placentex malaysia ( @putih_byaj ) Instagram Profile

putih_byaj

placentex malaysia

  • 45 posts
  • 2.9k followers
  • 3.5k following

placentex malaysia Profile Information

@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

CLOSE UP 1 FULL KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 1 FULL KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
447 0 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
444 0 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

CLOSE UP 1 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang

CLOSE UP 1 SET KOREA WHITE ADVANCED (NEW PACKAGING)
.
lebih kurang macam cindella 1200mg from DAE HAN NEW PHARM.CO
dose untuk glutathione sama 1200mg ..cuma, korea white advanced ade lipotocin 300mg lagi tinggi cindella 1200mg
.
.
Untuk whitening,kulit moist,hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka..kelebihan yg lain adalah proses penyerapan nutrient lain yang sangat bagus untuk kulit..antioxidant juga tau❤️
.

Made from BCWP KOREA COMPANY
.
Ingredient:
.
Glutathione 1200mg, Pure vitamin C 20ml, Lipotocin 300mg
.
.
HALF SET RM470 (5X TIMES TREATMENT)
.
FULL SET RM720 (10X TIMES TREATMENT)
.
.
Tak nak inject?..meyh try supplement: follow je @mjbeauty_empire
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL
.
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY POSTED PICTURE ( gambar snap sendiri, NO GOGGLE )
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowwhiteinjection #nangkuanginjection  #glutax75gx #japanplatinuminjection #cindella #miraclewhite #miraclewhitemalaysia #transamininjection #premiumcindella #japanplatinumgreen #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #placentalucchinistemcell #complexion6 #nanguang #bioswissstemcell #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #vitamax2gsnano #japanplatinum #nexentury29 #soulcrystaltriplewhitening #glutax75gx #cindellapremium #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #nanguang
445 0 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
444 0 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Tren injection..stock yang sangat limited dan antara injection yang paling lama sis jual since 2014..sebab banyak sangat permintaan, testimoni pun banyak, customer repeat order.. dari situ pun kita tau quality product tu macam mane🤗
.
.
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut dengan cepat atau mencegah scar tu dari lagi teruk..kalau korang inject mase parut masih “wound open” masih berdarah try inject tren.. tengok parut tu teruk ke tak macam sebelum- sebelum ni..sis dah try🤭.. tren juga boleh merawat eczma dan melasma
.
Tren500 mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
Berkesan ke tak?..semua ikut kesesuaian badan, metabolism.. kena rajin dan banyak bersabar, think positive..ikut guide sis dan paling penting beli yang original okay?
.
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . .
.
.
📱whatsapps 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #premiumcindella1200mg #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #mixingwhiteenergize #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #premiumcindella #glutax75gx #glutax #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #glutathione

Tren injection..stock yang sangat limited dan antara injection yang paling lama sis jual since 2014..sebab banyak sangat permintaan, testimoni pun banyak, customer repeat order.. dari situ pun kita tau quality product tu macam mane🤗
.
.
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut dengan cepat atau mencegah scar tu dari lagi teruk..kalau korang inject mase parut masih “wound open” masih berdarah try inject tren.. tengok parut tu teruk ke tak macam sebelum- sebelum ni..sis dah try🤭.. tren juga boleh merawat eczma dan melasma
.
Tren500 mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
Berkesan ke tak?..semua ikut kesesuaian badan, metabolism.. kena rajin dan banyak bersabar, think positive..ikut guide sis dan paling penting beli yang original okay?
.
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . .
.
.
📱whatsapps 01133747694
.
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #premiumcindella1200mg #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #mixingwhiteenergize #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #premiumcindella #glutax75gx #glutax #treninjection #japanplatinum #nexentury29 #glutathione
445 0 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Close up!!..Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang

Close up!!..Tren Injection or lebih famous lagi dikenali sebagai Tren Adira.. Injection yg menjadi fenomena since 5 tahun yg lepassss sampai la sekarang. . .
.
Okay zaman tu tak wujud lagi ya cindella, mixing white slc24a5, nangkuang dan lain2 bagai tu.. so mmg mustahil la Adira nak guna yg tu ya sampai jadi putih ketara dlm masa singkat.. Sejak 5 tahun lepas Tren Menjadi kegilaan wanita utk skin whitening mostly warga Kelantan.. orang kelantan putih lepak2 suntik tren.. mostly pengasas2 skincare dan produk whitening dari kelantan sebenarnya memang ramai gunakan Tren pastu baru kuarkan produk sendiri..
.
zaman tu orang negeri lain pelik and jealous tengok kulit2 orang kelantan maka ramailah yg ke Thailand utk suntik2 vitamin.. dan ade yg beli skincare2 Thailand yg banyak mercury dan hydroquiinone itu tapi tak putih jugak muka je cerah.. tp end up muka rosak dan kulit menipis.. badan hitam.. sampailah viral ade group2 doctor di KL yg gunakan ni pada celebrity2.. sebenarnya rahsia dia adalah Tren ni lah you all.. putih satu badan,bukan muka sahaja.
.
Betul ke tak Adira guna ni wallahua’lam.. kena la tanya dia kan.. Tapi yg sis tahu pada zaman itu suntikan2 lain yg wujud pada ketika itu tak mampu lawan effect tren ni.. . TREN yg menggunakan 100% Pure Tranexamic Acid 500mg. Tranexamic selain diguna pakai dalam bidang perubatan seperti rawatan pendarahan dan lain2, ianya turut digunakan dalam bidang rawatan kulit... Banyak research2 dan study oleh pakar2 kulit antarabangsa berkenaan kebaikan tranexamic acid.
.
.
RM250 (5 TIMES TREATMENT)
.
RM450 (10 TIMES TREATMENT)
.
.
✅PERSONAL GUIDANCE
.
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅100% MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL .
.
.
📱whatsapp 01133747694
.
#cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindella600mg #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #koreawhiteadvance #tren #transamin250mg  #transamininjection #trenadira #nanosaltalkalizer #glutathione #complexion6 #complexion6malaysia #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #tranexamicacid500mg #cindellapremium #premiumcindella #japanplatinum #nanguang
442 0 2 September, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer .
Drip nanguang..try2 macam2 x jadi ape2..bila ambil nanguang ade kesan😚..nanguang pun banyak feedback.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #nanguangmalaysia #nanguanginjection #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer .
Drip nanguang..try2 macam2 x jadi ape2..bila ambil nanguang ade kesan😚..nanguang pun  banyak feedback.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #nanguangmalaysia #nanguanginjection #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
322 0 24 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip cindella1200mg ..ade perubahan, customer dah buat 10 kali tau,..so jangan give up tau..bukan sekali drip dah nak cerah macam kertas😑 ..testimoni cindella 1200mg memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #koreawhiteadvanced #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #snowwhiteinjection #koreawhiteadvance #cindellapremium #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #glutathionedrip #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #premiumcindella #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip cindella1200mg ..ade perubahan, customer dah buat 10 kali tau,..so jangan give up tau..bukan sekali drip dah nak cerah macam kertas😑 ..testimoni cindella 1200mg memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #koreawhiteadvanced #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #snowwhiteinjection #koreawhiteadvance #cindellapremium #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #glutathionedrip #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #premiumcindella #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
288 0 24 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip korea white advanced ..kulit cerah, settle, kulit moist licin tau,tu baru sekali ..testimoni korea white advanced memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #koreawhiteadvanced #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #snowwhiteinjection #koreawhiteadvance #cindellapremium #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #glutathionedrip #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #premiumcindella #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip korea white advanced ..kulit cerah, settle, kulit moist licin tau,tu baru sekali ..testimoni korea white advanced memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #koreawhiteadvanced #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #snowwhiteinjection #koreawhiteadvance #cindellapremium #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #glutathionedrip #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #premiumcindella #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
274 0 24 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini stemcell ..ni part 2 after drip..customer siap send gambar before and after..parut settle,kulit pun cerah gebu..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini stemcell ..ni part 2 after drip..customer siap send gambar before and after..parut settle,kulit pun cerah gebu..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
271 0 23 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥 FRESH TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini sheep ..ni part 2 lepas second drip..without makeup ok..kulit cerah dan makin cersih.. cerah sebab tranexamic acid ..memang banyak kajian menunjukan tranexamic acid boleh merawat melasma and as whitening agent..parut pun dah clear..kulit makin bersih sebab vitamin c..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂..
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #transamin250 #koreawhiteadvanced #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance

🔥🔥🔥 FRESH TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini sheep ..ni part  2 lepas second  drip..without makeup ok..kulit cerah dan makin cersih.. cerah sebab tranexamic acid ..memang banyak kajian menunjukan tranexamic acid boleh merawat melasma and as whitening agent..parut pun dah clear..kulit makin bersih sebab vitamin c..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂..
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #transamin250 #koreawhiteadvanced #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance
274 0 23 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini stemcell ..ni part 1 sebelum drip..customer siap send gambar before and after..parut settle,kulit pun cerah gebu..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini stemcell ..ni part 1 sebelum drip..customer siap send gambar before and after..parut settle,kulit pun cerah gebu..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
269 0 23 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥 FRESH TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini sheep ..ni part 2 lepas second drip..without makeup ok..kulit cerah dan makin cersih.. cerah sebab tranexamic acid ..memang banyak kajian menunjukan tranexamic acid boleh merawat melasma and as whitening agent..parut pun dah clear..kulit makin bersih sebab vitamin c..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂..
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #transamin250 #koreawhiteadvanced #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance

🔥🔥🔥 FRESH TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini sheep ..ni part  2 lepas second  drip..without makeup ok..kulit cerah dan makin cersih.. cerah sebab tranexamic acid ..memang banyak kajian menunjukan tranexamic acid boleh merawat melasma and as whitening agent..parut pun dah clear..kulit makin bersih sebab vitamin c..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂..
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax600gs #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #transamin250 #koreawhiteadvanced #tranexamicacid500mg #koreawhiteadvance
136 0 22 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini sheep ..ni part 1 sebelum drip..without makeup ok..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #transamin250 #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini sheep ..ni part 1 sebelum drip..without makeup ok..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #transamin250 #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
99 0 22 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini sheep ..ni part 1 sebelum drip..without makeup ok..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #transamin250 #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini sheep ..ni part 1 sebelum drip..without makeup ok..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #transamin250 #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
85 0 22 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

Close up...COMBO TREN AND SOUL CRYSTAL WHITENING SUPPLEMENT
.
.
Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah la stock sampai 2-3 kali setahun ..
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
supplement tu bukan cikai2 tau... ada extract tumbuhan yang pekat sangat sebab tu hanya boleh makan sebiji UNTUK TIGA HARI..1 botol ada 10 capsule..cukup untuk 1 bulan sebotol..INJECT AND MAKAN SUPPLEMENT?...cuba bayangkan kesannye lagi awesome .tapi kena ikut guide sis bagi .
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
.
.
COMBO: RM630 ( FULL SET TREN + 2 BOTTLE SOUL CRYSTAL )
.
.
COMBO: RM550 ( FULL SET TREN + 1 BOTTLE SOUL CRYTAL WHITE )
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #koreawhiteadvanced #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax75gx #glutathione #treninjection #japanplatinum #premiumcindellamalaysia #cindellapremium1200mg #premiumcindella #nanosalt #koreawhiteninginjection

Close up...COMBO TREN AND SOUL CRYSTAL WHITENING SUPPLEMENT
.
.
Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah la stock sampai 2-3 kali setahun ..
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang  cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
supplement tu bukan cikai2 tau... ada extract tumbuhan yang pekat sangat sebab tu hanya boleh makan sebiji UNTUK TIGA HARI..1 botol ada 10 capsule..cukup untuk 1 bulan sebotol..INJECT AND MAKAN SUPPLEMENT?...cuba bayangkan kesannye lagi awesome .tapi kena ikut guide sis bagi .
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
.
.
COMBO: RM630 ( FULL SET TREN + 2 BOTTLE SOUL CRYSTAL )
.
.
COMBO: RM550 ( FULL SET TREN + 1 BOTTLE SOUL CRYTAL WHITE )
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #koreawhiteadvanced #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax75gx #glutathione #treninjection #japanplatinum #premiumcindellamalaysia #cindellapremium1200mg #premiumcindella #nanosalt #koreawhiteninginjection
82 0 22 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

COMBO TREN AND SOUL CRYSTAL WHITENING SUPPLEMENT
.
.
Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah la stock sampai 2-3 kali setahun ..
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
supplement tu bukan cikai2 tau... ada extract tumbuhan yang pekat sangat sebab tu hanya boleh makan sebiji UNTUK TIGA HARI..1 botol ada 10 capsule..cukup untuk 1 bulan sebotol..INJECT AND MAKAN SUPPLEMENT?...cuba bayangkan kesannye lagi awesome .tapi kena ikut guide sis bagi .
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
.
.
COMBO: RM630 ( FULL SET TREN + 2 BOTTLE SOUL CRYSTAL )
.
.
COMBO: RM550 ( FULL SET TREN + 1 BOTTLE SOUL CRYTAL WHITE )
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #koreawhiteadvanced #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax75gx #glutathione #treninjection #japanplatinum #premiumcindellamalaysia #cindellapremium1200mg #premiumcindella #nanosalt #koreawhiteninginjection

