Redza Rosli  #RR πŸ‡²πŸ‡Ύ ( @redzarosli ) Instagram Profile

redzarosli

Redza Rosli #RR πŸ‡²πŸ‡Ύ

  • 686 posts
  • 850.6k followers
  • 158 following

Redza Rosli #RR πŸ‡²πŸ‡Ύ Profile Information

Be the reason someone smiles today..❀️
.
#LelakiMuYangDulu

Be the reason someone smiles today..❀️
.
#LelakiMuYangDulu
10,294 112 24 October, 2019

Maafkan Nazli ibu.. πŸ˜”πŸ™πŸΌ
.

Episode 25 pukul 7PM guys! 😍

#Nazli #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR

Maafkan Nazli ibu.. πŸ˜”πŸ™πŸΌ
.

Episode 25 pukul 7PM guys! 😍

#Nazli #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR
9,264 174 23 October, 2019

Saya minta maaf Lia.... πŸ˜’πŸ˜”
.

Episode 24 pukul 7PM ya! Jumpa jap lagi! Lek lek lu jangan maki hamun lah sian Nazli. Team Nazli anyone? πŸ˜‚

#Nazli #Daliya #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #MacheAllStarUnited #RedzaRosli #RRSupporters #RR #DoakanYangBaikUntukSahabatKitaNazli #ImSowieee

Saya minta maaf Lia.... πŸ˜’πŸ˜”
.

Episode 24 pukul 7PM ya! Jumpa jap lagi! Lek lek lu jangan maki hamun lah sian Nazli. Team Nazli anyone? πŸ˜‚

#Nazli #Daliya #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #MacheAllStarUnited #RedzaRosli #RRSupporters #RR #DoakanYangBaikUntukSahabatKitaNazli #ImSowieee
10,602 197 22 October, 2019

Masa lalu biarkan berlalu, mulakanlah kehidupan yang baru.✌🏻 #LelakiMuYangDulu

Masa lalu biarkan berlalu, mulakanlah kehidupan yang baru.✌🏻 #LelakiMuYangDulu
22,326 259 21 October, 2019

OMG Ibu!! Ni mesti kerja Hazrul guys! Heih aku dah cakap dah laki tu tak betul hurmmmm 😒

Minggu akhir episode 23 hari ni 7PM! Kalau boleh don’t miss this epsiode guys! πŸ‘»

#Nazli #Maryam #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR

OMG Ibu!! Ni mesti kerja Hazrul guys! Heih aku dah cakap dah laki tu tak betul hurmmmm 😒

Minggu akhir episode 23 hari ni 7PM! Kalau boleh don’t miss this epsiode guys! πŸ‘»

#Nazli #Maryam #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR
9,990 182 21 October, 2019

Memang cerita ni nazli asyik kena belasah je eh?! πŸ€”πŸ‘» Episode 21 dah hari ni guys! Siapa suka Nazli kena belasah? Henkiuu! 😑

#Nazli #Hazrul #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR #DoaYangBaikBaikUntukSahabatKitaNazliAmin

Memang cerita ni nazli asyik kena belasah je eh?! πŸ€”πŸ‘» Episode 21 dah hari ni guys! Siapa suka Nazli kena belasah? Henkiuu! 😑

#Nazli #Hazrul #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR #DoaYangBaikBaikUntukSahabatKitaNazliAmin
13,359 254 17 October, 2019

Adik aku Zana ni pun satu dah tahu abang dia hati tengah berbunga-bunga pi culik pulak bunga abang sendiri hurmmmm πŸ˜†πŸ˜œ
.
Episode 18 guys 7PM! @tv3malaysia
.
#Nazli #Zana #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR #NazliSatay

Adik aku Zana ni pun satu dah tahu abang dia hati tengah berbunga-bunga pi culik pulak bunga abang sendiri hurmmmm πŸ˜†πŸ˜œ
.
Episode 18 guys 7PM! @tv3malaysia
.
#Nazli #Zana #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR #NazliSatay
21,993 165 14 October, 2019

Thank you! πŸ’™πŸŒˆ @prinzgiampapamedisuite

Thank you! πŸ’™πŸŒˆ @prinzgiampapamedisuite
12,803 104 12 October, 2019

Thank you for having me! 😎

Attended Daniel Wellington’s exclusive Iconic Link launch event at MM Gallery Singapore. It is their biggest launch to date and the new collection is perfect in every component after three years of development. The design of the new Iconic Link Collection continues the brand’s founding principles of creating timeless and elegant pieces. Discover your own Icon timepiece now at www.danielwellington.com or at any DW official retail stores in Singapore & Malaysia. Don’t forget to quote my code β€œRedza” to get 15% off! It’s free shipping on all orders too! 😊

#DanielWellington #ICONICLINK #DWSGICON #DWMalaysia #DWSingapore #DWinSG #DWinMY #RedzaRosli #RRSupporters #RR

Thank you for having me! 😎

Attended Daniel Wellington’s exclusive Iconic Link launch event at MM Gallery Singapore. It is their biggest launch to date and the new collection is perfect in every component after three years of development. The design of the new Iconic Link Collection continues the brand’s founding principles of creating timeless and elegant pieces. Discover your own Icon timepiece now at www.danielwellington.com or at any DW official retail stores in Singapore & Malaysia. Don’t forget to quote my code β€œRedza” to get 15% off! It’s free shipping on all orders too! 😊

#DanielWellington #ICONICLINK #DWSGICON #DWMalaysia #DWSingapore #DWinSG #DWinMY #RedzaRosli #RRSupporters #RR
13,881 86 12 October, 2019

Jujur pun salah tak jujur pun salah. Kesian Nazlii hurmmm siapa je lah yang boleh terima Nazli ni seadanya πŸ˜’πŸ˜†
.

Episode 16 guys 7PM!

#Nazli #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR #NazliSatay

Jujur pun salah tak jujur pun salah. Kesian Nazlii hurmmm siapa je lah yang boleh terima Nazli ni seadanya πŸ˜’πŸ˜†
.

Episode 16 guys 7PM!

#Nazli #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR #NazliSatay
4,646 49 10 October, 2019

Ibu ni pun satu Nazli okay je laaa I’m fine! Nazli datang bulan je kot tu pun nak gelabah haiyooo πŸ˜†

Petang ni guys episode 13 pukul 7! πŸ˜† @tv3malaysia

#Nazli #Maryam #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR

Ibu ni pun satu Nazli okay je laaa I’m fine! Nazli datang bulan je kot tu pun nak gelabah haiyooo πŸ˜†

Petang ni guys episode 13 pukul 7! πŸ˜† @tv3malaysia

#Nazli #Maryam #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR
9,152 93 7 October, 2019
Rindu kitaorang tak? πŸ˜†πŸ˜œ @elvinamohamad
.
#SeadanyaAku #DramaSangat #tv3malaysia #ElvinaMohamad #RedzaRosli #RRSupporters #RR
38,703 331 3 October, 2019