TIZZY ( @tiz.zaqyah ) Instagram Profile

tiz.zaqyah

TIZZY

  • 8.4k posts
  • 2m followers
  • 236 following

TIZZY Profile Information

@tiz.zaqyah Profile picture

@tiz.zaqyah

Selamat malam. 📸 @superlatifa

Selamat malam. 📸 @superlatifa
5,159 0 7 November, 2019
@tiz.zaqyah Profile picture

@tiz.zaqyah

Jom tengok #sarasajeeda . Sikit lagi nak habis dah 😭♥️🔥
.
@arslanbuttofficial

Jom tengok #sarasajeeda . Sikit lagi nak habis dah 😭♥️🔥
.
@arslanbuttofficial
9,333 0 7 November, 2019
@tiz.zaqyah Profile picture

@tiz.zaqyah

Tu je Sara nak. Love and HONESTY.
♥️
10 malam
TV3
.
@arslanbuttofficial
.
#sarasajeeda
#dramasangat

Tu je Sara nak. Love and HONESTY.
♥️
10 malam
TV3
.
@arslanbuttofficial
.
#sarasajeeda
#dramasangat
1,212 0 7 November, 2019
@tiz.zaqyah Profile picture

@tiz.zaqyah

Sejak semenjak ni Tiz tengok ramai sangat bagi feedback dan guna cocotrim dari @naddrybeaute_hq ni ,
Oh ya ! rasa dia memang sedap & it does cut my selera makan sampai petang 😍♥️.
.
Seriously recommended! Sebab tak pening tak apa... safe ! Rasa nak minum banyak2 pun ada 😅 .
So yang mana nak dapatkan cocotrim boleh terus ke ig :-. @naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq

#tizzyreviews ♥️🤘🏼🔥

Sejak semenjak ni Tiz tengok ramai sangat bagi feedback dan guna cocotrim dari @naddrybeaute_hq ni , 
Oh ya ! rasa dia memang sedap & it does cut my selera makan sampai petang 😍♥️.
.
Seriously recommended! Sebab tak pening tak apa... safe ! Rasa nak minum banyak2 pun ada 😅 .
So yang mana nak dapatkan cocotrim boleh terus ke ig :-. @naddrybeaute_hq 
@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq

#tizzyreviews ♥️🤘🏼🔥
2,055 0 7 November, 2019
Lina tak bersalah Bonda! 😭 si pendek tu yang jahat! .
#setelahkudimiliki
#dramasangat
@zul_ariffin
@intannajuwa
@kuza249
@tiz.zaqyah
@tizzaqyahrazakfanclub
5,044 0 7 November, 2019
@tiz.zaqyah Profile picture

@tiz.zaqyah

Last photo 😭
Need more selfies. Happy Thursday! Let’s get thirsty! Im aready thirty-one minus 10 😭😭😭😭

Last photo 😭
Need more selfies. Happy Thursday! Let’s get thirsty! Im aready thirty-one minus 10 😭😭😭😭
19,535 0 7 November, 2019
@tiz.zaqyah Profile picture

@tiz.zaqyah

Dah dinner?
Terjumpa lak baju Cermin Kasih.

Dah dinner? 
Terjumpa lak baju Cermin Kasih.
16,836 0 6 November, 2019
@tiz.zaqyah Profile picture

@tiz.zaqyah

Berlakon je @zakiazeman_ jangan mare tau 🤣

Posted @withrepost@dramasangat Bertabahlah Noh, #dssquad pun selalu terkena benda yang sama 😅😅😅 Apalah nasib kita si hitam manggis, tapi makin lama pandang makin manis! •
#setelahkudimiliki Setiap ISNIN - JUMAAT, 7 MALAM hanya di #tv3malaysia 💕

#zulariffin #intannajuwa #tizzaqyah #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #trending #drama #malaysia

Berlakon je @zakiazeman_  jangan mare tau 🤣

Posted @withrepost • @dramasangat Bertabahlah Noh, #dssquad pun selalu terkena benda yang sama 😅😅😅 Apalah nasib kita si hitam manggis, tapi makin lama pandang makin manis! •
#setelahkudimiliki Setiap ISNIN - JUMAAT, 7 MALAM hanya di #tv3malaysia 💕
•
#zulariffin #intannajuwa #tizzaqyah #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #trending #drama #malaysia
2,465 0 6 November, 2019
@tiz.zaqyah Profile picture

@tiz.zaqyah

Apa i cakap tu...
📸 @fairus_sari

Apa i cakap tu...
📸 @fairus_sari
5,462 0 6 November, 2019
@tiz.zaqyah Profile picture

@tiz.zaqyah

Thank you for organising this meet & greet for #sarasajeeda ! Hd so much fun, rindu nak berjumpa sahabat2 Sara Sajeeda and fans ♥️
Thank you @fairus_sari for the photos 🔥
🤘🏼
.
@zeelproduction
@dramasangat

Thank you for organising this meet & greet for #sarasajeeda ! Hd so much fun, rindu nak berjumpa sahabat2 Sara Sajeeda and fans ♥️
Thank you @fairus_sari for the photos 🔥
🤘🏼
.
@zeelproduction 
@dramasangat
4,186 0 6 November, 2019
@tizzaqyahrazakfanclub reunion! 
#tizzytroopers 🔥
2,775 0 6 November, 2019
@tiz.zaqyah Profile picture

@tiz.zaqyah

Lina, lina... so kenapa boleh jadi macam ni? Siapa tahu? Comment!
See you later
#setelahkudimiliki #kecamsarlina #linabelle
7pm @dramasangat @tizzaqyahrazakfanclub

Lina, lina... so kenapa boleh jadi macam ni? Siapa tahu? Comment!
See you later
#setelahkudimiliki #kecamsarlina #linabelle
7pm @dramasangat @tizzaqyahrazakfanclub
1,336 0 5 November, 2019