile Information

@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Japan platinum baru sampai...siapa yang tunggu tu mai order🤭 . Benefit : . 💕Skin Whitening & treat uneven skin tone. 💕Anti acne, oil control,reduce scars & pores. 💕Works As A Natural Sunscreen. 💕Reduce pigmentation & dark spot. 💕Prevent Melanin Accumulation. 💕Reduces Skin Inflammation, Eczema. . . .. ✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original.. . ✅PERSONAL GUIDANCE . ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE ( snap sendiri,no goggle) . . 📱WHATSAPP 01133747694 . . . #cindella #complexion6malaysia #mixingwhiteenergize #japanplatinum #snowwhiteinjection #TGWhite1000 #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell ll #snowwhitedrip #placentalucchinisheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #placentex #placentexoriginal #nanguang #tgwhite #treninjection #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg #tren500mg #nangkuang #glutaxdcrp750000 #evgenisregeneration #glutathione #evgenis #glutathioneiv #cindellapremium

Japan platinum baru sampai...siapa yang tunggu tu mai order🤭 . Benefit : . 💕Skin Whitening & treat uneven skin tone. 💕Anti acne, oil control,reduce scars & pores. 💕Works As A Natural Sunscreen. 💕Reduce pigmentation & dark spot. 💕Prevent Melanin Accumulation. 💕Reduces Skin Inflammation, Eczema. . . .. ✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original.. . ✅PERSONAL GUIDANCE . ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE ( snap sendiri,no goggle) . . 📱WHATSAPP 01133747694 . . . #cindella #complexion6malaysia  #mixingwhiteenergize  #japanplatinum #snowwhiteinjection #TGWhite1000  #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell ll #snowwhitedrip #placentalucchinisheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #placentex  #placentexoriginal  #nanguang  #tgwhite #treninjection #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg #tren500mg  #nangkuang  #glutaxdcrp750000  #evgenisregeneration  #glutathione  #evgenis #glutathioneiv  #cindellapremium
33 2 14 hours ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Dengan gabungan Gingko Extract, Tranexamic Acid, Ascorbic acid, VitB12, dll memang bagi kesan superb pada skin... Jom cuba TGWhite1000... RM880 sahaja utk 10 set.. Nak cuba halfset dulu pon blh RM500.. dan loose RM130.. 1 set ade 10 item okay.. Memang berbaloi2.. . . Benefit : . 💕Skin Whitening & treat uneven skin tone. 💕Anti acne, oil control,reduce scars & pores. 💕Anti-Aging & Anti Oxidant Properties. 💕Improves Blood Circulation & Reduce Depression. 💕Works As A Natural Sunscreen. 💕Reduce pigmentation & dark spot. 💕Prevent Melanin Accumulation. 💕Reduces Skin Inflammation, Eczema. 💕Prevents Skin Problems & Sensitive skin. 💕Radiant skin and healthy body. 💕Prevent Hair loss & promote hair growth. . . RM880 - 10 SET With orient RM 1XXX .. ✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original.. . ✅PERSONAL GUIDANCE . ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE ( snap sendiri,no goggle) . . 📱WHATSAPP 01133747694 . . . #cindella #complexion6malaysia #mixingwhiteenergize #japanplatinum #snowwhiteinjection #TGWhite1000 #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentalucchinisheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #mirrorselfie aclewhiteinjection #glutax70000gm #nanguang #tgwhite #treninjection #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg #tren500mg #nangkuang #glutaxdcrp750000 #evgenisregeneration #glutathione #evgenis #glutathioneiv #cindellapremium

Dengan gabungan Gingko Extract, Tranexamic Acid, Ascorbic acid, VitB12, dll memang bagi kesan superb pada skin... Jom cuba TGWhite1000... RM880 sahaja utk 10 set.. Nak cuba halfset dulu pon blh RM500.. dan loose RM130.. 1 set ade 10 item okay.. Memang berbaloi2.. . . Benefit : . 💕Skin Whitening & treat uneven skin tone. 💕Anti acne, oil control,reduce scars & pores. 💕Anti-Aging & Anti Oxidant Properties. 💕Improves Blood Circulation & Reduce Depression. 💕Works As A Natural Sunscreen. 💕Reduce pigmentation & dark spot. 💕Prevent Melanin Accumulation. 💕Reduces Skin Inflammation, Eczema. 💕Prevents Skin Problems & Sensitive skin. 💕Radiant skin and healthy body. 💕Prevent Hair loss & promote hair growth. . . RM880 - 10 SET  With orient RM 1XXX .. ✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original.. . ✅PERSONAL GUIDANCE . ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE ( snap sendiri,no goggle) . . 📱WHATSAPP 01133747694 . . . #cindella #complexion6malaysia  #mixingwhiteenergize  #japanplatinum #snowwhiteinjection #TGWhite1000  #cindella1200mg #lipolab  #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentalucchinisheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #mirrorselfie aclewhiteinjection  #glutax70000gm  #nanguang  #tgwhite #treninjection #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg #tren500mg  #nangkuang  #glutaxdcrp750000  #evgenisregeneration  #glutathione  #evgenis #glutathioneiv  #cindellapremium
41 0 15 hours ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Bahan2 dalam ORIENT jatuh dalam kategori "MAKANAN" ya, sbb kita banyak guna extract bahan2 semulajadi.. . KKM kelaskan produk ni BUKAN kategori ubat/dadah, tidak memerlukan apa2 pendaftaran dgn KKM. . . RM150 (PKP SALES) . NORMAL PRICE :RM249 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mixberrypowder #collagenpowder #cindelle #whiteningdrink #berrysachet #organicdrink #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrink #collagendrink

