SHALICIOUS OFFICIAL πŸ’― πŸ‘‡πŸ» ( @qisminashoppe ) Instagram Profile

qisminashoppe

SHALICIOUS OFFICIAL πŸ’― πŸ‘‡πŸ»

  • 9.4k posts
  • 67.9k followers
  • 6.1k following

SHALICIOUS OFFICIAL πŸ’― πŸ‘‡πŸ» Profile Information

@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Tak jealous ke tengok skin dia yang putih melepak ni ? senang je tak susah pun uolss konsisten mesti nampak hasil dia amazing ok ! πŸ˜˜πŸ’—
.
Kita happy sebab dapat bantu ramai yang dapat skin idaman mereka & bebas dari jerawat, parut & segala masalah kulit. Ex uolss yang tinggalkan uolss sebab muka berjerawat/ kulit gelap tu boleh bye2 je ok. Jangan nak getback kalau kita dah cantikπŸ’˜
.
Ramai tanya qis kalau stop kita akan gelap balik ke ? jawapannya NO ! Kalau uolss stop pun still putih la dear, tapi kalau hari hari duduk bawah matahari sampai setahun mahu la kusam balik πŸ˜‚
.
So tunggu apa lagi?
Whatsapp +6011-11180105 untuk dapatkan beautys secret & glowee oat sekarang !😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Tak jealous ke tengok skin dia yang putih melepak ni ? senang je tak susah pun uolss konsisten mesti nampak hasil dia amazing ok ! πŸ˜˜πŸ’—
.
Kita happy sebab dapat bantu ramai yang dapat skin idaman mereka & bebas dari jerawat, parut & segala masalah kulit. Ex uolss yang tinggalkan uolss sebab muka berjerawat/ kulit gelap tu boleh bye2 je ok. Jangan nak getback kalau kita dah cantikπŸ’˜
.
Ramai tanya qis kalau stop kita akan gelap balik ke ? jawapannya NO ! Kalau uolss stop pun still putih la dear, tapi kalau hari hari duduk bawah matahari sampai setahun mahu la kusam balik πŸ˜‚
.
So tunggu apa lagi?
Whatsapp +6011-11180105 untuk dapatkan beautys secret & glowee oat sekarang !😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 37 seconds ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

#mixberry penyelamat untuk masalah kulit kusam, jerawat, ruam & everything πŸ’―πŸ’– Alhamdulillah this one paling bestseller tau πŸŽ‰πŸ”₯
.
For those yang ada masalah kulit kusam, dont worry anymore ok. Lemme qis helping you πŸ₯°πŸ˜ majlis tunang / nikah nak dekat ? No need to risau anymore tau πŸ˜˜πŸ’•
.
Cepat whatsapp qis now +6011-11180105 now ! Make sure grab yours now πŸ›’πŸ’―
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

#mixberry penyelamat untuk masalah kulit kusam, jerawat, ruam & everything πŸ’―πŸ’– Alhamdulillah this one paling bestseller tau πŸŽ‰πŸ”₯
.
For those yang ada masalah kulit kusam, dont worry anymore ok. Lemme qis helping you πŸ₯°πŸ˜ majlis tunang / nikah nak dekat ? No need to risau anymore tau πŸ˜˜πŸ’•
.
Cepat whatsapp qis now +6011-11180105 now ! Make sure grab yours now πŸ›’πŸ’―
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 1 minute ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

#mixberry penyelamat untuk masalah kulit kusam, jerawat, ruam & everything πŸ’―πŸ’– Alhamdulillah this one paling bestseller tau πŸŽ‰πŸ”₯
.
For those yang ada masalah kulit kusam, dont worry anymore ok. Lemme qis helping you πŸ₯°πŸ˜ majlis tunang / nikah nak dekat ? No need to risau anymore tau πŸ˜˜πŸ’•
.
Cepat whatsapp qis now +6011-11180105 now ! Make sure grab yours now πŸ›’πŸ’―
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

