๐•ต๐–†๐–’ ๐–™๐–†๐–“๐–Œ๐–†๐–“ ๐–•๐–†๐–‘๐–Ž๐–“๐–Œ ๐–’๐–š๐–—๐–†๐– ๐Ÿ˜Ž ( @versatileempire ) Instagram Profile

versatileempire

๐•ต๐–†๐–’ ๐–™๐–†๐–“๐–Œ๐–†๐–“ ๐–•๐–†๐–‘๐–Ž๐–“๐–Œ ๐–’๐–š๐–—๐–†๐– ๐Ÿ˜Ž

  • 7.4k posts
  • 31.5k followers
  • 7.5k following

๐•ต๐–†๐–’ ๐–™๐–†๐–“๐–Œ๐–†๐–“ ๐–•๐–†๐–‘๐–Ž๐–“๐–Œ ๐–’๐–š๐–—๐–†๐– ๐Ÿ˜Ž Profile Information

PADUU BOSSKU ๐Ÿ˜Ž
.
Harga memang keras sebab ini bukan biasa biasa bossku . Ini luar biasa sebab keluaran Katakman tidak pernah mengecewakan customer dengan kualiti yang memang padu + design yang menarik.
.
Sesuai lah untuk yang sedang mencari Reward untuk diri bulan ni . Nak hadiahkan pasangan pun cantik ni comfirm cik Abang makin sayang sebab hadiahkan jam ni . Yang paling penting jam ni dijamin 100% kalis air , So tak payah risau kalau nak melakukan aktiviti lasak termasuklah Diving pun sesuai . ๐Ÿ˜ฑ
.
Kalau nak details penuh blh whtsapp min segera sebab stock yg ada dh tak banyak +6011-33504241

PADUU BOSSKU ๐Ÿ˜Ž
.
Harga memang keras sebab ini bukan biasa biasa bossku . Ini luar biasa sebab keluaran Katakman tidak pernah mengecewakan customer dengan kualiti yang memang padu + design yang menarik.
.
Sesuai lah untuk yang sedang mencari Reward untuk diri bulan ni . Nak hadiahkan pasangan pun cantik ni comfirm cik Abang makin sayang sebab hadiahkan jam ni . Yang paling penting jam ni dijamin 100% kalis air , So tak payah risau kalau nak melakukan aktiviti lasak termasuklah Diving pun sesuai . ๐Ÿ˜ฑ
.
Kalau nak details penuh blh whtsapp min segera sebab stock yg ada dh tak banyak +6011-33504241

16 0 7 hours ago
SUPER HOT SELLING Couple Set G-Shock Flora ! โค๏ธ
InshaAllah material dia selesa & warna yang unik mudah match dengan mana2 outfit korang sekalipun .
.
Ramai yang beli untuk hadiah Anniversary, Birthday & ataupun yang nak berkahwin boleh dijadikan idea untuk set hantaran ๐Ÿ˜ Comfirm bakal mak mertua pun suka tengok ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Harga Couple Set RM120 
Box provided (Box asing blh request) .
.
So tunggu apa lagi nk order blh whatsapp +6011-33504241
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

SUPER HOT SELLING Couple Set G-Shock Flora ! โค๏ธ
InshaAllah material dia selesa & warna yang unik mudah match dengan mana2 outfit korang sekalipun .
.
Ramai yang beli untuk hadiah Anniversary, Birthday & ataupun yang nak berkahwin boleh dijadikan idea untuk set hantaran ๐Ÿ˜ Comfirm bakal mak mertua pun suka tengok ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Harga Couple Set RM120
Box provided (Box asing blh request) .
.
So tunggu apa lagi nk order blh whatsapp +6011-33504241
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

12 0 9 hours ago
[PALING TERBARU] 
Jam G-Shock Flora ni memang style & smart bossku 
Rugi kalau siapa tak grab sekarang !๐Ÿ˜
Stock yang sampai tak banyak , 
Harga pun MAMPU MILIK .
.
Harga Promo Merdeka : RM60
Box included
.
Whatsapp us for order +6011-33504241 
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

