( @soll_ahmadd ) Instagram Profile

soll_ahmadd

  • 184 posts
  • 17.7k followers
  • 498 following

Profile Information

In the end, you couldn’t love me. I feel at peace with that now because I loved you the absolute best that I could. 🖤
.
.
. 📸📸 @shafiqnoh @redactmy
.
.
Streaming my song ‘Watak Kasih’ ; available on all digital platforms .🌈
.
.
.
#WatakKasih #SollAhmadd

In the end, you couldn’t love me. I feel at peace with that now because I loved you the absolute best that I could. 🖤
.
.
. 📸📸 @shafiqnoh @redactmy
.
.
Streaming my song ‘Watak Kasih’ ; available on all digital platforms .🌈
.
.
.
#WatakKasih #SollAhmadd

181 0 16 August, 2019
Dalam berjuta manusia yang telah pun saya terlewati, beliau merupakan satu jiwa yang tiada tandingnya. Terlalu sarat dengan keindahan dan kebaikan yang tidak mampu saya zahirkan melalui kata-kata. Hampir 6 tahun kerbersamaan , beliau cukup indah ! ❤️
—
Percaturan ‘Bimbang’ di Muzik-muzik 34 , semoga beroleh hasil yang luar biasa. Semoga lolos sehingga ke AJL 34 tahun depan , in sha Allah.  My love and support are always with you Kakak sayang @marshamilan ❤️.
—
Dan kalian, jangan lupa support Marsha dengan mengundi lagu ‘Bimbang’ hasil ciptaan composer yang sangat power @farouk_roman dan liriknya di tulis oleh kegemaran ramai @amyleaazizan ; di laman sesawang @muzikmuzik_official ! Terima kasih daun keladi , semoga kalian di rahmati. ❤️🙏🏻.
—
#showcasemuzikmuzik34 #marshamilan #roadtoajl34

Dalam berjuta manusia yang telah pun saya terlewati, beliau merupakan satu jiwa yang tiada tandingnya. Terlalu sarat dengan keindahan dan kebaikan yang tidak mampu saya zahirkan melalui kata-kata. Hampir 6 tahun kerbersamaan , beliau cukup indah ! ❤️

Percaturan ‘Bimbang’ di Muzik-muzik 34 , semoga beroleh hasil yang luar biasa. Semoga lolos sehingga ke AJL 34 tahun depan , in sha Allah. My love and support are always with you Kakak sayang @marshamilan ❤️.

Dan kalian, jangan lupa support Marsha dengan mengundi lagu ‘Bimbang’ hasil ciptaan composer yang sangat power @farouk_roman dan liriknya di tulis oleh kegemaran ramai @amyleaazizan ; di laman sesawang @muzikmuzik_official ! Terima kasih daun keladi , semoga kalian di rahmati. ❤️🙏🏻.

#showcasemuzikmuzik34 #marshamilan #roadtoajl34

147 0 16 August, 2019
Mengagumi bakat beliau sekian lamanya. Dahagakan suara beliau, satu nikmat dunia yang tidak terkata.
___
Melihat perjalanan seni beliau yang semakin memuncak, merupakan katarsis buat saya. Amylea, layak sebaris dengan penyayi-penyanyi hebat di Malaysia. ✨
___
Jangan lupa untuk mengundi lagu ‘Bukan Cinta’ di @muzikmuzik_official , hasil ciptaan @farouk_roman dan liriknya oleh @amyleaazizan .
___
Karya ini layak ke AJL 35 and let’s do the magic ! Semoga mengorak langkah sebagai sang juara🥰🥰🎉
___
I’ll always be by your side no matter what happens. Love you always my soul queen @amyleaazizan 👑 ❤️
__
#AmyleaAzizan #AmazingAmylea #muzikmuzik #muzikmuzik34 #BukanCinta #AJL35