#mixberry penyelamat untuk masalah kulit kusam, jerawat, ruam & everything πŸ’―πŸ’– Alhamdulillah this one paling bestseller tau πŸŽ‰πŸ”₯
.
For those yang ada masalah kulit kusam, dont worry anymore ok. Lemme qis helping you πŸ₯°πŸ˜ majlis tunang / nikah nak dekat ? No need to risau anymore tau πŸ˜˜πŸ’•
.
Cepat whatsapp qis now +6011-11180105 now ! Make sure grab yours now πŸ›’πŸ’―
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 1 minute ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni πŸ‡ Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❀️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105πŸ’“
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni πŸ‡ Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❀️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105πŸ’“
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 2 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan kulit uolss yang sunburn tu dah helok macam ni ?? 😏
-
tambah tambah lagi dulu yang suka ejek uolss gelap la apa lepasni kalau jumpa korang confirm tunduk je πŸ€ͺ Gila tak happy, dulu kutuk tak ingat dunia kan. Now terdiam kauuu πŸ‘
-
Awak nak putih tak ?
yang penting SELAMAT & BERKESAN πŸ’‹
whatsapp qis cepat +6011-11180105πŸ€™πŸ»
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan kulit uolss yang sunburn tu dah helok macam ni ?? 😏
-
tambah tambah lagi dulu yang suka ejek uolss gelap la apa lepasni kalau jumpa korang confirm tunduk je πŸ€ͺ Gila tak happy, dulu kutuk tak ingat dunia kan. Now terdiam kauuu πŸ‘
-
Awak nak putih tak ?
yang penting SELAMAT & BERKESAN πŸ’‹
whatsapp qis cepat +6011-11180105πŸ€™πŸ»
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 3 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan kulit uolss yang sunburn tu dah helok macam ni ?? 😏
-
tambah tambah lagi dulu yang suka ejek uolss gelap la apa lepasni kalau jumpa korang confirm tunduk je πŸ€ͺ Gila tak happy, dulu kutuk tak ingat dunia kan. Now terdiam kauuu πŸ‘
-
Awak nak putih tak ?
yang penting SELAMAT & BERKESAN πŸ’‹
whatsapp qis cepat +6011-11180105πŸ€™πŸ»
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan kulit uolss yang sunburn tu dah helok macam ni ?? 😏
-
tambah tambah lagi dulu yang suka ejek uolss gelap la apa lepasni kalau jumpa korang confirm tunduk je πŸ€ͺ Gila tak happy, dulu kutuk tak ingat dunia kan. Now terdiam kauuu πŸ‘
-
Awak nak putih tak ?
yang penting SELAMAT & BERKESAN πŸ’‹
whatsapp qis cepat +6011-11180105πŸ€™πŸ»
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 3 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa je tak stress tengok muka sendiri dekat cermin dengan kusam nya, berjerawat semua. Yang elok elok ada mood nak keluar terus rasa tak jadi kan?
-
So kenapa nak risau risau, kita ada mixberry & cshine kan yang bantu kawal kulit kita sentiasa dalam keadaan baik. Rugi sangatla uolss tak try sebab best gila weh ! So tunggu apa lagi ? qis tahu ramai nak skin flawless kan?
-
So tunggu apa lagi ? whatsapp qis sekarang +6011-11180105 atau letak number anda dekat bawah qis pm ok😘❀️
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa je tak stress tengok muka sendiri dekat cermin dengan kusam nya, berjerawat semua. Yang elok elok ada mood nak keluar terus rasa tak jadi kan?
-
So kenapa nak risau risau, kita ada mixberry & cshine kan yang bantu kawal kulit kita sentiasa dalam keadaan baik. Rugi sangatla uolss tak try sebab best gila weh ! So tunggu apa lagi ? qis tahu ramai nak skin flawless kan?
-
So tunggu apa lagi ? whatsapp qis sekarang +6011-11180105 atau letak number anda dekat bawah qis pm ok😘❀️
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 4 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan kulit uolss yang sunburn tu dah helok macam ni ?? 😏
-
tambah tambah lagi dulu yang suka ejek uolss gelap la apa lepasni kalau jumpa korang confirm tunduk je πŸ€ͺ Gila tak happy, dulu kutuk tak ingat dunia kan. Now terdiam kauuu πŸ‘
-
Awak nak putih tak ?
yang penting SELAMAT & BERKESAN πŸ’‹
whatsapp qis cepat +6011-11180105πŸ€™πŸ»
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan kulit uolss yang sunburn tu dah helok macam ni ?? 😏
-
tambah tambah lagi dulu yang suka ejek uolss gelap la apa lepasni kalau jumpa korang confirm tunduk je πŸ€ͺ Gila tak happy, dulu kutuk tak ingat dunia kan. Now terdiam kauuu πŸ‘
-
Awak nak putih tak ?
yang penting SELAMAT & BERKESAN πŸ’‹
whatsapp qis cepat +6011-11180105πŸ€™πŸ»
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 5 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan kulit uolss yang sunburn tu dah helok macam ni ?? 😏
-
tambah tambah lagi dulu yang suka ejek uolss gelap la apa lepasni kalau jumpa korang confirm tunduk je πŸ€ͺ Gila tak happy, dulu kutuk tak ingat dunia kan. Now terdiam kauuu πŸ‘
-
Awak nak putih tak ?
yang penting SELAMAT & BERKESAN πŸ’‹
whatsapp qis cepat +6011-11180105πŸ€™πŸ»
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan kulit uolss yang sunburn tu dah helok macam ni ?? 😏
-
tambah tambah lagi dulu yang suka ejek uolss gelap la apa lepasni kalau jumpa korang confirm tunduk je πŸ€ͺ Gila tak happy, dulu kutuk tak ingat dunia kan. Now terdiam kauuu πŸ‘
-
Awak nak putih tak ?
yang penting SELAMAT & BERKESAN πŸ’‹
whatsapp qis cepat +6011-11180105πŸ€™πŸ»
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 5 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni πŸ‡ Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❀️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105πŸ’“
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni πŸ‡ Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❀️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105πŸ’“
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 6 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘
-
ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok?
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘
-
ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok?
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 9 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘
-
ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok?
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘
-
ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok?
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 9 minutes ago