[PALING TERBARU]
Jam G-Shock Flora ni memang style & smart bossku
Rugi kalau siapa tak grab sekarang !๐Ÿ˜
Stock yang sampai tak banyak ,
Harga pun MAMPU MILIK .
.
Harga Promo Merdeka : RM60
Box included
.
Whatsapp us for order +6011-33504241
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

9 0 10 hours ago
No 1 Best Selling G-Shock Collection from 2017..
Fuhh ! 
Tidak dinafikan jualan tertinggi kami dari tahun 2017 sehinggalah harini ialah dari model keluaran Flora . 
Sampai ada yang Repeat order untuk awek/bff ๐Ÿ˜˜
.
Harga Promo RM50 jer
Box provided .
.
SIAPA KOMEN NAK MIN AKAN DM KORANG ๐Ÿ˜˜ Cepat order sebab stock hanya tinggal 15pcs lagi โ€ผ๏ธ
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

No 1 Best Selling G-Shock Collection from 2017..
Fuhh !
Tidak dinafikan jualan tertinggi kami dari tahun 2017 sehinggalah harini ialah dari model keluaran Flora .
Sampai ada yang Repeat order untuk awek/bff ๐Ÿ˜˜
.
Harga Promo RM50 jer
Box provided .
.
SIAPA KOMEN NAK MIN AKAN DM KORANG ๐Ÿ˜˜ Cepat order sebab stock hanya tinggal 15pcs lagi โ€ผ๏ธ
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

97 0 14 hours ago
No 1 Best Selling G-Shock Collection from 2017..
Fuhh ! 
Tidak dinafikan jualan tertinggi kami dari tahun 2017 sehinggalah harini ialah dari model keluaran Flora . 
Sampai ada yang Repeat order untuk awek/bff ๐Ÿ˜˜
.
Harga Promo RM50 jer
Box provided .
.
SIAPA KOMEN NAK MIN AKAN DM KORANG ๐Ÿ˜˜ Cepat order sebab stock hanya tinggal 15pcs lagi โ€ผ๏ธ
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

No 1 Best Selling G-Shock Collection from 2017..
Fuhh !
Tidak dinafikan jualan tertinggi kami dari tahun 2017 sehinggalah harini ialah dari model keluaran Flora .
Sampai ada yang Repeat order untuk awek/bff ๐Ÿ˜˜
.
Harga Promo RM50 jer
Box provided .
.
SIAPA KOMEN NAK MIN AKAN DM KORANG ๐Ÿ˜˜ Cepat order sebab stock hanya tinggal 15pcs lagi โ€ผ๏ธ
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

18 0 24 August, 2019
SUPER HOT SELLING Couple Set G-Shock MIRROR ! โค๏ธ
InshaAllah material dia selesa & warna yang unik mudah match dengan mana2 outfit korang sekalipun .
.
Ramai yang beli untuk hadiah Anniversary, Birthday & ataupun yang nak berkahwin boleh dijadikan idea untuk set hantaran ๐Ÿ˜ Comfirm bakal mak mertua pun suka tengok ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Harga Couple Set RM120 
Box provided (Box asing blh request) .
.
So tunggu apa lagi nk order blh whatsapp +6011-33504241
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

SUPER HOT SELLING Couple Set G-Shock MIRROR ! โค๏ธ
InshaAllah material dia selesa & warna yang unik mudah match dengan mana2 outfit korang sekalipun .
.
Ramai yang beli untuk hadiah Anniversary, Birthday & ataupun yang nak berkahwin boleh dijadikan idea untuk set hantaran ๐Ÿ˜ Comfirm bakal mak mertua pun suka tengok ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Harga Couple Set RM120
Box provided (Box asing blh request) .
.
So tunggu apa lagi nk order blh whatsapp +6011-33504241
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

