RXZ Members (V4.0/2020) ( @rxz_members_official ) Instagram Profile

rxz_members_official

RXZ Members (V4.0/2020)

  • 932 posts
  • 231.9k followers
  • 95 following

RXZ Members (V4.0/2020) Profile Information

@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

Mantul ❌ Mantul
Jarang jarang kita main gambar kartun...

Selamat petang semua, min nak pesan pada semua rider2 yang tengah menjalankan tanggungjawab bekerja moga berhati-hati di jalan raya, min bukan apa, min sayang korang semua... Yang belum beli lagi T-shirt Ride Edition ke Port Dickson, wasap je min 014 669 1835 ....

Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson (Pearl Villa)
Tema : Ride santai ke Port Dickson ...

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

Mantul ❌ Mantul
Jarang jarang kita main gambar kartun...
•
Selamat petang semua, min nak pesan pada  semua rider2 yang tengah menjalankan tanggungjawab bekerja moga berhati-hati di jalan raya, min bukan apa, min sayang korang semua... Yang belum beli lagi T-shirt Ride Edition ke Port Dickson, wasap je min 014 669 1835 ....
•
Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson (Pearl Villa)
Tema : Ride santai ke Port Dickson ...
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
8,928 0 18 hours ago
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

RXZ berhantu, hantu tu RXZ,
Harga boleh jadi gila bila RXZ,
Orang boleh jadi gila di highway kerana RXZ...

Semuanya kerana RXZ,
Reka bentuk RXZ relevan sampai sekarang,
Kelajuan RXZ paling stim..

Apa lagi pasal RXZ?...

Gaisss gaisss jangan lupa Ride Edition 1.0 (2019) di Port Dickson 23/11/2019 jumpa PD gaiss, yang dari Terengganu kita ride sama-sama gaiss...

T-shirt Ride Edition belum beli lagi ke? Dah ready stock ni, wasap no di bawah gaisssss...

014 669 1835 (Min)

Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson (Pearl Villa)
Tema : Ride santai ke Port Dickson..

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

RXZ berhantu, hantu tu RXZ,
Harga boleh jadi gila bila RXZ,
Orang boleh jadi gila di highway kerana RXZ...
•
Semuanya kerana RXZ,
Reka bentuk RXZ relevan sampai sekarang,
Kelajuan RXZ paling stim..
•
Apa lagi pasal RXZ?...
•
Gaisss gaisss jangan lupa Ride Edition 1.0 (2019) di Port Dickson 23/11/2019 jumpa PD gaiss, yang dari Terengganu kita ride sama-sama gaiss...
•
T-shirt Ride Edition belum beli lagi ke? Dah ready stock ni, wasap no di bawah gaisssss...
•
014 669 1835 (Min)
•
Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson (Pearl Villa)
Tema : Ride santai ke Port Dickson..
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
4,236 0 21 October, 2019
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

SALAM JUMAAT..

Jumaat penghulu segala hari, min harap followers2 RXZ Members tak terlepas solat Jumaat, kalau ada yang terlepas, min harap perbaiki solat, pohon doa minta ALLAH teguhkan iman kita. Dunia ini hanya persinggahan & jambatan ke akhirat kelak...

🔥 RXZ Members 4.0 (2020) - Acara tahunan setiap tahun mengumpulkan para rider-rider jentera RXZ di seluruh Malaysia...

🔥 Ride Edition 1.0 (2019) - Misi Jelajah RXZ Members di setiap negeri & ride santai, beramah mesra bersama-sama rider-rider RXZ...

Jumpa semua Ride Edition 1.0 (2019) pada 23/11/2019 di Port Dickson (Pearl Villa)...

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

SALAM JUMAAT..
•
Jumaat penghulu segala hari, min harap followers2 RXZ Members tak terlepas solat Jumaat, kalau ada yang terlepas, min harap perbaiki solat, pohon doa minta ALLAH teguhkan iman kita. Dunia ini hanya persinggahan & jambatan ke akhirat kelak...
•
🔥 RXZ Members 4.0 (2020) - Acara tahunan setiap tahun mengumpulkan para rider-rider jentera RXZ di seluruh Malaysia...
•
🔥 Ride Edition 1.0 (2019) - Misi Jelajah RXZ Members di setiap negeri & ride santai, beramah mesra bersama-sama rider-rider RXZ...
•
Jumpa semua Ride Edition 1.0 (2019) pada 23/11/2019 di Port Dickson (Pearl Villa)...
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
4,945 0 18 October, 2019
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

Asyik RXZ Je, malam ni sebelum tidur, kita tatap motor zaman kegemilangan Rossi, Rosli & Rosik ketika dulu...