Mengagumi bakat beliau sekian lamanya. Dahagakan suara beliau, satu nikmat dunia yang tidak terkata.
___
Melihat perjalanan seni beliau yang semakin memuncak, merupakan katarsis buat saya. Amylea, layak sebaris dengan penyayi-penyanyi hebat di Malaysia. ✨
___
Jangan lupa untuk mengundi lagu ‘Bukan Cinta’ di @muzikmuzik_official , hasil ciptaan @farouk_roman dan liriknya oleh @amyleaazizan .
___
Karya ini layak ke AJL 35 and let’s do the magic ! Semoga mengorak langkah sebagai sang juara🥰🥰🎉
___
I’ll always be by your side no matter what happens. Love you always my soul queen @amyleaazizan 👑 ❤️
__
#AmyleaAzizan #AmazingAmylea #muzikmuzik #muzikmuzik34 #BukanCinta #AJL35

62 0 13 August, 2019
Oppa @amanazizofficial for @pykameer 😍😍 #HappyBirthdayLove ❤️🦁 🎂 🎈🎉

Oppa @amanazizofficial for @pykameer 😍😍 #HappyBirthdayLove ❤️🦁 🎂 🎈🎉

91 0 12 August, 2019
You have an angel’s face and a loving heart. 🦁🥰😘😍🦁 .
___
Happiest Birthday to one of the important women in my life @pykameer ! 🦁 😍.
____

We have been together so long. I can’t think of my life without you. A friend like you makes the dark days little sunnier and makes my sunny day even cheerful.
___
Semoga terus selamat, sejahtera dan bahagia selalu. I love you always ❤️
___
Can’t wait to see you soon . Thank you for being you. 🦢 #LeoSeason #BirthdayGirl #lovewins🌈 #13August

You have an angel’s face and a loving heart. 🦁🥰😘😍🦁 .
___
Happiest Birthday to one of the important women in my life @pykameer ! 🦁 😍.
____

We have been together so long. I can’t think of my life without you. A friend like you makes the dark days little sunnier and makes my sunny day even cheerful.
___
Semoga terus selamat, sejahtera dan bahagia selalu. I love you always ❤️
___
Can’t wait to see you soon . Thank you for being you. 🦢 #LeoSeason #BirthdayGirl #lovewins🌈 #13August

494 0 12 August, 2019
No matter what I choose to do in life before,now and then, I’ll always miss this part of myself.  And here am I, again ! ❤️

No matter what I choose to do in life before,now and then, I’ll always miss this part of myself. And here am I, again ! ❤️

212 0 7 August, 2019
Kita semua pernah jadi bodoh untuk orang yang kita sayang. 🖤🔪
.
.
. 📸 @shafiqnoh

Kita semua pernah jadi bodoh untuk orang yang kita sayang. 🖤🔪
.
.
. 📸 @shafiqnoh

221 0 17 July, 2019
Percayalah Cik Nona Manis ini bakal menjadi kegemaran station TV tempatan suatu hari nanti ! Beliau ’cantik’ , ‘berbakat’ , ‘berilmu’ , ’sopan santun’ dan memiliki pakej yang sempurna sebagai personality television. 🥰🥰
.
.
My love and prayers are always with you beautiful! Semoga terus berlari menggapai bintang . Selagi bernafas, saya akan terus setia menyokong.❤️
.
.
Till we meet again. Much love ❤️.
.
.
🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️ @kamaliajmldn.
.
.
#lovewins🌈

Percayalah Cik Nona Manis ini bakal menjadi kegemaran station TV tempatan suatu hari nanti ! Beliau ’cantik’ , ‘berbakat’ , ‘berilmu’ , ’sopan santun’ dan memiliki pakej yang sempurna sebagai personality television. 🥰🥰
.
.
My love and prayers are always with you beautiful! Semoga terus berlari menggapai bintang . Selagi bernafas, saya akan terus setia menyokong.❤️
.
.
Till we meet again. Much love ❤️.
.
.
🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️ @kamaliajmldn.
.
.
#lovewins🌈