Bahan2 dalam ORIENT jatuh dalam kategori "MAKANAN" ya, sbb kita banyak guna extract bahan2 semulajadi.. . KKM kelaskan produk ni BUKAN kategori ubat/dadah, tidak memerlukan apa2 pendaftaran dgn KKM. . .  RM150 (PKP SALES) . NORMAL PRICE :RM249 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mixberrypowder #collagenpowder #cindelle #whiteningdrink #berrysachet #organicdrink #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrink #collagendrink
44 0 17 hours ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Combo bagi yang tak nak cucuk2, boleh ambil ni.. nano salt drink untuk detox buang toxin, lancarkan peredaran darah, dan hilangkan jerawat kat muka. . Dapat pulak Orient yg mengandungi salmon ovary peptide.. segala jenis peptide ni dah lama orang buat sebagai bahan dalam supplement contohnye, Thailand, Korea, and etc.. . Sangat bagus untuk repair skin cell yang rosak, ade parut baru cepat je hilang..untuk kecilkan pore.. hilangkan eyebags and dark circle..eh banyak sangat benefit untuk kulit dan badan tau😍 . PRICE RM220 ( 1 BOX NANO SALT DRINK + 1 BOX ORIENT ) . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapps 01133747694 . #cindella1200mg #complexion6 #nangkuang #snowhite #nanguang #japanplatinumgreen #japanplatinum #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #transamin250mg #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #japanamcslimming #tranexamicacid #complexion6 #mixingwhite #placentastemcell #vitamax2gsnano #tren #japanplatinum #nexentury29 #detoxiv #koreawhiteadvance #glutathione #nanosalt #nanosaltwater #nanosaltdetox

Combo bagi yang tak nak cucuk2, boleh ambil ni.. nano salt drink untuk detox buang toxin, lancarkan peredaran darah, dan hilangkan jerawat kat muka. . Dapat pulak Orient yg mengandungi salmon ovary peptide.. segala jenis peptide ni dah lama orang buat sebagai bahan dalam supplement contohnye, Thailand, Korea, and etc.. . Sangat bagus untuk repair skin cell yang rosak, ade parut baru cepat je hilang..untuk kecilkan pore.. hilangkan eyebags and dark circle..eh banyak sangat benefit untuk kulit dan badan tau😍 .  PRICE RM220 ( 1 BOX NANO SALT DRINK + 1 BOX ORIENT ) . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapps 01133747694 . #cindella1200mg #complexion6 #nangkuang #snowhite  #nanguang  #japanplatinumgreen #japanplatinum #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #transamin250mg #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #japanamcslimming #tranexamicacid #complexion6 #mixingwhite #placentastemcell #vitamax2gsnano #tren #japanplatinum #nexentury29 #detoxiv #koreawhiteadvance #glutathione #nanosalt #nanosaltwater #nanosaltdetox
58 0 22 hours ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Promosi untuk raya tau, dah lama tapi baru sempat promote😂..siapa nak boleh pm lelaju next week last untuk sampai sebelum raya okay?😘 . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrip #collagendrink

Promosi untuk raya tau, dah lama tapi baru sempat promote😂..siapa nak boleh pm lelaju next week last untuk sampai sebelum raya okay?😘 . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrip #collagendrink
108 0 2 days ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Pelakon malaysia berkulit gebu, Cik Fara ni I selalu tengok dia always pesan "Nak cantik jangan malas".. betul tu.. Kulit gebu, sihat, badan bertenaga bukan datang tiba-tiba, lebih2 kalau genetik kita bukan dr skin jenis putih, flawless.. Kena rajin amalkan supplement, pemakanan sihat, air kosong yg banyak, exercise dan paling penting jangan stress, kena selalu happy... Nampak mcm pesanan biasa kan? Tapi berapa ramai orang yg betul2 disiplin amalkan tips ni?.. Jom ambil orient, ngap macam tu je..yang penting sedap ok😘 . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide #japanplatinum #orientsupplement #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection #nanguang #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia #nanosalt #salmonpeptide #nangkuang #glutathione #blueberryjuice #beautyjuice #evgenis #evgenisdumovit #cindellapremium

