Ron ( @ron_kamisan ) Instagram Profile

ron_kamisan

Ron

  • 985 posts
  • 122.3k followers
  • 595 following

Ron Profile Information

@ron_kamisan Profile picture

@ron_kamisan

Wakaf Che Yeh Kota Bahru Kelate

Mereka keluar masuk gua
Mencuba mencari dimana ada
Mencuba meneka dimana saya
Mata kasar takkan dapat jumpa
.
Jom ride Melaka jumaat malam sabtu ni, cuaca kalau xhujan ride ON @unclered__ @ggrmachine @team_y15zr_malaya @teamnvx155malaysia @aerox_clinica
.
.
#yamaha #y15 #nvx155 #ride #melaka #bbb #bukanbiashebiashe #maluapabossku #bossku #bosskita #syahdumatt

Mereka keluar masuk gua
Mencuba mencari dimana ada
Mencuba meneka dimana saya
Mata kasar takkan dapat jumpa
.
Jom ride Melaka jumaat malam sabtu ni, cuaca kalau xhujan ride ON @unclered__ @ggrmachine @team_y15zr_malaya @teamnvx155malaysia @aerox_clinica
.
.
#yamaha #y15 #nvx155 #ride #melaka #bbb #bukanbiashebiashe #maluapabossku #bossku #bosskita #syahdumatt
547 0 39 minutes ago
@ron_kamisan Profile picture

@ron_kamisan

Ulu Yam Lama, Selangor

Bila ko buka payung ramai yang nak tumpang ko ingat aku RnR tempat pesinggahan. Ale Ut...
Tenang is good
.
#bbb #bbbron95 #bukanbiashebiashe #syahdumatt #bossku #bosskita #maluapabossku #manchesterunited #mu #men #mensfashion #ootd

Bila ko buka payung ramai yang nak tumpang ko ingat aku RnR tempat pesinggahan. Ale Ut...
Tenang is good
.
#bbb #bbbron95 #bukanbiashebiashe #syahdumatt #bossku #bosskita #maluapabossku #manchesterunited #mu #men #mensfashion #ootd
3,435 0 22 October, 2019
@ron_kamisan Profile picture

@ron_kamisan

The Garden

Betul2 #SyahduMatt BBB
Bukan Biashe Biashe...
Korang dah cuba ke belum cuba coment sikit !!
.
#bbb #bbbRon95 #saltnic #vape #vapeon #uk #mu #bossku #bosskita #maluapabossku #bukanbiashebiashe

Betul2 #SyahduMatt BBB
Bukan Biashe Biashe...
Korang dah cuba ke belum cuba coment sikit !!
.
#bbb #bbbRon95 #saltnic #vape #vapeon #uk #mu #bossku #bosskita #maluapabossku #bukanbiashebiashe
1,513 0 21 October, 2019
@ron_kamisan Profile picture

@ron_kamisan

Old Trafford

Ron & Rooney
jauh2 datang x kalah oklaa berbaloi beli tiket mahal 🤣🤣
Rupanya dalam gua ada lampu juga ek ingat gelap 🤪
.
.
#bbb #bbbron95 #syahdumatt #mu #liv #muvsliv #bukanbiashebiashe #bossku #bosskita #maluapabossku #monday

Ron & Rooney
jauh2 datang x kalah oklaa berbaloi beli tiket mahal 🤣🤣
Rupanya dalam gua ada lampu juga ek ingat gelap 🤪
.
.
#bbb #bbbron95 #syahdumatt #mu #liv #muvsliv #bukanbiashebiashe #bossku #bosskita #maluapabossku #monday
5,882 0 21 October, 2019
Kalau yang ni betul2 #SyahduMatt
Bukan Biashe Biashe mantol dia 🤣
.
.
#bbb #bbbRon95 #bukanbiashebiashe #bossku #bosskita #maluapabossku #mantol #cbd #saltnic #vapeon
2,628 0 20 October, 2019
@ron_kamisan Profile picture

@ron_kamisan

UITM Shah Alam Malaysia

Alhamdulilah dulu xdapat belajar university setakat SPM je. Hari ni dapat bergambar depan university jadilah. Rezeki menabung
.
.
#bbb #bukanbiashebiashe #maluapabossku #syahdumatt #university #universityacademy92 #bossku #bosskita

Alhamdulilah dulu xdapat belajar university setakat SPM je. Hari ni dapat bergambar depan university jadilah. Rezeki menabung
.
.
#bbb #bukanbiashebiashe #maluapabossku #syahdumatt #university #universityacademy92 #bossku #bosskita
3,087 0 19 October, 2019
@ron_kamisan Profile picture

@ron_kamisan

Old Trafford

Esok game MU vs LIV
Bukan Biashe Biashe bossku
Lagi best kalau layan game esok sambil layan @bbb.brew baru #SyahduMatt
.
.
#bbb #bbbRon95 #MUvsLIV #mu #ggmu #saltnic #vapeon

Esok game MU vs LIV
Bukan Biashe Biashe bossku
Lagi best kalau layan game esok sambil layan @bbb.brew baru #SyahduMatt
.
.
#bbb #bbbRon95 #MUvsLIV #mu #ggmu #saltnic #vapeon
2,484 0 19 October, 2019
@ron_kamisan Profile picture

@ron_kamisan

Cherating Pahang

Kacang pool kat sini sedap juga
Korang dah makan ke

Kacang pool kat sini sedap juga
Korang dah makan ke
2,925 0 19 October, 2019
@ron_kamisan Profile picture

@ron_kamisan

Teluk Cempedak,Kuantan

Dalam pocket simpan duit jangan simpan buruk sendiri betul ke???
Sebab ramai suka video yang aku post sebelum ni 😅
Ale Ut...
.
.
#bbb #bbbron95 #syahdumatt #bukanbiashebiashe #bossku #bosskita #maluapabossku #aleuto

Dalam pocket simpan duit jangan simpan buruk sendiri betul ke???
Sebab ramai suka video yang aku post sebelum ni 😅
Ale Ut...
.
.
#bbb #bbbron95 #syahdumatt #bukanbiashebiashe #bossku #bosskita #maluapabossku #aleuto
5,709 0 18 October, 2019
#SyahduMatt layan vape sejuk2 ni lagi2 pekena @bbb.brew indah terus percutian
.
.
#bbb #bbbron95 #bukanbiashebiashe #bossku #bosskita #maluapabossku #vapeon #saltnic
3,635 0 18 October, 2019
@ron_kamisan Profile picture

@ron_kamisan

Happy birthday 💓

Happy birthday 💓
7,819 0 16 October, 2019