80 0 8 June, 2019
Bagai menari-nari di lantai langit ke 7ujuh apabila hari ini saya dapat berpeluang untuk bersama dengan satu jiwa dan bakat yang amat saya kagumi semenjak saya kecil lagi , @imranajmain . 🥰🥰
.
. 
Terima kasih wahai @joox_my yang budiman diatas ruang dan peluang yang telah diberikan kepada saya. Teramat saya hargai. Lepas ni panggil saya lagi ok 😋🥶🙏🏻
.
.
Seterusnya, gembira bukan kepalang kerana saya dapat bertemu empat mata sekali lagi bersama dengan my baby girl host sensasi masa kini iaitu @kamaliajmldn ! I really adore your hosting skills! Dan you cantikk sangat !! Catch up soon ok 😍😍🥰🥰.
.
.
Of course to one and only TV yang boleh bercakap live @thevanesh , hhahahahahah , thank you for being so lovely and alive ! Jumpa lagi soon ok ! 🤗.
.
.
Dan yang paling best , i met my new girlfriend @eleenaharris . You such a sweetheart! We should catch up soon ok sayang ! 🥰🥰🥶.
.
.
Thank you everyone and best of luck to @official_aqmal97 for your journey in music field. May success comes knocking on your door. Ameen . .
.
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN SEMUA ❤️❤️🙏🏻✨✨.
.
.
#selamathariraya2019 #jooxmalaysia #ebeats #jooxebeats #teamrizmanruzaini

Bagai menari-nari di lantai langit ke 7ujuh apabila hari ini saya dapat berpeluang untuk bersama dengan satu jiwa dan bakat yang amat saya kagumi semenjak saya kecil lagi , @imranajmain . 🥰🥰
.
.
Terima kasih wahai @joox_my yang budiman diatas ruang dan peluang yang telah diberikan kepada saya. Teramat saya hargai. Lepas ni panggil saya lagi ok 😋🥶🙏🏻
.
.
Seterusnya, gembira bukan kepalang kerana saya dapat bertemu empat mata sekali lagi bersama dengan my baby girl host sensasi masa kini iaitu @kamaliajmldn ! I really adore your hosting skills! Dan you cantikk sangat !! Catch up soon ok 😍😍🥰🥰.
.
.
Of course to one and only TV yang boleh bercakap live @thevanesh , hhahahahahah , thank you for being so lovely and alive ! Jumpa lagi soon ok ! 🤗.
.
.
Dan yang paling best , i met my new girlfriend @eleenaharris . You such a sweetheart! We should catch up soon ok sayang ! 🥰🥰🥶.
.
.
Thank you everyone and best of luck to @official_aqmal97 for your journey in music field. May success comes knocking on your door. Ameen . .
.
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN SEMUA ❤️❤️🙏🏻✨✨.
.
.
#selamathariraya2019 #jooxmalaysia #ebeats #jooxebeats #teamrizmanruzaini

190 0 7 June, 2019
⚫️Maafkan segala ketelanjuran saya sepanjang kita bersama. Andaikata takdir menyuratkan kita tidak sempat bersua empat mata lagi, moga-moga Allah memberikan kita ruang dan peluang yang kedua untuk  kita bersua di taman Syurga Allah nanti. ⚫️
.
.
Maafkan saya 🙏🏻.
.
.
Selamat Hari Raya , Maaf Zahir dan Batin .🖤
.
.
📸📸 @shafiqnoh ✨.
.
.
#selamathariraya2019 #TeamRayaKL #TeamRayaHitam 🖤

⚫️Maafkan segala ketelanjuran saya sepanjang kita bersama. Andaikata takdir menyuratkan kita tidak sempat bersua empat mata lagi, moga-moga Allah memberikan kita ruang dan peluang yang kedua untuk kita bersua di taman Syurga Allah nanti. ⚫️
.
.
Maafkan saya 🙏🏻.
.
.
Selamat Hari Raya , Maaf Zahir dan Batin .🖤
.
.
📸📸 @shafiqnoh ✨.
.
.
#selamathariraya2019 #TeamRayaKL #TeamRayaHitam 🖤

324 0 6 June, 2019
#MegaIftar2019 ❤️

#MegaIftar2019 ❤️

143 0 31 May, 2019
For the price of your heart I shall buy it with all my love. ❤️

For the price of your heart I shall buy it with all my love. ❤️

92 0 27 May, 2019
YOU ARE TO ME A VERY SPECIAL SUN 🌞 ☀️ 🤩🧜🏻‍♀️🧜🏼‍♂️🥰🥰 @pykameer

YOU ARE TO ME A VERY SPECIAL SUN 🌞 ☀️ 🤩🧜🏻‍♀️🧜🏼‍♂️🥰🥰 @pykameer

676 0 25 May, 2019
To say goodbye's impossible forever. 🦖🦕
.
.
Love them so soo sooo much @amyleaazizan @izzue3_ @azreeff @hamba_allah_yang_penyayang @yusoff_ab . ❤️❤️❤️
.
.
📸📸 @hamba_allah_yang_penyayang 😘

