Sara Zamri ( @sara.zamri28 ) Instagram Profile

sara.zamri28

Sara Zamri

  • 25 posts
  • 295 followers
  • 631 following

Sara Zamri Profile Information

@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Sebab sakit kepala kite layan #alhaalfalemonchallange
Semoge ade rezeki tok koi dpt product alhaalfa.
Masam kelat oiiiii..hijo muke rase 🤣

Sebab sakit kepala kite layan #alhaalfalemonchallange 
Semoge ade rezeki tok koi dpt product alhaalfa.
Masam kelat oiiiii..hijo muke rase 🤣
16 0 15 October, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM Mimi sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey
#AgentJerantutdemica

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM Mimi sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey 
#AgentJerantutdemica
6 0 9 October, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Pulau Tawar

Bile aboh jage anok.pohpaleh.koi g sembahyang jek pon.macam2 la deme ni 😂
#sofia1y 2019

Bile aboh jage anok.pohpaleh.koi g sembahyang jek pon.macam2 la deme ni 😂
#sofia1y 2019
16 0 9 October, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Semoga kasih sayang Dan cinta kekal hingga ke syurga.besaq nanti jaga satu sama lain.jangan gaduh2 ye
#yaya3y
#sofia1y

Semoga kasih sayang Dan cinta kekal hingga ke syurga.besaq nanti jaga satu sama lain.jangan gaduh2 ye
#yaya3y
#sofia1y
5 0 8 October, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA?
.
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicajerantut
#teamviey

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA?
.
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicajerantut
#teamviey
3 0 8 October, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
DM now!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
DM now!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey
4 0 25 September, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Melawat haiwan peliharaan abah🤣

Melawat haiwan peliharaan abah🤣
14 0 20 September, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Ok ke tidokkkk
Double love love for me plissss
😘😘😘

Ok ke tidokkkk
Double love love for me plissss
😘😘😘
6 0 7 July, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Hb adik manja ibu sayang
Semoga panjang umur ,sihat,murah rezeki,bijak pandai dan menjadi anak solehah..Aaminn .
25/6/2019
Turn 1 years Old
Nur Alisha Sofea Bt Mohd Izmal Azlisyam

Hb adik manja ibu sayang
Semoga panjang umur ,sihat,murah rezeki,bijak pandai dan menjadi anak solehah..Aaminn .
25/6/2019
Turn 1 years Old
Nur Alisha Sofea Bt Mohd Izmal Azlisyam
9 0 27 June, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Meloya teruk sgt tu dik
22.6.2019
AL Fatihah tok ayah Ramezi b Rohilan

Meloya teruk sgt tu dik 
22.6.2019
AL Fatihah tok ayah Ramezi b Rohilan
5 0 6 hours ago
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Lovely Kazen

Lovely Kazen
11 0 7 June, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Hoiiiiii 😜

Hoiiiiii 😜
6 0 1 June, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Baby June
Nur Alya Safiya 9/6/2016
Nur Alisha Sofea 25/6/2018

Baby June
Nur Alya Safiya 9/6/2016
Nur Alisha Sofea 25/6/2018
5 0 1 June, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

I think i love u bebeh!! 😍

I think i love u bebeh!! 😍
6 0 28 April, 2019
My tanje ❤️
#secondbabygirl
#8months
7 0 15 March, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Jerantut

Manis manis gula Melaka
Manis lagi senyuman awak

Manis manis gula Melaka
Manis lagi senyuman awak
5 0 3 March, 2019
@sara.zamri28 Profile picture

@sara.zamri28

Ilobiu sayang
#8months

Ilobiu sayang
#8months
13 0 2 March, 2019
🤷
11 0 2 March, 2019