𝓐𝓜𝓡𝓨🌪 ( @speedzz_ ) Instagram Profile

speedzz_

𝓐𝓜𝓡𝓨🌪

  • 134 posts
  • 62.4k followers
  • 539 following

𝓐𝓜𝓡𝓨🌪 Profile Information

@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Pantai Sungai lurus

Budak Kampung datang tengok dunia luar😜

budak tupai jarang ❌ mantul

Budak Kampung datang tengok dunia luar😜

budak tupai jarang ❌ mantul
4,574 0 16 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Tupai

Ramai lagi ke awek yang tengah usha 125 nie😜

bende boek tapi mantul🖕

Ramai lagi ke awek yang tengah usha 125 nie😜

bende boek tapi mantul🖕
7,271 0 14 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Yamaha Music

JANGAN PURA-PURA BUJANG👌
KALAU MASIH ADE PEREMPUAN SIMPANAN😂

JANGAN PURA-PURA BUJANG👌 
KALAU MASIH ADE PEREMPUAN SIMPANAN😂
6,088 0 8 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Rempit Educated

THANKS FOR 60K FOLLOWER✅

Thanks mana yang support dari aku nubies sampai sekarang 🐿
Semoga Mat rempit2 kat luar sana jangan terus give up buat video🎥

THANKS FOR 60K FOLLOWER✅

Thanks mana yang support dari aku nubies sampai sekarang 🐿
Semoga Mat rempit2 kat luar sana jangan terus give up buat video🎥
32,445 0 5 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Street Racer

Done Merdeka Attack 31✅

Monyet Jadi liar bile VIDEO🎥 ON

Done Merdeka Attack 31✅

Monyet Jadi liar bile VIDEO🎥 ON
7,689 0 3 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Nasi Bamboo Sungai Klah, Sungkai

NASI BREMBOO DONE✅

Satgi edit video kita post🎥 bagi hampa tengok mcm mana tupai betul beraksi🤫

NASI BREMBOO DONE✅

Satgi edit video kita post🎥 bagi hampa tengok mcm mana tupai betul beraksi🤫
9,202 0 1 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Nasi Bamboo Sungai Klah, Sungkai

amacam sudah terkena🤣

penangan nasi bamboo👌
mana yang sibuk dm tnye maaf saya xde mood🤫

amacam sudah terkena🤣

penangan nasi bamboo👌
mana yang sibuk dm tnye maaf saya xde mood🤫
7,758 0 31 August, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Seraya Pantai Chalet

Bukan senang nak dapat perempuan yang jenis faham masa kita 😩

Tapi kalau dah dapat tu kasik jaga baik2👌

Bukan senang nak dapat perempuan yang jenis faham masa kita 😩

Tapi kalau dah dapat tu kasik jaga baik2👌
18,504 0 27 August, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Thank You For Calling

Thanks✅ mana yang support aku👌 dari awal sampai sekarang🤫

Thanks✅ pada kawan2 yang banyak menjayakan video aku 🎥

Tupai Gais🐿🤫

Thanks✅ mana yang support aku👌 dari awal sampai sekarang🤫

Thanks✅ pada kawan2 yang banyak menjayakan video aku 🎥

Tupai Gais🐿🤫
7,248 0 24 August, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Power Rangers

Merdeka attack mana gais🐿

Mana tau boleh ajak geng tupai🐿 Rentap sekali🤫

Merdeka attack mana gais🐿

Mana tau boleh ajak geng tupai🐿 Rentap sekali🤫
7,969 0 22 August, 2019