46 0 24 August, 2019
SUPER HOT SELLING Couple Set G-Shock MIRROR ! โค๏ธ
InshaAllah material dia selesa & warna yang unik mudah match dengan mana2 outfit korang sekalipun .
.
Ramai yang beli untuk hadiah Anniversary, Birthday & ataupun yang nak berkahwin boleh dijadikan idea untuk set hantaran ๐Ÿ˜ Comfirm bakal mak mertua pun suka tengok ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Harga Couple Set RM120 
Box provided (Box asing blh request) .
.
So tunggu apa lagi nk order blh whatsapp +6011-33504241
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

SUPER HOT SELLING Couple Set G-Shock MIRROR ! โค๏ธ
InshaAllah material dia selesa & warna yang unik mudah match dengan mana2 outfit korang sekalipun .
.
Ramai yang beli untuk hadiah Anniversary, Birthday & ataupun yang nak berkahwin boleh dijadikan idea untuk set hantaran ๐Ÿ˜ Comfirm bakal mak mertua pun suka tengok ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Harga Couple Set RM120
Box provided (Box asing blh request) .
.
So tunggu apa lagi nk order blh whatsapp +6011-33504241
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

10 0 23 August, 2019
[PALING TERBARU] 
Jam G-Shock Mirror ni memang style & smart bossku 
Rugi kalau siapa tak grab sekarang !๐Ÿ˜
Stock yang sampai tak banyak , 
Harga pun MAMPU MILIK . .
Harga Promo Merdeka : RM60
Box included
.
Whatsapp us for order +6011-33504241 
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

[PALING TERBARU]
Jam G-Shock Mirror ni memang style & smart bossku
Rugi kalau siapa tak grab sekarang !๐Ÿ˜
Stock yang sampai tak banyak ,
Harga pun MAMPU MILIK . .
Harga Promo Merdeka : RM60
Box included
.
Whatsapp us for order +6011-33504241
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

35 0 22 August, 2019
SUPER HOT SELLING Couple Set G-Shock MIRROR ! โค๏ธ
InshaAllah material dia selesa & warna yang unik mudah match dengan mana2 outfit korang sekalipun .
.
Ramai yang beli untuk hadiah Anniversary, Birthday & ataupun yang nak berkahwin boleh dijadikan idea untuk set hantaran ๐Ÿ˜ Comfirm bakal mak mertua pun suka tengok ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Harga Couple Set RM120 
Box provided (Box asing blh request) .
.
So tunggu apa lagi nk order blh whatsapp +6011-33504241
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

SUPER HOT SELLING Couple Set G-Shock MIRROR ! โค๏ธ
InshaAllah material dia selesa & warna yang unik mudah match dengan mana2 outfit korang sekalipun .
.
Ramai yang beli untuk hadiah Anniversary, Birthday & ataupun yang nak berkahwin boleh dijadikan idea untuk set hantaran ๐Ÿ˜ Comfirm bakal mak mertua pun suka tengok ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Harga Couple Set RM120
Box provided (Box asing blh request) .
.
So tunggu apa lagi nk order blh whatsapp +6011-33504241
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

9 0 22 August, 2019
[PALING TERBARU] 
Jam G-Shock Mirror ni memang style & smart bossku 
Rugi kalau siapa tak grab sekarang !๐Ÿ˜
Stock yang sampai tak banyak , 
Harga pun MAMPU MILIK . .
Harga Promo Merdeka : RM60
Box included
.
Whatsapp us for order +6011-33504241 
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

[PALING TERBARU]
Jam G-Shock Mirror ni memang style & smart bossku
Rugi kalau siapa tak grab sekarang !๐Ÿ˜
Stock yang sampai tak banyak ,
Harga pun MAMPU MILIK . .
Harga Promo Merdeka : RM60
Box included
.
Whatsapp us for order +6011-33504241
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