To say goodbye's impossible forever. 🦖🦕
.
.
Love them so soo sooo much @amyleaazizan @izzue3_ @azreeff @hamba_allah_yang_penyayang @yusoff_ab . ❤️❤️❤️
.
.
📸📸 @hamba_allah_yang_penyayang 😘

205 0 22 May, 2019
Yeayyy today Iftar dengan kesayangan @marshamilan @izzue3_ 🥰🥰 .
.
.
Selamat berbuka puasa guyss ! 🦢🦢.
.
.

Yeayyy today Iftar dengan kesayangan @marshamilan @izzue3_ 🥰🥰 .
.
.
Selamat berbuka puasa guyss ! 🦢🦢.
.
.

159 0 21 May, 2019
Dah tinggal setengah dah @serunding.garing !!! 😭😭😭 . Sayangnya nak makan sebab rasa dia sedaaaappp gilaaaa in the world !!!! 🤩🤩.
.
.
Korangg kalau sahur tu malas nak masak dan tak tahu nak makan apa, korang makan je @serunding.garing ni dengan nasi panass !!! Memang layannnm beebb !! Hahahahha 😂😂😅😅.
.
.
Korang boleh follow ig @sabbybatystore untuk oder k atau korang call number ni nawww nawwww nawwww 0125524604 !! .
.
.
Selamat berpuasa semuaa 😍🥰.
.
.
#serundinggaring #menuramadhan #menusahur

Dah tinggal setengah dah @serunding.garing !!! 😭😭😭 . Sayangnya nak makan sebab rasa dia sedaaaappp gilaaaa in the world !!!! 🤩🤩.
.
.
Korangg kalau sahur tu malas nak masak dan tak tahu nak makan apa, korang makan je @serunding.garing ni dengan nasi panass !!! Memang layannnm beebb !! Hahahahha 😂😂😅😅.
.
.
Korang boleh follow ig @sabbybatystore untuk oder k atau korang call number ni nawww nawwww nawwww 0125524604 !! .
.
.
Selamat berpuasa semuaa 😍🥰.
.
.
#serundinggaring #menuramadhan #menusahur

134 0 21 May, 2019
It's been so good to have you as a good friend. ❤️ #bromance @wanassri 👬

It's been so good to have you as a good friend. ❤️ #bromance @wanassri 👬

185 0 10 May, 2019
Kendatipun saya dah hampir dua minggu tidak sihat (batuk + demam therooookkkk) , akan tetapi demi satu jiwa yang amat saya sayangi dan kasihi since forever @marshamilan , saya gagahi kan juga. Hahahahahahhaha . I had so much fun malam semalam, main game jawab-jawab soalan yang macam senang, tapi ayooo jawapan kauuuuu, runsing dan renseekk nak fikir !! Hahahahahhaahhaah. . 🤣🥰
.
. 
Terima kasih tulus dari hati buat Abang dan Kakak kesayangan @lalanzanudin @marshamilan for the opportunity given. They both are so precious in my life. Gitewww hahahahahahah . Terima kasih juga buat my baby girl @saranawawi sebab sudi join game ni and Alhamdulillah kita menangggg !!!!! (walapun kalah sebenarnya dekat pusingan bonus menentang @kak_ogy !! Hahahahahhahaha ) .
.
.
#JPopWarna #AstroWarna #MarshaMilan ❤️❤️

Kendatipun saya dah hampir dua minggu tidak sihat (batuk + demam therooookkkk) , akan tetapi demi satu jiwa yang amat saya sayangi dan kasihi since forever @marshamilan , saya gagahi kan juga. Hahahahahahhaha . I had so much fun malam semalam, main game jawab-jawab soalan yang macam senang, tapi ayooo jawapan kauuuuu, runsing dan renseekk nak fikir !! Hahahahahhaahhaah. . 🤣🥰
.
.
Terima kasih tulus dari hati buat Abang dan Kakak kesayangan @lalanzanudin @marshamilan for the opportunity given. They both are so precious in my life. Gitewww hahahahahahah . Terima kasih juga buat my baby girl @saranawawi sebab sudi join game ni and Alhamdulillah kita menangggg !!!!! (walapun kalah sebenarnya dekat pusingan bonus menentang @kak_ogy !! Hahahahahhahaha ) .
.
.
#JPopWarna #AstroWarna #MarshaMilan ❤️❤️

