#1 Master Agent Madu Ajaib ( @soullead_maduajaibpj ) Instagram Profile

soullead_maduajaibpj

#1 Master Agent Madu Ajaib

  • 78 posts
  • 130 followers
  • 1.1k following

#1 Master Agent Madu Ajaib Profile Information

@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah TESTIMONI BERJAYA HAMIL dengan #maduajaibturkey .

Bulan July beli Alhamdulillah bulan 9 pregnant.. syukur 😘

Anda ingin ikhtiar hamil dgn madu Ajaib Turkey WhatsApp sya 0193288709

Alhamdulillah TESTIMONI BERJAYA HAMIL dengan #maduajaibturkey .

Bulan July beli Alhamdulillah bulan 9 pregnant.. syukur 😘

Anda ingin ikhtiar hamil dgn madu Ajaib Turkey WhatsApp sya 0193288709
5 0 11 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Anda belum berpeluang merasai pengalaman ini?
Cuba ikhtiar pelbagai cara untuk usaha ini? Pilihlah jalan yang terbaik untuk merasai kebaikan ini!!! Tahniah kepada yang sudah memiliki #maduajaibturkey Wawa sarankan untuk yang baru mula mencuba #maduajaibturkey amalkan setiap hari sambil selawat ya. InsyaAllah semoga dipermudahkan segala impian kalian.

WhatsApp sya, 0193288709
#maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia #mudahhamil #maduturki #maduajaib #soulleadrangers #teammadujannah

Anda belum berpeluang merasai pengalaman ini? 
Cuba ikhtiar pelbagai cara untuk usaha ini? Pilihlah jalan yang terbaik untuk merasai kebaikan ini!!! Tahniah kepada yang sudah memiliki #maduajaibturkey Wawa sarankan untuk yang baru mula mencuba #maduajaibturkey amalkan setiap hari sambil selawat ya. InsyaAllah semoga dipermudahkan segala impian kalian.

WhatsApp sya, 0193288709
#maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia #mudahhamil #maduturki #maduajaib #soulleadrangers #teammadujannah
4 0 5 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Soalan Ni mesti akan Ada ditanya bila Sya dpt dm Dan WhatsApp dari Customer.
insyaAllah, pengambilan #maduajaibturkey dapat Membantu wanita yg Ada PCOS, so jgn was-was ye.. Nape Sya kata jgn was2 sbb kandungan bahan dlm #maduajaibturkey Ni adalah dari bahan semula jadi Dan herba today akan membahayakan anda okay πŸ˜‰. Masih Tak percaya, boleh lihat testimoni Customer yg sakit PCOS Alhamdulillah telah berjaya hamil 😍

#maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah

Soalan Ni mesti akan Ada ditanya bila Sya dpt dm Dan WhatsApp dari Customer. 
insyaAllah, pengambilan #maduajaibturkey dapat Membantu wanita yg Ada PCOS, so jgn was-was ye.. Nape Sya kata jgn was2 sbb kandungan bahan dlm #maduajaibturkey Ni adalah dari bahan semula jadi Dan herba today akan membahayakan anda okay πŸ˜‰. Masih Tak percaya, boleh lihat testimoni Customer yg sakit PCOS Alhamdulillah telah berjaya hamil 😍

#maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah
5 0 5 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah done COD Klang BUKIT TINGGI.

semoga Customer sya dipermudahkan segala urusan 😍😘.
#maduajaibturkey #maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah maduajaibturkeyklang #maduajaibturkiklang

Alhamdulillah done COD Klang BUKIT TINGGI.

semoga Customer sya dipermudahkan segala urusan 😍😘.
#maduajaibturkey #maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah maduajaibturkeyklang #maduajaibturkiklang
4 0 4 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah done cod ampang.
2 botol #maduajaibturkey jimat rm10

#maduajaibturkeyampang #maduajaibampang

Alhamdulillah done cod ampang.
2 botol #maduajaibturkey jimat rm10

#maduajaibturkeyampang #maduajaibampang
6 0 4 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah postage hari ni setelah semalam cuti public holiday. Kesian Customer tunggu je.πŸ˜‚ Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah

Alhamdulillah postage hari ni setelah semalam cuti public holiday. Kesian Customer tunggu je.πŸ˜‚ Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah
2 0 3 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Last Friday after balik kerja sis terus COD area pelabuhan Klang. Hihi

Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah

Last Friday after balik kerja sis terus COD area pelabuhan Klang. Hihi

Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah
6 0 3 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Last Friday sis COD area kajang Dan Kuala Lumpur tau before cuti panjang Kan. Hihi

Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah

Last Friday sis COD area kajang Dan Kuala Lumpur tau before cuti panjang Kan. Hihi

Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah
3 0 3 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Negaraku Tanah Tumpahnya Darahku😘

Selamat menyambut Hari Kemerdekaan yg Ke-62. Saya bangga menjadi Rakyat Malaysia.😍😘 Alhamdulillah. Kita hidup di Negara yg Aman Dan damai. Terima kasih penjuang Negara.πŸ˜˜πŸ’•

Negaraku Tanah Tumpahnya Darahku😘

Selamat menyambut Hari Kemerdekaan yg Ke-62. Saya bangga menjadi Rakyat Malaysia.😍😘 Alhamdulillah. Kita hidup di Negara yg Aman Dan damai. Terima kasih penjuang Negara.πŸ˜˜πŸ’•
5 0 31 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah, hihi Customer #maduajaibturkey tak percaya tu sampai buat ujian 2 Kali Tau ... Hihi

semoga dipermudahkan segala urusan Dan Selamat sehingga bersalinπŸŽ‡πŸ˜Š
Baby 2020
#maduajaibturkeypj #maduajaib #berjayahamil #rahsiahamilmudah #rahsiasuamiisteribahagia #soulleadrangers #teammadujannah

Alhamdulillah, hihi Customer #maduajaibturkey tak percaya tu sampai buat ujian 2 Kali Tau ... Hihi

semoga dipermudahkan segala urusan Dan Selamat sehingga bersalinπŸŽ‡πŸ˜Š
Baby 2020
#maduajaibturkeypj #maduajaib #berjayahamil #rahsiahamilmudah #rahsiasuamiisteribahagia #soulleadrangers #teammadujannah
4 0 30 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Setiap perhubungan adalah satu rahmat yang perlu dijaga. Namun kadangkala setiap insan melalui saat-saat kelemahan dalam diri hingga boleh menjejaskan perhubungan πŸ’ͺ
Jadikanlah kelemahan untuk kita belajar menjadi lebih baik. Pilihan di tangan kita sebagai insan sama ada kita terus kecewa atau mencari jalan yang terbaik untuk kita terus berusaha!! Usaha yang berterusan pasti akan membawa hubungan yang baik dan menghasilkan kegembiraan bersama dan penuh makna.πŸŒΈπŸ’–. Jadikanlah madu ajaib turkey ini sebahagian usaha menyemarakkan lagi usaha perhubungan anda . Ingatlah kamu, setiap usaha akan membuahkan hasil. InshaAllahπŸ’―
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #hamil #mudahhamil #nakhamil #rahsiahamil #soulleadrangers #teammadujannah

Setiap  perhubungan adalah satu rahmat yang perlu dijaga. Namun kadangkala setiap insan melalui saat-saat kelemahan dalam diri hingga boleh menjejaskan perhubungan πŸ’ͺ 
Jadikanlah kelemahan untuk kita belajar menjadi lebih baik. Pilihan di tangan kita sebagai insan sama ada kita terus kecewa atau mencari jalan yang terbaik untuk kita terus berusaha!! Usaha yang berterusan pasti akan membawa hubungan yang baik dan menghasilkan kegembiraan bersama dan penuh makna.πŸŒΈπŸ’–. Jadikanlah madu ajaib turkey ini sebahagian usaha menyemarakkan lagi usaha perhubungan anda . Ingatlah kamu, setiap usaha akan membuahkan hasil. InshaAllahπŸ’― 
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #hamil #mudahhamil #nakhamil #rahsiahamil #soulleadrangers #teammadujannah
3 0 30 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Ada juga Sya pernah ditanya soal keguguran boleh makan madu ajaib turkey ke? Paling mengejutkan Ada yang bagitahu saya baru keguguran Malam tadi.. Allahu😭😭 So dia nak Cuba #maduajaibturkey Ni. Katanya sangat bagus utk ikhtiar hamil. Yes memang bagus.. Soal baru keguguran memang boleh makan Dan amalkan madu ajaib turkey ni. Malah sgt digalakkan untuk ibu yang berpantang Tau.. So jgn risau, kalau anda still risau boleh WhatsApp sya 0193288709. Sya akan beri details bahan2 yg terkandung dlm #maduajaibturkey. Kalo masih Tak percaya boleh lihat testimoni Alhamdulillah ramai yg telah berjaya hamil.😍😘 #soulleadrangers #maduajaibturkeypj #teammadujannah # berjayahamil #maduajaib #ikhtiarhamil #mudahhamil #rahsiasuamiisteribahagia