13 0 22 August, 2019
WOW CANTIKNYA ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Warna black gold adalah pilihan warna yang sesuai untuk korang disebabkan mudah nk matching dengan mana-2 outfit . .
Kenapa korang perlu beli jam Adidas ni ? 
Sebab utama ialah korang suka melakukan aktiviti lasak seperti 'hiking' . So tak perlu risau kerana warna yang selamat tidak mudah kotor.
.
Harga Promosi RM100 *Postage Asing (Boleh juga dibeli berasingan)
Box provided
.
Whatsapp us for order +6011-33504241 
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

WOW CANTIKNYA ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Warna black gold adalah pilihan warna yang sesuai untuk korang disebabkan mudah nk matching dengan mana-2 outfit . .
Kenapa korang perlu beli jam Adidas ni ?
Sebab utama ialah korang suka melakukan aktiviti lasak seperti 'hiking' . So tak perlu risau kerana warna yang selamat tidak mudah kotor.
.
Harga Promosi RM100 *Postage Asing (Boleh juga dibeli berasingan)
Box provided
.
Whatsapp us for order +6011-33504241
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

16 0 21 August, 2019
DW Couple sesuai untuk pasangan yang sedang mencari-cari design yang luaran nampak simple je + Cantik. Warna black & white memang menjadi pilihan pasangan 2019 sebab minimalis on trending .
.
Harga Promosi ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ RM60 *postage asing
Box provided
.
Whatsapp us for order +6011-33504241 
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

DW Couple sesuai untuk pasangan yang sedang mencari-cari design yang luaran nampak simple je + Cantik. Warna black & white memang menjadi pilihan pasangan 2019 sebab minimalis on trending .
.
Harga Promosi ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ RM60 *postage asing
Box provided
.
Whatsapp us for order +6011-33504241
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

11 0 21 August, 2019
RESTOCK KEMBALI SUBARU MODEL PALING RARE ABAD INI ...
.
Min nak kasi harga murah2 untuk uolls sempena Merdeka , Siapa nak order baik PM tepi ๐Ÿ˜ Sesuai lah untuk korang yg nak beli untuk konvoi , buat hadiah pun cantik tau sebab design dia mmg rare โค๏ธ
.
Harga Promo : RM60 *Postage asing
Box provided .
.
Whatsapp us for order +6011-33504241 
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

RESTOCK KEMBALI SUBARU MODEL PALING RARE ABAD INI ...
.
Min nak kasi harga murah2 untuk uolls sempena Merdeka , Siapa nak order baik PM tepi ๐Ÿ˜ Sesuai lah untuk korang yg nak beli untuk konvoi , buat hadiah pun cantik tau sebab design dia mmg rare โค๏ธ
.
Harga Promo : RM60 *Postage asing
Box provided .
.
Whatsapp us for order +6011-33504241
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

19 0 21 August, 2019
ADUII CANTIKNYAA CASIO VIRAL TERBARU NI ...
.
Min nak kasi harga murah2 untuk uolls sempena Merdeka , Siapa nak order baik PM tepi ๐Ÿ˜ Sesuai lah untuk korang yg nak beli dengan bff sekali , buat hadiah pun cantik tau sebab design dia mmg menawan โค๏ธ
.
Harga Promo RM90 (FREE POSTAGE)
Box provided .
.
Whatsapp us for order +6011-33504241 
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

ADUII CANTIKNYAA CASIO VIRAL TERBARU NI ...
.
Min nak kasi harga murah2 untuk uolls sempena Merdeka , Siapa nak order baik PM tepi ๐Ÿ˜ Sesuai lah untuk korang yg nak beli dengan bff sekali , buat hadiah pun cantik tau sebab design dia mmg menawan โค๏ธ
.
Harga Promo RM90 (FREE POSTAGE)
Box provided .
.
Whatsapp us for order +6011-33504241
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

18 0 20 August, 2019
ADUII CANTIKNYAA CASIO VIRAL TERBARU NI ...
.
Min nak kasi harga murah2 untuk uolls sempena Merdeka , Siapa nak order baik PM tepi ๐Ÿ˜ Sesuai lah untuk korang yg nak beli dengan bff sekali , buat hadiah pun cantik tau sebab design dia mmg menawan โค๏ธ
.
Harga Promo RM90 (FREE POSTAGE)
Box provided .
.
Whatsapp us for order +6011-33504241 
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