Pelakon malaysia berkulit gebu, Cik Fara ni I selalu tengok dia always pesan "Nak cantik jangan malas".. betul tu.. Kulit gebu, sihat, badan bertenaga bukan datang tiba-tiba, lebih2 kalau genetik kita bukan dr skin jenis putih, flawless.. Kena rajin amalkan supplement, pemakanan sihat, air kosong yg banyak, exercise dan paling penting jangan stress, kena selalu happy... Nampak mcm pesanan biasa kan? Tapi berapa ramai orang yg betul2 disiplin amalkan tips ni?.. Jom ambil orient, ngap macam tu je..yang penting sedap ok😘 . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide  #japanplatinum #orientsupplement  #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep  #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection  #nanguang  #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia  #nanosalt #salmonpeptide  #nangkuang  #glutathione  #blueberryjuice #beautyjuice #evgenis #evgenisdumovit #cindellapremium
99 0 2 days ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Orient ingredients 👆🏻 . Orient mengandungi lycopene bukan extract tau..maksudnye amount lycopene ni banyak.. yang menjaga pore dari tersumbat, secara tidak lansung jerawat pun susah nak datang.. bila pore bersih kecil kulit sentiasa flawless, kalau keluar jerawat pun boleh kira berapa kali setahun😝 . RM150 (PKP SALES) . NORMAL PRICE RM230 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #mixingwhite #japanplatinum #orientsupplement #mairicheorient #cindella1200mg #whiteningsupplement #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection #nanguang #glutax75gx #treninjection #glutaxmalaysia #nanosalt #tren500mg #nangkuang #glutax180000gr #evgenisregeneration #Skinwhitening #koreansupplement #koreasupplement #cindellapremium

Orient ingredients 👆🏻 . Orient mengandungi lycopene bukan extract tau..maksudnye amount lycopene ni banyak.. yang menjaga pore dari tersumbat, secara tidak lansung jerawat pun susah nak datang.. bila pore bersih kecil kulit sentiasa flawless, kalau keluar jerawat pun boleh kira berapa kali setahun😝 . RM150 (PKP SALES) . NORMAL PRICE RM230 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #mixingwhite #japanplatinum #orientsupplement  #mairicheorient  #cindella1200mg #whiteningsupplement  #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep  #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection  #nanguang  #glutax75gx  #treninjection #glutaxmalaysia  #nanosalt #tren500mg  #nangkuang  #glutax180000gr #evgenisregeneration  #Skinwhitening #koreansupplement  #koreasupplement  #cindellapremium
165 0 4 days ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Orient is so exclusive because all ingredients are made from premium ingredient ..manys are from overseas . Orient mengandungi strawberry extract yang bagus kawal minyak dimuka..sekaligus, mencegah jerawat sebab sebum-sebum dimuka terkawal..siapa nak kulit flawless jom try orient ni🥰 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrip #collagendrink

Orient is so exclusive because all ingredients are made from premium ingredient ..manys are from overseas . Orient mengandungi strawberry extract yang bagus kawal minyak dimuka..sekaligus, mencegah jerawat sebab sebum-sebum dimuka terkawal..siapa nak kulit flawless jom try orient ni🥰 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrip #collagendrink
175 0 4 days ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Orient is so exclusive because all ingredients are made from premium ingredient ..manys are from overseas . Kulit kusam tanda-tanda badan kurang nutrient.. sebab tu kena consume orient..tak semua kita ni sempat nak makan buah sekali gus sehari . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrip #collagendrink

Orient is so exclusive because all ingredients are made from premium ingredient ..manys are from overseas . Kulit kusam tanda-tanda badan kurang nutrient.. sebab tu kena consume orient..tak semua kita ni sempat nak makan buah sekali gus sehari . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrip #collagendrink
339 1 3 weeks ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Jangan baca👆🏻😜 . Orient supplement ingredients 👇🏻 . Orient mengandungi salmon ovary peptide.. segala jenis peptide ni dah lama orang buat sebagai bahan dalam supplement contohnye, Thailand, Korea, and etc.. . Sangat bagus untuk repair skin cell yang rosak, ade parut baru cepat je hilang..untuk kecilkan pore.. hilangkan eyebags and dark circle..eh banyak sangat benefit untuk kulit dan badan tau😍 . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagen #glutathioneinjection #collagenpeptides