358 0 8 May, 2019
CHAMPION SPERM TURNS 19 YEARS OLD TODAY !! 😈😈
.
.
I’m eternally grateful to have these person in my life. You guys are amazing! Sampai mati pun i takkan pernah lupa these person ! Mereka terlalu isti-mewa didalam hati saya. Mereka sarat dengan keindahan yang tidak tergambar dengan kata-kata. I love you guys so soo soooo much. @izzue3_ @azreeff @hamba_allah_yang_penyayang . ❤️❤️❤️❤️.
.
.
Thank you for everything guys.🙏🏻🙏🏻❤️
.
.
My Pavlova Cake from @cakebyizzue . 🎂 .
My Sado Cake from @cakebyizzue . 🤣 🎂.
.
.
#4thMay #ChampionSperm #Taurus #taurusseason #proudlytaurean #HappyBirthdaytoMe #BirthdayBoy 🥳🥳🥰

CHAMPION SPERM TURNS 19 YEARS OLD TODAY !! 😈😈
.
.
I’m eternally grateful to have these person in my life. You guys are amazing! Sampai mati pun i takkan pernah lupa these person ! Mereka terlalu isti-mewa didalam hati saya. Mereka sarat dengan keindahan yang tidak tergambar dengan kata-kata. I love you guys so soo soooo much. @izzue3_ @azreeff @hamba_allah_yang_penyayang . ❤️❤️❤️❤️.
.
.
Thank you for everything guys.🙏🏻🙏🏻❤️
.
.
My Pavlova Cake from @cakebyizzue . 🎂 .
My Sado Cake from @cakebyizzue . 🤣 🎂.
.
.
#4thMay #ChampionSperm #Taurus #taurusseason #proudlytaurean #HappyBirthdaytoMe #BirthdayBoy 🥳🥳🥰

114 0 3 May, 2019
My journey to cure my acne problem starts here at @mbhmedispa_bangi .. If you can see, my face starts to break out about a month ago.
.
So , my 1st treatment yang i buat tadi was ‘Mudnetic Detox’; untuk buang semua toksin di dalam kulit ni... Fuhhh, mmg sangat fresh after a long time xbuat facial...sampai i tertido ! 😛
.
Next i nak cuba ‘Clinical  Acne’ pulak untuk rawat masalah jerawat dkt muka i. Tunggu my next post okay and catch me here if you can😘 .
.
.

P/s : @mbh_medispa is just my favourite spa.. uguys nk dtg boleh dtg kat cawangan terdekat uguys kay.. ada 18 cawangan seluruh Malaysia ! 🇲🇾 😍😘🥰🧜🏼‍♂️.
.
.
Sapa nak discount untuk treatment-treatment yang best kat @mbh_medispa ??? Sila komen ‘SAYA NAKKK’ kat bawahh ! If you’re lucky, i sendiri yang akan bawa korang buat treatment kat sini !! Hahaha 😍😍👁👁👅.
.
.
My Beautiful Beautician 🧜🏻‍♀️ @izzn4dj4d .
.
.
WATCH FULL VIDEO ON MY IG TV 📺 . Thank you korang🙏🏻😘

My journey to cure my acne problem starts here at @mbhmedispa_bangi .. If you can see, my face starts to break out about a month ago.
.
So , my 1st treatment yang i buat tadi was ‘Mudnetic Detox’; untuk buang semua toksin di dalam kulit ni... Fuhhh, mmg sangat fresh after a long time xbuat facial...sampai i tertido ! 😛
.
Next i nak cuba ‘Clinical Acne’ pulak untuk rawat masalah jerawat dkt muka i. Tunggu my next post okay and catch me here if you can😘 .
.
.