ADUII CANTIKNYAA CASIO VIRAL TERBARU NI ...
.
Min nak kasi harga murah2 untuk uolls sempena Merdeka , Siapa nak order baik PM tepi ๐Ÿ˜ Sesuai lah untuk korang yg nak beli dengan bff sekali , buat hadiah pun cantik tau sebab design dia mmg menawan โค๏ธ
.
Harga Promo RM90 (FREE POSTAGE)
Box provided .
.
Whatsapp us for order +6011-33504241
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

49 0 20 August, 2019
ADUII CANTIKNYAA CASIO VIRAL TERBARU NI ...
.
Min nak kasi harga murah2 untuk uolls sempena Merdeka , Siapa nak order baik PM tepi ๐Ÿ˜ Sesuai lah untuk korang yg nak beli dengan bff sekali , buat hadiah pun cantik tau sebab design dia mmg menawan โค๏ธ
.
Harga Promo RM90 (FREE POSTAGE)
Box provided .
.
Whatsapp us for order +6011-33504241 
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

ADUII CANTIKNYAA CASIO VIRAL TERBARU NI ...
.
Min nak kasi harga murah2 untuk uolls sempena Merdeka , Siapa nak order baik PM tepi ๐Ÿ˜ Sesuai lah untuk korang yg nak beli dengan bff sekali , buat hadiah pun cantik tau sebab design dia mmg menawan โค๏ธ
.
Harga Promo RM90 (FREE POSTAGE)
Box provided .
.
Whatsapp us for order +6011-33504241
Serious buyer & fast payment only.
.
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

24 0 20 August, 2019
HELLO GUYS . DARK KNIGHT BACK IN STOCK FINALLY ๐Ÿ˜˜
.
Hitam itu menawan kan , sebab mudah nak matching dengan outfit yang korang akan pakai . Untuk model ni kita ada dua size untuk lelaki & perempuan . So the choice is yours ๐Ÿ’ฏ
.
Harga KAW2 mampu milik; 
Beli 1 unit RM60
2unit RM120 (Save more with us guys)
.
Whatsapp now for order +6011-33504241 . Serious buyer & fast payment only .
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

HELLO GUYS . DARK KNIGHT BACK IN STOCK FINALLY ๐Ÿ˜˜
.
Hitam itu menawan kan , sebab mudah nak matching dengan outfit yang korang akan pakai . Untuk model ni kita ada dua size untuk lelaki & perempuan . So the choice is yours ๐Ÿ’ฏ
.
Harga KAW2 mampu milik;
Beli 1 unit RM60
2unit RM120 (Save more with us guys)
.
Whatsapp now for order +6011-33504241 . Serious buyer & fast payment only .
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

51 0 19 August, 2019
HELLO GUYS . DARK KNIGHT BACK IN STOCK FINALLY ๐Ÿ˜˜
.
Hitam itu menawan kan , sebab mudah nak matching dengan outfit yang korang akan pakai . Untuk model ni kita ada dua size untuk lelaki & perempuan . ,
Harga kaw2 mampu milik
.
Whatsapp now for order +6011-33504241 . Serious buyer & fast payment only .
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

HELLO GUYS . DARK KNIGHT BACK IN STOCK FINALLY ๐Ÿ˜˜
.
Hitam itu menawan kan , sebab mudah nak matching dengan outfit yang korang akan pakai . Untuk model ni kita ada dua size untuk lelaki & perempuan . ,
Harga kaw2 mampu milik
.
Whatsapp now for order +6011-33504241 . Serious buyer & fast payment only .
#maluapabossku #maluapabosku #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #ysuku46 #ysukulovers #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #kakilangga #lc135 #matmoto #ex5familia #ex5lovers_official #ysukushuib #hantaranmurah

51 0 19 August, 2019