Team Y15zr Malaya Official ™ ( @team_y15zr_malaya ) Instagram Profile

team_y15zr_malaya

Team Y15zr Malaya Official ™

  • 3.7k posts
  • 322.8k followers
  • 1.1k following

Team Y15zr Malaya Official ™ Profile Information

@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

Lunch time gaiisss, nak tnye jugak owner dah try ke lalu rb pakai coverset ini lepas ke tak 🤓
#team_y15zr_malaya
_
📸: tag owner

Lunch time gaiisss, nak tnye jugak owner dah try ke lalu rb pakai coverset ini lepas ke tak 🤓
#team_y15zr_malaya
_
📸: tag owner
2,228 0 8 hours ago
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

Sekarang nak pergi kerja pon susah hati 😌😝 takot dekat tol paling sebab ada yang gemar menahan motor pergi dan balik kerja “
#team_y15zr_malaya
_
📸: @nusiketor_4k

Sekarang nak pergi kerja pon susah hati 😌😝 takot dekat tol paling sebab ada yang  gemar menahan motor pergi dan balik kerja “
#team_y15zr_malaya
_
📸: @nusiketor_4k
2,658 0 13 hours ago
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

Esok dah kerja bossku mana tahu cara ini berguna 😂 #team_y15zr_malaya

Esok dah kerja bossku mana tahu cara ini berguna 😂 #team_y15zr_malaya
2,025 0 23 hours ago
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

Perghhh 😂😅 korang ini ada-ada je la
#team_y15zr_malaya

Perghhh 😂😅 korang ini ada-ada je la
#team_y15zr_malaya
15,702 0 16 September, 2019
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

Selamat Hari Malaysia🇲🇾 Mana satu penting ye”” Demi Keselamatan Jalan raya Atau Demi keselamatan pengguna jalan raya

Selamat Hari Malaysia🇲🇾 Mana satu penting ye”” Demi Keselamatan Jalan raya  Atau Demi keselamatan pengguna jalan raya
7,107 0 16 September, 2019
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

Walaupon di buru ride tetap on 😌
#team_y15zr_malaya
_
📸: @megatfaid

Walaupon di buru ride tetap on 😌
#team_y15zr_malaya 
_
📸: @megatfaid
3,973 0 16 September, 2019
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

Y15zr tengah hangat bercinta motor lain pulak dapat surat cinta 😅hmmm
Adat bercinta 💔
#team_y15zr_malaya 📸: @acheykintangkintung

Y15zr tengah hangat bercinta motor lain pulak dapat surat cinta 😅hmmm
Adat bercinta 💔
#team_y15zr_malaya 📸: @acheykintangkintung
6,727 0 15 September, 2019
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

Masih boleh bernafas 😌
#team_y15zr_malaya
_
📸: @nasyahrudin

Masih boleh bernafas 😌
#team_y15zr_malaya 
_
📸: @nasyahrudin
2,978 0 15 September, 2019
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

Bismillah First ☝️ race to day 🔥🔥🔥
All the best @hafizh_syahrin
#team_y15zr_malaya #HS55

Bismillah First ☝️ race to day 🔥🔥🔥
All the best @hafizh_syahrin 
#team_y15zr_malaya #HS55
1,431 0 15 September, 2019
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

Malam minggu masih on walaupon di buru bagaikan penjenayah dikehendaki”
_
😅 Baru je sambut Merdeka ke 62 slogan Malaysia Bersih , patut yang di Bersih dari dulu Dadah dalam negara Rasuah, tapi rupa-rupa Malaysia Bersihkan Ysuku 😂
_
📸: @imranhanafii_

Malam minggu masih on walaupon di buru bagaikan penjenayah dikehendaki”
_
😅 Baru je sambut Merdeka ke 62 slogan  Malaysia Bersih , patut yang di Bersih dari dulu Dadah dalam negara Rasuah, tapi rupa-rupa Malaysia Bersihkan Ysuku 😂
_
📸: @imranhanafii_
3,178 0 14 September, 2019
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

All the best hero Malaysia 🇲🇾 @hafizh_syahrin
#HS55 #elpescao

All the best hero Malaysia 🇲🇾 @hafizh_syahrin 
#HS55 #elpescao
2,154 0 14 September, 2019
@team_y15zr_malaya Profile picture

@team_y15zr_malaya

🙊 orang punya moto dia pulak sibok ada pakai duit awak ke !!! #tembakdahisatukali

🙊 orang punya moto dia pulak sibok ada pakai duit awak ke !!! #tembakdahisatukali
6,005 0 13 September, 2019