P/s : @mbh_medispa is just my favourite spa.. uguys nk dtg boleh dtg kat cawangan terdekat uguys kay.. ada 18 cawangan seluruh Malaysia ! 🇲🇾 😍😘🥰🧜🏼‍♂️.
.
.
Sapa nak discount untuk treatment-treatment yang best kat @mbh_medispa ??? Sila komen ‘SAYA NAKKK’ kat bawahh ! If you’re lucky, i sendiri yang akan bawa korang buat treatment kat sini !! Hahaha 😍😍👁👁👅.
.
.
My Beautiful Beautician 🧜🏻‍♀️ @izzn4dj4d .
.
.
WATCH FULL VIDEO ON MY IG TV 📺 . Thank you korang🙏🏻😘

99 0 3 April, 2019
Mudnetic Detox Facial ialah rawatan terbaik untuk pembersihan pori dan kulit berasid akibat toksin, salah guna produk dan penggunaan kosmetik berlebihan. Durasi rawatan ialah 1 Jam 30 Minit.

Rawatan ini khusus untuk detox kulit wajah dari sebarang kekotoran dan toksin. Ia menggunakan masker lumpur daripada Jordan sebagai bahan asas untuk rawatan. Istimewanya rawatan ini ialah ada dua perkara asasnya iaitu pertama; sifat bahannya yang unik iaitu bersifat magnetik dan kedua khasiat utama rawatan ini iaitu menyingkirkan toksin pada wajah untuk pembersihan wajah maksimum dan dapat meneutralkan wajah yg kotor. berasid.

Mudnetic Detox Facial ialah rawatan terbaik untuk pembersihan pori dan kulit berasid akibat toksin, salah guna produk dan penggunaan kosmetik berlebihan. Durasi rawatan ialah 1 Jam 30 Minit.

Rawatan ini khusus untuk detox kulit wajah dari sebarang kekotoran dan toksin. Ia menggunakan masker lumpur daripada Jordan sebagai bahan asas untuk rawatan. Istimewanya rawatan ini ialah ada dua perkara asasnya iaitu pertama; sifat bahannya yang unik iaitu bersifat magnetik dan kedua khasiat utama rawatan ini iaitu menyingkirkan toksin pada wajah untuk pembersihan wajah maksimum dan dapat meneutralkan wajah yg kotor. berasid.

122 0 3 April, 2019
Hi awak , tak rindu kita ke ? 🤪🥰
.
. 
Hair colour by my one and only @izzue3_ ❤️

Hi awak , tak rindu kita ke ? 🤪🥰
.
.
Hair colour by my one and only @izzue3_ ❤️

114 0 20 March, 2019
Love and kindness are never wasted. They always make a difference. They bless the one who receives them, and they bless you, the giver. ✨✨.
.
.
#LilyUmbraRaya19

Love and kindness are never wasted. They always make a difference. They bless the one who receives them, and they bless you, the giver. ✨✨.
.
.
#LilyUmbraRaya19

118 0 17 March, 2019
Love always wins @shabhirsurinder @lilyarliza_ ❤️❤️❤️ #LilyUmbraRaya19

Love always wins @shabhirsurinder @lilyarliza_ ❤️❤️❤️ #LilyUmbraRaya19

284 0 17 March, 2019
Lupakan saja dia dan cintai aku. ❤️
.
.
📸📸 @guywithprints

Lupakan saja dia dan cintai aku. ❤️
.
.
📸📸 @guywithprints

390 0 16 March, 2019
That was such a wonderful, successful event, thank you for including me into your big day ! Everyone was having a blast time. 😍🍉✨
.
. 
Soll doing emcee for @faycemy . Thank you my beautiful @fatihinhusna & @aidasyazlin for having me. ✨
.
.
Product 👉🏻 #FayceWatermelonSleepingMask 🍉🍉✨
.
.
Looking for emcee and clown 🤡 for your event/wedding/ fashion show or etc , you can ‘dm’ me !! 😍😘🙏🏻✨

That was such a wonderful, successful event, thank you for including me into your big day ! Everyone was having a blast time. 😍🍉✨
.
.
Soll doing emcee for @faycemy . Thank you my beautiful @fatihinhusna & @aidasyazlin for having me. ✨
.
.
Product 👉🏻 #FayceWatermelonSleepingMask 🍉🍉✨
.
.
Looking for emcee and clown 🤡 for your event/wedding/ fashion show or etc , you can ‘dm’ me !! 😍😘🙏🏻✨