Ada juga Sya pernah ditanya soal keguguran boleh makan madu ajaib turkey ke? Paling mengejutkan Ada yang bagitahu saya baru keguguran Malam tadi.. Allahu😭😭 So dia nak Cuba #maduajaibturkey Ni. Katanya sangat bagus utk ikhtiar hamil. Yes memang bagus.. Soal baru keguguran memang boleh makan Dan amalkan madu ajaib turkey ni.  Malah sgt digalakkan untuk ibu yang berpantang Tau.. So jgn risau, kalau anda still risau boleh WhatsApp sya 0193288709. Sya akan beri details bahan2 yg terkandung dlm #maduajaibturkey. Kalo masih Tak percaya boleh lihat testimoni Alhamdulillah ramai yg telah berjaya hamil.😍😘 #soulleadrangers #maduajaibturkeypj #teammadujannah # berjayahamil #maduajaib #ikhtiarhamil #mudahhamil #rahsiasuamiisteribahagia
1 0 30 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

ALHAMDULILLAH SYUKUR, HANYA PENGAMBILAN ASBAB 1 BOTOL MADU AJAIB TURKEY PENANTIAN CAHAYA MATA SELAMA 4 TAHUN BERAKHIR.

Ada sesiapa yg sedang ikhtiar hamil? #maduajaibturkey sangat sesuai utk diamalkan sbg asbab Dan ikhtiar.

Hanya pengambilan satu sudu kecil teh madu ajaib turkey 30minit sebelum bersama insyaAllah. Jangan pernah lupa untuk solat, doa Dan selawat pada Allah ye😊

#maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia

ALHAMDULILLAH SYUKUR, HANYA PENGAMBILAN ASBAB 1 BOTOL MADU AJAIB TURKEY PENANTIAN CAHAYA MATA SELAMA 4 TAHUN BERAKHIR.

Ada sesiapa yg sedang ikhtiar hamil? #maduajaibturkey sangat sesuai utk diamalkan sbg asbab Dan ikhtiar.

Hanya pengambilan satu sudu kecil teh madu ajaib turkey 30minit sebelum bersama insyaAllah. Jangan pernah lupa untuk solat, doa Dan selawat pada Allah ye😊

#maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia
2 0 30 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Assalamualaikum Dan Selamat pagi semua. salam jumaat yg penuh barakha. Semoga Kita semua mendapat pahala yg byk di Hari jumaat yg mulia ini.

Anda sudah BERMADU??? seperti yang anda tahu, madu ajaib turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat Dan juga member tenaga booster Tau. Nnti encik abg xde la penat Dan mengantuk Masa nak solat jumaat.
Jangan lupa berdoa byk2, bersedekah pada Hari jumaat sbb byk sgt pahala yang Kita boleh dapat. Yang penting ikhlas😊

#soulleadrangers #teammadujannah #maduajaibturkeypj #salamjumaat

Assalamualaikum Dan  Selamat pagi semua. salam jumaat yg penuh barakha. Semoga Kita semua mendapat pahala yg byk di Hari jumaat yg mulia ini.

Anda sudah BERMADU??? seperti yang anda tahu, madu ajaib turki ini mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu anda antaranya pasangan yang sedang ikhtiar zuriat Dan juga member tenaga booster Tau. Nnti encik abg xde la penat Dan mengantuk Masa nak solat jumaat. 
Jangan lupa berdoa byk2, bersedekah pada Hari jumaat sbb byk sgt pahala yang Kita boleh dapat. Yang penting ikhlas😊

#soulleadrangers #teammadujannah #maduajaibturkeypj #salamjumaat
2 0 30 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Ramai yg Tanya sya #maduajaibturkey ni Ada kelulusan kkm? Halal ke?

Okay akak2 Dan abg2 #maduajaibturkey Ni dari Turkey tapi ianya halal, boleh lihat di highlight Sya (Halal&ISO). Sya Ada letak sijil halal Dan ISO sebagai bukti.

