𝕡𝖆𝖒 π–™π–†π–“π–Œπ–†π–“ π–•π–†π–‘π–Žπ–“π–Œ π–’π–šπ–—π–†π– 😎 ( @versatileempire ) Instagram Profile

versatileempire

𝕡𝖆𝖒 π–™π–†π–“π–Œπ–†π–“ π–•π–†π–‘π–Žπ–“π–Œ π–’π–šπ–—π–†π– 😎

  • 9k posts
  • 30.4k followers
  • 7.5k following

𝕡𝖆𝖒 π–™π–†π–“π–Œπ–†π–“ π–•π–†π–‘π–Žπ–“π–Œ π–’π–šπ–—π–†π– 😎 Profile Information

@versatileempire Profile picture

@versatileempire

πŸ˜‹πŸŒΈπŸ’žπŸ™ . ADMIN VERSATILEEMPIRE PENTINGKAN KUALITI ! . casio rainbow blink dah readystock ya ! harga single watch rm90 freepostage + 1 black bracelets 😍 . gred AA material stainless steel , colour tak luntur and tak karat ! click link dkt bio !😍

πŸ˜‹πŸŒΈπŸ’žπŸ™ . ADMIN VERSATILEEMPIRE PENTINGKAN KUALITI ! . casio rainbow blink dah readystock ya ! harga single watch rm90 freepostage + 1 black bracelets 😍 .  gred AA material stainless steel , colour tak luntur and tak karat !  click link dkt bio !😍
4 0 5 hours ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

πŸ˜‹πŸŒΈπŸ’žπŸ™ . ADMIN VERSATILEEMPIRE PENTINGKAN KUALITI ! . casio rainbow blink dah readystock ya ! harga single watch rm90 freepostage + 1 black bracelets 😍 . gred AA material stainless steel , colour tak luntur and tak karat ! click link dkt bio !😍

πŸ˜‹πŸŒΈπŸ’žπŸ™ . ADMIN VERSATILEEMPIRE PENTINGKAN KUALITI ! . casio rainbow blink dah readystock ya ! harga single watch rm90 freepostage + 1 black bracelets 😍 .  gred AA material stainless steel , colour tak luntur and tak karat !  click link dkt bio !😍
8 0 13 hours ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

HOT ITEM DAH RESTOCK 🀩 ROSEGOLD/RAINBOW BLINK 🌸

HOT ITEM DAH RESTOCK 🀩 ROSEGOLD/RAINBOW BLINK 🌸
11 0 14 hours ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[NEW DESIGN] . Biru nampak lebih cool 😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey ! Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯

[NEW DESIGN] . Biru nampak lebih cool 😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey !  Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯
10 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[NEW DESIGN] . Hitam pun manihhh😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey ! Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯

[NEW DESIGN] . Hitam pun manihhh😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey !  Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯
18 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[NEW DESIGN] . Merah buat abam marah 😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey ! Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯

[NEW DESIGN] . Merah buat abam marah 😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey !  Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯
14 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[NEW DESIGN] . Biru nampak lebih cool 😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey ! Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯

[NEW DESIGN] . Biru nampak lebih cool 😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey !  Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯
13 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[NEW DESIGN] . Merah buat abam marah 😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey ! Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯

[NEW DESIGN] . Merah buat abam marah 😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey !  Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯
4 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[NEW DESIGN] . Merah buat abam marah 😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey ! Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯

[NEW DESIGN] . Merah buat abam marah 😏 Jarang sekali kita jumpa G-Shock Rare ni 😍 . Limited Gila wey !  Sis tak jamin esok lusa ada lagi ni 😎 . So cepat dapatkan sebelum stock habis licin 🀝 . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯
8 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

Done for today πŸ‘ . Sekali dia angkut 2pcs jam Petak SK1 πŸ˜‰ Memang thorbaikkkkk πŸ’― . Alhamdulillah, kita ada buat Cash on Delivery (COD) esok hari pulak yee . Min ada buat dia 2 area Sungai Buloh & Dataran sahaja . Jadi sila deal sehari sebelum yaaa 😘

Done for today πŸ‘ . Sekali dia angkut 2pcs jam Petak SK1 πŸ˜‰ Memang thorbaikkkkk πŸ’― . Alhamdulillah, kita ada buat Cash on Delivery (COD) esok hari pulak yee . Min ada buat dia 2 area Sungai Buloh & Dataran sahaja . Jadi sila deal sehari sebelum yaaa 😘
34 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[TEKA-TEKI] β€œBila banyak tidak perduli, Bila tiada baru tercari cari” Apakah itu 😁 . Haaa siapa boleh jawab soalan nii πŸ˜‰ . Btw, Ini stock 1:1 kalau korang nak tengok warna atau function dia boleh pergi ke bio kami . . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯

[TEKA-TEKI] β€œBila banyak tidak perduli, Bila tiada baru tercari cari” Apakah itu 😁 . Haaa siapa boleh jawab soalan nii πŸ˜‰ . Btw, Ini stock 1:1 kalau korang nak tengok warna atau function dia boleh pergi ke bio kami . . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯
19 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[TEKA-TEKI] β€œBila banyak tidak perduli, Bila tiada baru tercari cari” Apakah itu 😁 . Haaa siapa boleh jawab soalan nii πŸ˜‰ . Btw, Ini stock 1:1 kalau korang nak tengok warna atau function dia boleh pergi ke bio kami . . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯

[TEKA-TEKI] β€œBila banyak tidak perduli, Bila tiada baru tercari cari” Apakah itu 😁 . Haaa siapa boleh jawab soalan nii πŸ˜‰ . Btw, Ini stock 1:1 kalau korang nak tengok warna atau function dia boleh pergi ke bio kami . . Sebarang pertanyaan boleh whatsapp team kami 011-33504241 atau tekan linktree di bio πŸ“₯
8 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[NEW DESIGN] πŸ”₯ . Finally jam cantik design diamond dah masuk πŸ˜‰ . Keluaran terbaru jam diamond kepala besi geng ! ada dekat sini peminat jam ni tak? . Komen dibawah manatahu min baik hati nak bagi harga special 😚 . #jamtanganmurah #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #terapiinstagram #Jamlelaki #jamgshockmurah #ysukushuib # #ysukufamilia #spinnermurahmalaysia #ysuku #jamtangan #jamlelakimurah #polisevomurah #jamtanganmalaysia #gshockmalaysia #cikguseo #bazarpaknil #bazaronline

[NEW DESIGN] πŸ”₯ . Finally jam cantik design diamond dah masuk πŸ˜‰ . Keluaran terbaru jam diamond kepala besi geng ! ada dekat sini peminat jam ni tak? . Komen dibawah manatahu min baik hati nak bagi harga special 😚 . #jamtanganmurah #gshockmurah #gshockmurahmalaysia  #terapiinstagram #Jamlelaki #jamgshockmurah  #ysukushuib ##ysukufamilia #spinnermurahmalaysia #ysuku #jamtangan #jamlelakimurah #polisevomurah #jamtanganmalaysia #gshockmalaysia #cikguseo #bazarpaknil #bazaronline
16 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[NEW DESIGN] πŸ”₯ . Finally jam cantik design diamond dah masuk πŸ˜‰ . Keluaran terbaru jam diamond kepala besi geng ! ada dekat sini peminat jam ni tak? . Komen dibawah manatahu min baik hati nak bagi harga special 😚 . #jamtanganmurah #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #terapiinstagram #Jamlelaki #jamgshockmurah #ysukushuib # #ysukufamilia #spinnermurahmalaysia #ysuku #jamtangan #jamlelakimurah #polisevomurah #jamtanganmalaysia #gshockmalaysia #cikguseo #bazarpaknil #bazaronline

[NEW DESIGN] πŸ”₯ . Finally jam cantik design diamond dah masuk πŸ˜‰ . Keluaran terbaru jam diamond kepala besi geng ! ada dekat sini peminat jam ni tak? . Komen dibawah manatahu min baik hati nak bagi harga special 😚 . #jamtanganmurah #gshockmurah #gshockmurahmalaysia  #terapiinstagram #Jamlelaki #jamgshockmurah  #ysukushuib ##ysukufamilia #spinnermurahmalaysia #ysuku #jamtangan #jamlelakimurah #polisevomurah #jamtanganmalaysia #gshockmalaysia #cikguseo #bazarpaknil #bazaronline
8 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

[NEW DESIGN] πŸ”₯ . Finally jam cantik design diamond dah masuk πŸ˜‰ . Keluaran terbaru jam diamond kepala besi geng ! ada dekat sini peminat jam ni tak? . Komen dibawah manatahu min baik hati nak bagi harga special 😚 . #jamtanganmurah #gshockmurah #gshockmurahmalaysia #terapiinstagram #Jamlelaki #jamgshockmurah #ysukushuib # #ysukufamilia #spinnermurahmalaysia #ysuku #jamtangan #jamlelakimurah #polisevomurah #jamtanganmalaysia #gshockmalaysia #cikguseo #bazarpaknil #bazaronline