Ride Edition 1.0 (2019) semua kasi on neh, jangan ada yang tertinggal tu, kalo ada tanggungjawab & kena bekerja pada 23/11/2019 takpe min maafkan, dahulukan yang lebih penting....

Kita santai-santai je, kita ciptakan kenangan kita semua di Port Dickson, 10 tahun 20 tahun akan datang, gambar & video nanti akan jadi kenangan untuk tatapan kita di hari tua...

On yer gaissssss !...

Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson (Pearl Villa)
Tema : Ride santai ke Port Dickson...

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

Asyik RXZ Je, malam ni sebelum tidur, kita tatap motor zaman kegemilangan Rossi, Rosli & Rosik ketika dulu...
•
Ride Edition 1.0 (2019) semua kasi on neh, jangan ada yang tertinggal tu, kalo ada tanggungjawab & kena bekerja pada 23/11/2019 takpe min maafkan, dahulukan yang lebih penting....
•
Kita santai-santai je, kita ciptakan kenangan kita semua di Port Dickson, 10 tahun 20 tahun akan datang, gambar & video nanti akan jadi kenangan untuk tatapan kita di hari tua...
•
On yer gaissssss !...
•
Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson (Pearl Villa)
Tema : Ride santai ke Port Dickson...
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
3,213 0 17 October, 2019
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

Apa cerita erkk motor RXZ ustak imran sekarang? Dah sampai harga 100k ke? Waka....

Ke dah ada orang beli?
Ke macam mana?
Ke ke ke motor hanya retorik semata2?....

Mungkin dalam 2,3 hari lagi, min akan terjah & buat live Facebook kita tengok apa cerita kondisi motor harga YAHUDI ni...

Min confirm, ko akan kecam nanti🤣
Nak min bawak anak Pak Meon sekali?...

Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official media rasmi RXZ Members @rxz_members_official ...

Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson (Pearl Villa)
Tema : Ride santai ke Port Dickson......

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

Apa cerita erkk motor RXZ ustak imran sekarang? Dah sampai harga 100k ke? Waka....
•
Ke dah ada orang beli?
Ke macam mana?
Ke ke ke motor hanya retorik semata2?....
•
Mungkin dalam 2,3 hari lagi, min akan terjah & buat live Facebook kita tengok apa cerita kondisi motor harga YAHUDI ni...
•
Min confirm, ko akan kecam nanti🤣
Nak min bawak anak Pak Meon sekali?...
•
Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official media rasmi  RXZ Members @rxz_members_official ...
•
Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson (Pearl Villa)
Tema : Ride santai ke Port Dickson......
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
6,101 0 17 October, 2019
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

Untuk makluman rider2 yang akan ke PD pada 23/11/2019 Ride Edition 1.0 (2019), kita semua akan berkumpul, bergambar, berjumpa & bersantai-santai di Pearl Villa Port Dickson...

Kalau boleh semua menginap di Pearl Villa ataupun yang berdekatan dengan Pearl Villa, kita rapatkan & eratkan perhubungan kita di situ...

Itu saja info dari min, min akan update info Ride Edition 1.0 (2019) dari semasa ke semasa, mohon info pada rider2 lain...

Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson (Pearl Villa)
Tema : Ride santai ke Port Dickson...

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

Untuk makluman rider2 yang akan ke PD pada 23/11/2019 Ride Edition 1.0 (2019), kita semua akan berkumpul, bergambar, berjumpa & bersantai-santai di Pearl Villa Port Dickson...
•
Kalau boleh semua menginap di Pearl Villa ataupun yang berdekatan dengan Pearl Villa, kita rapatkan & eratkan perhubungan kita di situ...
•
Itu saja info dari min, min akan update info Ride Edition 1.0 (2019) dari semasa ke semasa, mohon info pada rider2 lain...
•
Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson (Pearl Villa)
Tema : Ride santai ke Port Dickson...
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
5,719 0 16 October, 2019
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ...