COMBO TREN AND SOUL CRYSTAL WHITENING SUPPLEMENT
.
.
Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah la stock sampai 2-3 kali setahun ..
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang  cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
supplement tu bukan cikai2 tau... ada extract tumbuhan yang pekat sangat sebab tu hanya boleh makan sebiji UNTUK TIGA HARI..1 botol ada 10 capsule..cukup untuk 1 bulan sebotol..INJECT AND MAKAN SUPPLEMENT?...cuba bayangkan kesannye lagi awesome .tapi kena ikut guide sis bagi .
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
.
.
COMBO: RM630 ( FULL SET TREN + 2 BOTTLE SOUL CRYSTAL )
.
.
COMBO: RM550 ( FULL SET TREN + 1 BOTTLE SOUL CRYTAL WHITE )
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #koreawhiteadvanced #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax75gx #glutathione #treninjection #japanplatinum #premiumcindellamalaysia #cindellapremium1200mg #premiumcindella #nanosalt #koreawhiteninginjection
79 0 22 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

COMBO TREN AND SOUL CRYSTAL WHITENING SUPPLEMENT
.
.
Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah la stock sampai 2-3 kali setahun ..
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
supplement tu bukan cikai2 tau... ada extract tumbuhan yang pekat sangat sebab tu hanya boleh makan sebiji UNTUK TIGA HARI..1 botol ada 10 capsule..cukup untuk 1 bulan sebotol..INJECT AND MAKAN SUPPLEMENT?...cuba bayangkan kesannye lagi awesome .tapi kena ikut guide sis bagi .
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
.
.
COMBO: RM630 ( FULL SET TREN + 2 BOTTLE SOUL CRYSTAL )
.
.
COMBO: RM550 ( FULL SET TREN + 1 BOTTLE SOUL CRYTAL WHITE )
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #koreawhiteadvanced #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax75gx #glutathione #treninjection #japanplatinum #premiumcindellamalaysia #cindellapremium1200mg #premiumcindella #nanosalt #koreawhiteninginjection

COMBO TREN AND SOUL CRYSTAL WHITENING SUPPLEMENT
.
.
Tren injection atau pun tren adira.. sebab masa adira gebu gebas tu brand2 x keluar ..tren ni je la yang "hot" masa tu untuk whitening..sis pun drip complexion 6 dan tren EVERY YEAR..sejauh mane kebenaran adira gune tren?...waulahualam
.
Evergreen tren500mg stock sampai terus habis lajuuu zuupppp..rugi siapa x grab..dah la stock sampai 2-3 kali setahun ..
Tren ni hot selling sebab kesan whitening yang  cepat sangat dan hilangkan parut memang cepat..boleh eczma dan melasma
Tren500mg ni memang doktor aesthetic pun galakan drip with correct dose ya
.
supplement tu bukan cikai2 tau... ada extract tumbuhan yang pekat sangat sebab tu hanya boleh makan sebiji UNTUK TIGA HARI..1 botol ada 10 capsule..cukup untuk 1 bulan sebotol..INJECT AND MAKAN SUPPLEMENT?...cuba bayangkan kesannye lagi awesome .tapi kena ikut guide sis bagi .
.
.
Berkesan ke tak?..yes berkesan asalkan korang ikut apa yang sis guide..ikut dose dan yang paling penting ORIGINAL yaa😘
.
.
.
COMBO: RM630 ( FULL SET TREN + 2 BOTTLE SOUL CRYSTAL )
.
.
COMBO: RM550 ( FULL SET TREN + 1 BOTTLE SOUL CRYTAL WHITE )
.
.
✅FREE GUIDE
.
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
.
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
. .
📱whatsapps 01133747694
.
#cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #snowhiteinjection #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #japanplatinuminjection #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #japanplatinumgreen #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #koreawhiteadvanced #japanamcslimming #treninjection #complexion6 #mixingwhite #glutax75gx #glutathione #treninjection #japanplatinum #premiumcindellamalaysia #cindellapremium1200mg #premiumcindella #nanosalt #koreawhiteninginjection
77 0 22 August, 2019