[NEW DESIGN] πŸ”₯ . Finally jam cantik design diamond dah masuk πŸ˜‰ . Keluaran terbaru jam diamond kepala besi geng ! ada dekat sini peminat jam ni tak? . Komen dibawah manatahu min baik hati nak bagi harga special 😚 . #jamtanganmurah #gshockmurah #gshockmurahmalaysia  #terapiinstagram #Jamlelaki #jamgshockmurah  #ysukushuib ##ysukufamilia #spinnermurahmalaysia #ysuku #jamtangan #jamlelakimurah #polisevomurah #jamtanganmalaysia #gshockmalaysia #cikguseo #bazarpaknil #bazaronline
17 0 1 day ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

Restock kembali 😍 . nak buat idea hantaran/hadiah pun sesuai ni uolss . sekali fullset sama mcm dalam gambar tu . Korang percaya lah majoriti kaum perempuan DM sis bertanya mengenai jam shantik ini 😘 . nak dapatkan harga special ws sis sekarang 🀝 .

Restock kembali 😍 . nak buat idea hantaran/hadiah pun sesuai ni uolss . sekali fullset sama mcm dalam gambar tu . Korang percaya lah majoriti kaum perempuan DM sis bertanya mengenai jam shantik ini 😘 . nak dapatkan harga special ws sis sekarang 🀝 .
16 0 2 days ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

Restock kembali 😍 . nak buat idea hantaran/hadiah pun sesuai ni uolss . sekali fullset sama mcm dalam gambar tu . Korang percaya lah majoriti kaum perempuan DM sis bertanya mengenai jam shantik ini 😘 . nak dapatkan harga special ws sis sekarang 🀝 .

Restock kembali 😍 . nak buat idea hantaran/hadiah pun sesuai ni uolss . sekali fullset sama mcm dalam gambar tu . Korang percaya lah majoriti kaum perempuan DM sis bertanya mengenai jam shantik ini 😘 . nak dapatkan harga special ws sis sekarang 🀝 .
16 0 2 days ago
@versatileempire Profile picture

@versatileempire

- . Di saat sis ingin pejamkan mata πŸ˜‰ ada hiburan di tengah malam . Di sini saya ingin membuat pencerahan : . 1) Your timing is not right . This is not our business hour . 2) Sis faham customer always right tapi cara nak bertanya tu mcm nak marah dari awal siap bagi arahan itu ini . 3) Sis mmg cuba elakkan dari customer yg cerewet untuk mengelakkan customer ni berisiko di kemudian hari . 4) Awk minta diskaun pun sis kasi je tadi + free postage πŸ˜… . So sis faham korang buyer yg pernah terkena sebelum ni dengan seller yg lain . Means korang pernah ada masalah penipuan jual beli online . . Tapi jgn lah terlalu kasar cara bercakap , tak blh ke lebih berbudi bahasa 😊 . Salahke cakap "Sis saya ada permintaan , blh tak balutkan lebih tebal untuk saya , Sebab saya takut barang rosak poslaju suka baling2" haaa sedap juga kita nak reply haaaa 🀝☺️ . Untuk pihak yg merajuk sis tak berniat nk mengaibkan conversation , harap memahami lah πŸ˜‰πŸ˜‰ sis juga manusia yg ada hati & perasaan bukan robot 😫

- . Di saat sis ingin pejamkan mata πŸ˜‰ ada hiburan di tengah malam . Di sini saya ingin membuat pencerahan : . 1) Your timing is not right . This is not our business hour .  2) Sis faham customer always right tapi cara nak bertanya tu mcm nak marah dari awal siap bagi arahan itu ini .  3) Sis mmg cuba elakkan dari customer yg cerewet untuk mengelakkan customer  ni berisiko di kemudian hari .  4) Awk minta diskaun pun sis kasi je tadi + free postage πŸ˜… . So sis faham korang buyer yg pernah terkena sebelum ni dengan seller yg lain . Means korang pernah ada masalah penipuan jual beli online . . Tapi jgn lah terlalu kasar cara bercakap , tak blh ke lebih berbudi bahasa 😊 . Salahke cakap "Sis saya ada permintaan , blh tak balutkan lebih tebal untuk saya , Sebab saya takut barang rosak poslaju suka baling2" haaa sedap juga kita nak reply haaaa 🀝☺️ . Untuk pihak yg merajuk sis tak berniat nk mengaibkan conversation , harap memahami lah πŸ˜‰πŸ˜‰ sis juga manusia yg ada hati & perasaan bukan robot 😫
96 10 2 days ago