Tolgahan Sayışman ( @tsayisman ) Instagram Profile

tsayisman

Tolgahan Sayışman

  • 243 posts
  • 1.8m followers
  • 166 following

Tolgahan Sayışman Profile Information

@tsayisman Profile picture

@tsayisman

Ti vesh nje luledielli, femijet kane nje mundesi me shume! 🌻
Ju ftojme te gjitheve te merrni nje bluze me 🌻luledielli per bamiresi www.youareasunflower.com @you_are_a_sunflower 💛

Ti vesh nje luledielli, femijet kane nje mundesi me shume! 🌻 
Ju ftojme te gjitheve te merrni nje bluze me 🌻luledielli per bamiresi www.youareasunflower.com @you_are_a_sunflower 💛
159,884 0 19 October, 2019
@tsayisman Profile picture

@tsayisman

Kafkas vs Fırat Bölükbaşı 🥊

Kafkas vs Fırat Bölükbaşı 🥊
84,776 0 17 October, 2019
70,996 0 16 October, 2019
107,572 0 7 October, 2019
@tsayisman Profile picture

@tsayisman

Çooook özledim seni çok ...❤️🧿

Çooook özledim seni çok ...❤️🧿
157,145 0 30 September, 2019
@tsayisman Profile picture

@tsayisman

Komb historine e te cilit e kam degjuar qe ne femijeri nga gjyshja ime e ndjere, me pas per fat te mire mu desh te njihem dhe te ndaj jeten me nje vajze te ketij kombi, njerez mikeprites, me gjak te ngrohte dhe te beses.
Faleminderit shqiptare qe u bete pjese e pandare e jetes time, faleminderit qe me mireprisni. Do jem gjithmone i gatshem te jap kontributin tim ne krah jush per te miren e te gjitheve.
Perfitoj te falenderoj pafundesisht Ministrin e Kultures Rinise dhe Sporteve ne Kosove Z. Kujtim Gashi dhe te gjithe Kosoven qe me nderuan me Titullin “ Amabasador i kultures” ndermjet dy kombeve.🇹🇷🇦🇱🇽🇰 Samimi daveti ile beni iki ülke arasında ‘Kültür Elçisi’ olarak bu değerli göreve layık gören Kosova Kültür Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Kuytim Gaşi‘ye ve tüm Kosovalılar’a sonsuz teşekkürler.🇹🇷🇽🇰

Komb historine e te cilit e kam degjuar qe ne femijeri nga gjyshja ime e ndjere, me pas per fat te mire mu desh te njihem dhe te ndaj jeten me nje vajze te ketij kombi, njerez mikeprites, me gjak te ngrohte dhe te beses.
Faleminderit shqiptare qe u bete pjese e pandare e jetes time, faleminderit qe me mireprisni. Do jem gjithmone i gatshem te jap kontributin tim ne krah jush per te  miren e te gjitheve.
Perfitoj te falenderoj pafundesisht Ministrin e Kultures Rinise dhe Sporteve ne Kosove Z. Kujtim Gashi dhe te gjithe Kosoven qe me nderuan me Titullin “ Amabasador i kultures” ndermjet dy kombeve.🇹🇷🇦🇱🇽🇰 Samimi daveti ile beni iki ülke arasında ‘Kültür Elçisi’ olarak bu değerli göreve layık gören Kosova Kültür Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Kuytim Gaşi‘ye ve tüm Kosovalılar’a sonsuz teşekkürler.🇹🇷🇽🇰
108,790 0 27 September, 2019
@tsayisman Profile picture

@tsayisman

Kafkas’in ufuklarina bir gunes gibi dogan cocuk☀️ Tolgahan abinin aldigi cikolatalar🍫 feda olsun sana şampiyon🥊

Kafkas’in ufuklarina bir gunes gibi dogan cocuk☀️ Tolgahan abinin aldigi cikolatalar🍫 feda olsun sana şampiyon🥊
153,061 0 13 September, 2019
70,159 0 9 September, 2019
@tsayisman Profile picture

@tsayisman

En “Baba” sahnem😁 Efehan’ın kamera karşısındayken ilk kez “baba” dediği o an.Benden rol çaldı 🥊😂

En “Baba” sahnem😁  Efehan’ın kamera karşısındayken ilk kez “baba” dediği o an.Benden rol çaldı 🥊😂
88,099 0 7 September, 2019
@tsayisman Profile picture

@tsayisman

12 Eylul Perşembe @trt1 de ...

12 Eylul Perşembe @trt1 de ...
46,375 0 29 August, 2019
@tsayisman Profile picture

@tsayisman

“Küçük Şampiyon Efehan” 🏆We are the champions, my friends And we'll keep on fighting 'til the end🥊

“Küçük Şampiyon Efehan” 🏆We are the champions, my friends  And we'll keep on fighting 'til the end🥊
133,042 0 12 minutes ago
@tsayisman Profile picture

@tsayisman

❤️🧿

❤️🧿
252,758 0 17 August, 2019