157 0 10 March, 2019
Ibu, dialah sumber kasih sayang; mengasuh dan memberi tanpa batas. Dialah prajurit malam yang selalu berjaga dan terjaga. Menemani ketidakberdayaan kita. Dia yang selalu mendahulukan anaknya dari dirinya sendiri, mencintai tanpa menuntut balas. ❤️❤️❤️❤️✨✨✨

Ibu, dialah sumber kasih sayang; mengasuh dan memberi tanpa batas. Dialah prajurit malam yang selalu berjaga dan terjaga. Menemani ketidakberdayaan kita. Dia yang selalu mendahulukan anaknya dari dirinya sendiri, mencintai tanpa menuntut balas. ❤️❤️❤️❤️✨✨✨

215 0 10 March, 2019
I would like to express my deep gratitude to @faycemy for having me on their big day ! Thank you @fatihinhusna @aidasyazlin . Moga terus success. I love you both so much ! ❤️✨ #daretofayce #YourEmcee #emceesofmalaysia

I would like to express my deep gratitude to @faycemy for having me on their big day ! Thank you @fatihinhusna @aidasyazlin . Moga terus success. I love you both so much ! ❤️✨ #daretofayce #YourEmcee #emceesofmalaysia

239 0 9 March, 2019
Sketsa Rindu Untukmu .
.
1.
dalam mimpimu, kubisikkan dongeng negeri bunga, warna dan cahaya. seperti kupungut sepercik, dari tatapmu, keriangan kanak. keindahan puisi dan denting pengiring lagu, memecah sunyi .
.
2.
kusapa engkau, kabarkan pelangi yang menjuntai, selendang peri bidadari, guratan warna, lukisan bagi cinta, cintaku .
.
3.
sebagai tanya, pada angin lalu: " yang dirindu akankah tahu, yang dirindu akankah juga merindu, yang dirindu akankah juga menunggu?" .
.
4.
sebagai sketsa, detik menitik, terjemah waktu, tafsir waktu, mengalir aku, mengalir rindu, menujumu... .
.
5. ...................................................... ............................................................................................................🖤

Sketsa Rindu Untukmu .
.
1.
dalam mimpimu, kubisikkan dongeng negeri bunga, warna dan cahaya. seperti kupungut sepercik, dari tatapmu, keriangan kanak. keindahan puisi dan denting pengiring lagu, memecah sunyi .
.
2.
kusapa engkau, kabarkan pelangi yang menjuntai, selendang peri bidadari, guratan warna, lukisan bagi cinta, cintaku .
.
3.
sebagai tanya, pada angin lalu: " yang dirindu akankah tahu, yang dirindu akankah juga merindu, yang dirindu akankah juga menunggu?" .
.
4.
sebagai sketsa, detik menitik, terjemah waktu, tafsir waktu, mengalir aku, mengalir rindu, menujumu... .
.
5. ...................................................... ............................................................................................................🖤

352 0 8 March, 2019
Dan kepada anda yang masih belum lagi mendengarkan lagu debut saya, jangan lupa dengarkan #WatakKasih , available di semua platform digital utama. (You Tube, Spotify dan Joox) 🤪🤪✨
.
.
Nak nak yang tengah jiwa kacau, putus cinta, cinta tak kesampaian, haa lagu ni sesuai untuk korang layan jiwa korang yang kacau tu !! Hahahahah 🤪🤪
.
.
Let me know you thoughts here after you guys dengarkan #WatakKasih k. Your love and support are everything ❤️🙏🏻✨
.
.
#WatakKasih #SollAhmadd #DebutSong #NewSong2018 #NewSong #Singapore #Indonesia #Brunei #Malaysia #KawanSOLL

Dan kepada anda yang masih belum lagi mendengarkan lagu debut saya, jangan lupa dengarkan #WatakKasih , available di semua platform digital utama. (You Tube, Spotify dan Joox) 🤪🤪✨
.
.
Nak nak yang tengah jiwa kacau, putus cinta, cinta tak kesampaian, haa lagu ni sesuai untuk korang layan jiwa korang yang kacau tu !! Hahahahah 🤪🤪
.
.
Let me know you thoughts here after you guys dengarkan #WatakKasih k. Your love and support are everything ❤️🙏🏻✨
.
.
#WatakKasih #SollAhmadd #DebutSong #NewSong2018 #NewSong #Singapore #Indonesia #Brunei #Malaysia #KawanSOLL