Jangan baca👆🏻😜 . Orient supplement ingredients 👇🏻 . Orient mengandungi salmon ovary peptide.. segala jenis peptide ni dah lama orang buat sebagai bahan dalam supplement contohnye, Thailand, Korea, and etc.. . Sangat bagus untuk repair skin cell yang rosak, ade parut baru cepat je hilang..untuk kecilkan pore.. hilangkan eyebags and dark circle..eh banyak sangat benefit untuk kulit dan badan tau😍 . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagen #glutathioneinjection #collagenpeptides
296 1 3 weeks ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Worry not, Orient definitely 100% safe nutritional food, approved by KKM, food safety & quality systems with specialized GMP audits, and HALAL under Islamic Manufacturer practise.. Visit our Link on bio for more info. . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #mixingwhite #japanplatinum #orientsupplement #mairicheorient #cindella1200mg #glutathionedrinkmalaysia #placentastemcell #bioswissstemcell #whiteningdrink #placentasheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection #nanguang #glutax75gx #treninjection #glutaxmalaysia #nanosalt #tren500mg #nangkuang #collagensupplement #evgenisregeneration #collagenpowder #collagensupplementmalaysia #collagenpowdermalaysia #cindellapremium

Worry not, Orient definitely 100% safe nutritional food, approved by KKM, food safety & quality systems with specialized GMP audits, and HALAL under Islamic Manufacturer practise.. Visit our Link on bio for more info. . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #mixingwhite #japanplatinum #orientsupplement  #mairicheorient  #cindella1200mg #glutathionedrinkmalaysia #placentastemcell #bioswissstemcell #whiteningdrink #placentasheep  #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection  #nanguang  #glutax75gx  #treninjection #glutaxmalaysia  #nanosalt #tren500mg  #nangkuang  #collagensupplement  #evgenisregeneration  #collagenpowder  #collagensupplementmalaysia #collagenpowdermalaysia  #cindellapremium
277 0 3 weeks ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Orient ni supplement yang sangat-sangat exclusive.. sebab bahan memang premium... kkm✅ . Orient mengandungi vitamin dan mineral yang sangat penting untuk “maintenances” kulit..so kulit xde la kering, dan awet muda..kalau berkedut pun lambat, dan boleh hilangkan jeragat..siapa ade jeragat meyh try ni . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #mixingwhite #glutathioneiv #mixingwhiteenergize

Orient ni supplement yang sangat-sangat exclusive.. sebab bahan memang premium... kkm✅ . Orient mengandungi vitamin dan mineral yang sangat penting untuk “maintenances” kulit..so kulit xde la kering, dan awet muda..kalau berkedut pun lambat, dan boleh hilangkan jeragat..siapa ade jeragat meyh try ni . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #mixingwhite #glutathioneiv #mixingwhiteenergize
269 0 3 weeks ago
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Cantik kan sis ni yang amalkan treatment NOVENTA ni?🥰 . Noventa Antara yang high dose, point paling penting 1500mg of glutathione and stemcell yang sangat poten..price mahal sikit dari korea white advanced atau premium cindella, tengok bahan dan box dia pun boleh tau ya😎..exclusive gitu..video testimoni customer tgk kat ig story ye😘 . . Noventa : 5 box + 1 box placenta of 5 ampoules (Total of 5 Drip) : RM880 . . Loose set: RM250 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱WhatsApp 01133747694 . #cindella1200mg #nangkuang #noventaoriginal #noventadrip #cindella #nanguang #cindelle3000 #noventa #placentalucchinisheep #cindellamurah #glutathionedrip #vitaminc #glutathioneiv #noventamalaysia #complexion6 #noventamalaysia #placentanoventa #placentastemcell #noventaplacenta #glutathionesupplements #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #aquaskinveniscy #evegenisdumovit #noventainjection #koreawhiteadvance #cindellapremium

Cantik kan sis ni  yang amalkan treatment NOVENTA ni?🥰 . Noventa Antara yang high dose, point paling penting 1500mg of glutathione and stemcell yang sangat poten..price mahal sikit dari korea white advanced atau premium cindella, tengok bahan dan box dia pun boleh tau ya😎..exclusive gitu..video testimoni customer tgk kat ig story ye😘 . . Noventa : 5 box + 1 box placenta of 5 ampoules (Total of 5 Drip) : RM880 . . Loose set: RM250 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱WhatsApp 01133747694 . #cindella1200mg  #nangkuang #noventaoriginal #noventadrip #cindella #nanguang  #cindelle3000 #noventa #placentalucchinisheep #cindellamurah #glutathionedrip #vitaminc #glutathioneiv #noventamalaysia #complexion6 #noventamalaysia #placentanoventa #placentastemcell #noventaplacenta #glutathionesupplements #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #cindellamalaysia #aquaskinveniscy #evegenisdumovit  #noventainjection  #koreawhiteadvance #cindellapremium
399 2 1 month ago