Cuba korang kira2 first production RXZ sampai ke harini dah berapa tahun RXZ menerajui kapcai paling stim di highway?...

Sebut lagi....

RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ...

Uishh memang berhantu RXZ ni...

Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson
Tema : Ride santai ke Port Dickson....

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ...
•
Cuba korang kira2 first production RXZ sampai ke harini dah berapa tahun RXZ menerajui kapcai paling stim di highway?...
•
Sebut lagi....
•
RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ RXZ...
•
Uishh memang berhantu RXZ ni...
•
Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson 
Tema : Ride santai ke Port Dickson....
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
6,020 0 15 October, 2019
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

Ride Edition 1.0 (2019) ke Port Dickson On❌On??.. kalo on kasi standby motor... kita buat 1 piala ngamm??....

Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official antara media rasmi RXZ Members ..

Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson
Tema : Ride santai ke Port Dickson

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

Ride Edition 1.0 (2019) ke Port Dickson On❌On??.. kalo on kasi standby motor... kita buat 1 piala ngamm??....
•
Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official antara media rasmi RXZ Members ..
•
Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson 
Tema : Ride santai ke Port Dickson
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
3,799 0 14 October, 2019
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

Highway tu jalannya lurus🤓..
Ride Edition ke PD nanti tidak di benarkan meniru & membuat aksi sebegini😅...

Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official antara media rasmi RXZ Members ..

Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson
Tema : Ride santai ke Port Dickson..

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

Highway tu jalannya lurus🤓..
Ride Edition ke PD nanti tidak di benarkan meniru & membuat aksi sebegini😅...
•
Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official antara media rasmi RXZ Members ..
•
Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson 
Tema : Ride santai ke Port Dickson..
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
15,884 0 13 October, 2019
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

Jiran punya hal sabotaj !! Wakakaka....

Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official antara media rasmi RXZ Members ..

Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson
Tema : Ride santai ke Port Dickson..

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

Jiran punya hal sabotaj !! Wakakaka....
•
Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official antara media rasmi RXZ Members ..
•
Ride Edition 1.0 (2019)
Tarikh : 23/11/2019
Tempat : Port Dickson 
Tema : Ride santai ke Port Dickson..
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
5,721 0 11 October, 2019
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

Hari minggu, hari bersama dengan yang tersayang & tak lupa juga hari bersama dengan jiran-jiran huhu....tanya laa khabar sikit jiran tu.. mana tahu dari semalam lagi jiran tak makan nasi... aduyaiii.. ramah mesra la sikit... hehe...

Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official official instagram & media RXZ Members ..

Jumpa semua di Ride Edition 1.0 23/11/2019 (PD)
Jumpa semua di RXZ Members 4.0 (2020)...

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

Hari minggu, hari bersama dengan yang tersayang & tak lupa juga hari bersama dengan jiran-jiran huhu....tanya laa khabar sikit jiran tu.. mana tahu dari semalam lagi jiran tak makan nasi... aduyaiii.. ramah mesra la sikit... hehe...
•
Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official official instagram & media  RXZ Members ..
•
Jumpa semua di Ride Edition 1.0 23/11/2019 (PD)
Jumpa semua di RXZ Members 4.0 (2020)...
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
6,324 0 11 October, 2019
@rxz_members_official Profile picture

@rxz_members_official

Lama tak berasap!!!
Kasi on laa bang @mohdlast jumpa kat PD nanti 23/11/2019 Ride Edition...

Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official official instagram & media RXZ Members ..

Jumpa semua di Ride Edition 1.0 23/11/2019 (PD)
Jumpa semua di RXZ Members 4.0 (2020)...

#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda

Lama tak berasap!!!
Kasi on laa bang @mohdlast jumpa kat PD nanti 23/11/2019 Ride Edition...
•
Follow @rxz_members_merchandise & @ride_edition_official official instagram & media  RXZ Members ..
•
Jumpa semua di Ride Edition 1.0 23/11/2019 (PD)
Jumpa semua di RXZ Members 4.0 (2020)...
•
#rxzmembers #wearerxzmembers
#RideEdition #PDedition
#lutakjemlubrader #lujemkasitunda
4,548 0 10 October, 2019