218 0 7 March, 2019
SINAR HARIAN 🔵RABU🔵 6 MAC 2019 ✨
.
.
Thank you for being such a star @bagindadiraja . Thank you for the beautiful write up . This means a lot to me ❗️❤️
.
.
Buat satu jiwa yang amat saya sayangi , kasihi dan cintai @anzalnanasir88 , terima kasih untuk sebuah perjalanan yang sangat indah. Semoga tautan ukhwah yang terjalin indah antara kita, akan terus mekar mewangi , selamanya. You are one of kind Kak and you know how much i love you !! Saya akan terus setia disisi sampai bila-bila . Thank you for everything❤️
.
. 
Dengarkan #WatakKasih di semua digital platform dan jangan lupa untuk menonton music video official di You Tube yang di bawa khas oleh @natalisherbs . Sokongan dan dukungan kalian amat saya hargai ! L🔵VE 🙏🏻✨
.
. 
Quoting Lady Gaga’s Oscar Speech 2019 ➖🎵 “It’s not about winning, but what it's about is not giving up. If you have a dream, fight for it. If there's a discipline or a passion, it's not about how many times you get rejected or you fall down or get beaten up, it's about how many times you stand up and are brave and keep on going”.
.
.
#SollAhmadd #SinarHarian #WatakKasih #NewSong2019 #slowlybutsurely

SINAR HARIAN 🔵RABU🔵 6 MAC 2019 ✨
.
.
Thank you for being such a star @bagindadiraja . Thank you for the beautiful write up . This means a lot to me ❗️❤️
.
.
Buat satu jiwa yang amat saya sayangi , kasihi dan cintai @anzalnanasir88 , terima kasih untuk sebuah perjalanan yang sangat indah. Semoga tautan ukhwah yang terjalin indah antara kita, akan terus mekar mewangi , selamanya. You are one of kind Kak and you know how much i love you !! Saya akan terus setia disisi sampai bila-bila . Thank you for everything❤️
.
.
Dengarkan #WatakKasih di semua digital platform dan jangan lupa untuk menonton music video official di You Tube yang di bawa khas oleh @natalisherbs . Sokongan dan dukungan kalian amat saya hargai ! L🔵VE 🙏🏻✨
.
.
Quoting Lady Gaga’s Oscar Speech 2019 ➖🎵 “It’s not about winning, but what it's about is not giving up. If you have a dream, fight for it. If there's a discipline or a passion, it's not about how many times you get rejected or you fall down or get beaten up, it's about how many times you stand up and are brave and keep on going”.
.
.
#SollAhmadd #SinarHarian #WatakKasih #NewSong2019 #slowlybutsurely

420 0 5 March, 2019
I can finally tick this one off❗️ @pykameer 💦💙🌅 ⛰ #polumpungmelangkapviewcampsite #HaalooowwwChannel

I can finally tick this one off❗️ @pykameer 💦💙🌅 ⛰ #polumpungmelangkapviewcampsite #HaalooowwwChannel

176 0 3 March, 2019
Terimalah my first acah-acah travelog 🤪😅 . Hahahahahah . The best girlfriend ever . I love you tremendously @pykameer ❤️ #travelog #Sabah #GunungKinabalu #KinabaluPark #HaalooowwwChannel 🤣🤣🤣

Terimalah my first acah-acah travelog 🤪😅 . Hahahahahah . The best girlfriend ever . I love you tremendously @pykameer ❤️ #travelog #Sabah #GunungKinabalu #KinabaluPark #HaalooowwwChannel 🤣🤣🤣

187 0 2 March, 2019
Fascinated by beautiful scenery . 😍⛰✨
.
.
Girlfriends for sale @pykameer @_missanne ✨🥰

Fascinated by beautiful scenery . 😍⛰✨
.
.
Girlfriends for sale @pykameer @_missanne ✨🥰

211 0 2 March, 2019