Kkm? Yaa sudah semestinya Ada madu ajaib turkey ini madu herba bahan semula jadi yang telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

So jgn risau ye😍. πŸ’― Diyakini bersiah Dan halal.
#maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib

Ramai yg Tanya sya #maduajaibturkey ni Ada kelulusan kkm? Halal ke?

Okay akak2 Dan abg2 #maduajaibturkey Ni dari Turkey tapi ianya halal, boleh lihat di highlight Sya (Halal&ISO). Sya Ada letak sijil halal Dan ISO sebagai bukti.

Kkm? Yaa sudah semestinya Ada madu ajaib turkey ini madu herba bahan semula jadi yang telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

So jgn risau ye😍. πŸ’― Diyakini bersiah Dan halal.
#maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib
1 0 29 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Period dah lancar Alhamdulillah.. Girls please jgn ambil mudah saja Tau kalau period dah LAMA TAK DATANG..
jgn sampai dah berbulan-bulan, Ada yg sampai bertahun beb.. aduhh please take note ye.

Alhamdulillah Customer Ni dah amalkan #maduajaibturkey Dan telah sempurna period setelah berbulan Tak datang.

Bagi wanita yang Ada masalah period yg dah lama Tak datang boleh WhatsApp sya ye.. 0193288709

#maduajaibturkeypj #rahsiawanita #soulleadrangers #teammadujannah

Period dah lancar Alhamdulillah.. Girls please jgn ambil mudah saja Tau kalau period dah LAMA TAK DATANG..
jgn sampai dah berbulan-bulan, Ada yg sampai bertahun beb.. aduhh please take note ye.

Alhamdulillah Customer Ni dah amalkan #maduajaibturkey Dan telah sempurna period setelah berbulan Tak datang.

Bagi wanita yang Ada masalah period yg dah lama Tak datang boleh WhatsApp sya ye.. 0193288709

#maduajaibturkeypj #rahsiawanita #soulleadrangers #teammadujannah
4 0 29 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

PERHATIAN πŸ“’
#maduajaibyurkey dah berwajah baru Tau. Siapa yang tahu apa perubahannya cerr cerita sikit😍

# maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia

PERHATIAN πŸ“’
#maduajaibyurkey dah berwajah baru Tau. Siapa yang tahu apa perubahannya cerr cerita sikit😍

# maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia
5 0 29 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Ramai sangat-sangat anak2 yang Tanya sya boleh ke mak saya makan madu ajaib turkey Ni. ??Yes boleh sangat amalkan #maduajaibturkey Ni kerana kandungannya sgt bagus untuk kesihatan. insyaAllah

Jika mak Dan ayah Ada ambil ubat doktor atau supplement lain perlu jarakkan makan 4 atau 5 jam. Air putih perlu diminum banyak Tau jgn lupa
Terharu sangat Sya bila dapat Customer yg belikan parents dan ramai sgt yg sayangkan mak Dan ayah mereka Tau😍. Tak semestinya kasih sayang perlu beri dengan Duit Tau tapi dengan penjagaan kesihatan ibu bapa Kita pun salah satu tanda kasih sayang yang sangat berharga.
Setuju Tak?

Siapa yang sayangkan parents anda boleh WhatsApp sya ye 0193288709

#maduajaibtutkeypj #teammadujannah #soulleadrangers #sayangibubapa

Ramai sangat-sangat anak2 yang Tanya sya boleh ke mak saya makan madu ajaib turkey Ni. ??Yes boleh sangat amalkan #maduajaibturkey Ni kerana kandungannya sgt bagus untuk kesihatan. insyaAllah

Jika mak Dan ayah Ada ambil ubat doktor atau supplement lain perlu jarakkan makan 4 atau 5 jam. Air putih perlu diminum banyak Tau jgn lupa 
Terharu sangat Sya bila dapat Customer yg belikan parents dan ramai sgt yg sayangkan mak Dan ayah mereka Tau😍. Tak semestinya kasih sayang perlu beri dengan Duit Tau tapi dengan penjagaan kesihatan ibu bapa Kita pun salah satu tanda kasih sayang yang sangat berharga. 
Setuju Tak?

Siapa yang sayangkan parents anda boleh WhatsApp sya ye 0193288709

#maduajaibtutkeypj #teammadujannah #soulleadrangers #sayangibubapa
4 0 28 August, 2019