Mjbeauty_empire2.0 ( @whitening_bymj ) Instagram Profile

whitening_bymj

Mjbeauty_empire2.0

  • 1k posts
  • 3k followers
  • 2k following

Mjbeauty_empire2.0 Profile Information

@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

KOREA WHITE ADVANCED . . Fungsi Korea white advanced untuk whitening, kulit moist, hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka & antioxidant .. . . kelebihan korea white advanced dari cindella, adalah proses penyerapan nutrient & mineral yang cepat dan berkesan berbanding cindella 1200mg..sebab??..lipotocin korea white advanced (300mg) lagi tinggi tau dari cindella . Sebab tu sis lagi suggest korang ambil korea white advanced berbanding cindella..mahal sikit tapi berbaloi la kan kalau drip nampak kesan, kita pun semangat nak pergi drip 🥰 . . . ✅FREE GUIDE . ✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS IN PICTURE . . 📱whatsapps 01133747694 . #cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #koreawhiteadvanced #nangkuanginjection #japanplatinumgreen #placentalucchinioriginal #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #placentasheep #placentastemcell #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #vitaminc #koreawhiteadvance #treninjection #complexion6 #mixingwhite #snowwhitekorea #glutathione #treninjection #japanplatinum #premiumcindellamalaysia #cindellapremium1200mg #premiumcindella #nanosalt #placentalucchinistemcelloriginal

KOREA WHITE ADVANCED . . Fungsi Korea white advanced untuk whitening, kulit moist, hilangkan jerawat, glowing skin dan hilangkan parut, haluskan kulit muka & antioxidant .. . . kelebihan korea white advanced dari cindella, adalah proses penyerapan nutrient & mineral yang cepat dan berkesan berbanding cindella 1200mg..sebab??..lipotocin korea white advanced (300mg) lagi tinggi tau dari cindella . Sebab tu sis lagi suggest korang ambil korea white advanced berbanding cindella..mahal sikit tapi berbaloi la kan kalau drip nampak kesan, kita pun semangat nak pergi drip 🥰 . . . ✅FREE GUIDE . ✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS IN PICTURE . . 📱whatsapps 01133747694 . #cindella1200mg #complexion6malaysia #nangkuang #koreawhiteadvanced #nangkuanginjection  #japanplatinumgreen #placentalucchinioriginal #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #placentasheep #placentastemcell #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #cindellapremium #vitaminc #koreawhiteadvance #treninjection #complexion6 #mixingwhite #snowwhitekorea #glutathione #treninjection #japanplatinum #premiumcindellamalaysia #cindellapremium1200mg #premiumcindella #nanosalt #placentalucchinistemcelloriginal
29 3 15 hours ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

SALE 6.6 & AGONG’S BIRTHDAY . GLUTANEX / KOREA WHITE ADVANCED / PREMIUM CINDELLA . RM350 5 SET (NORMAL PRICE: RM470) . RM600 10 SET (NORMAL PRICE: RM720 ) . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #snowwhitedrip #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindellalutathione #cindellapremium #glutanexmalaysia #premiumcindella #cindellaluthione #cindellakorea #koreaninjection #premiumcindellaoriginal #cindellapremiumoriginal #glutanex #premiumcindellamurah #glutathioneiv #glutathione1200mg #premiumcindella #glutathione #koreawhiteadvanced #lipotocin #glutathionedrip #premiumcindellamalaysia #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #cindella1200mgoriginal #glutathioneinjection #cindellaoriginall

SALE 6.6 & AGONG’S BIRTHDAY . GLUTANEX / KOREA WHITE ADVANCED / PREMIUM CINDELLA . RM350 5 SET (NORMAL PRICE: RM470) . RM600 10 SET (NORMAL PRICE: RM720 ) . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #snowwhitedrip  #cindella1200mg  #cindellabione  #cindellamurah #cindellamalaysia #cindellalutathione #cindellapremium #glutanexmalaysia #premiumcindella #cindellaluthione #cindellakorea #koreaninjection #premiumcindellaoriginal #cindellapremiumoriginal #glutanex #premiumcindellamurah #glutathioneiv #glutathione1200mg #premiumcindella #glutathione #koreawhiteadvanced #lipotocin #glutathionedrip #premiumcindellamalaysia #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #cindella1200mgoriginal #glutathioneinjection #cindellaoriginall
38 0 18 hours ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

KOREA WHITE ADVANCED / GLUTANEX / PREMIUM CINDELLA . Fungsi: 🔳 mencerahkan & memutihkan kulit (seluruh badan & muka). 🔳meratakan tona kulit. . 🔳kulit bersih dari jerawat dan parut. . 🔳 “glowing skin” . 🔳buang toxin & peredaran darah lebih baik. . 🔳antioksidan (kulit bernafas), “anti wrinke” , melambatkan proses penuaan . 🔳mengurangkan kantung mata, dan lingkaran gelap bawah mata . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #snowwhitedrip #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #cindellalutathione #cindellapremium #glutanexmalaysia #premiumcindella #cindellaluthione #cindellakorea #koreaninjection #koreasupplement #koreanskincare #glutanex #nanosaltskincare #glutathioneiv #glutathione1200mg #treninjection #glutathione #koreawhiteadvanced #lipotocin #glutathionedrip #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #cindella1200mgoriginal #glutathioneinjection #cindellaoriginal

KOREA WHITE ADVANCED / GLUTANEX / PREMIUM CINDELLA . Fungsi: 🔳 mencerahkan & memutihkan kulit (seluruh badan & muka). 🔳meratakan tona kulit. . 🔳kulit bersih dari jerawat dan parut. . 🔳 “glowing skin” . 🔳buang toxin & peredaran darah lebih baik. . 🔳antioksidan (kulit bernafas), “anti wrinke” , melambatkan proses penuaan . 🔳mengurangkan kantung mata, dan lingkaran gelap bawah mata . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #snowwhitedrip  #cindella1200mg  #cindellabione  #cindellamurah #cindellamalaysia #cindellalutathione #cindellapremium #glutanexmalaysia #premiumcindella #cindellaluthione #cindellakorea #koreaninjection #koreasupplement #koreanskincare  #glutanex #nanosaltskincare #glutathioneiv #glutathione1200mg #treninjection #glutathione #koreawhiteadvanced #lipotocin #glutathionedrip #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #cindella1200mgoriginal #glutathioneinjection #cindellaoriginal
42 1 18 hours ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Orient ingredients 👆🏻 . Orient mengandungi lycopene bukan extract tau..maksudnye amount lycopene ni banyak.. yang menjaga pore dari tersumbat, secara tidak lansung jerawat pun susah nak datang.. bila pore bersih kecil kulit sentiasa flawless, kalau keluar jerawat pun boleh kira berapa kali setahun😝 . RM150 (PKP SALES) . NORMAL PRICE RM239 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #mixingwhite #japanplatinum #orientsupplement #mairicheorient #cindella1200mg #whiteningsupplement #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection #nanguang #glutax75gx #treninjection #glutaxmalaysia #nanosalt #tren500mg #nangkuang #glutax180000gr #evgenisregeneration #Skinwhitening #koreansupplement #koreasupplement #cindellapremium

Orient ingredients 👆🏻 . Orient mengandungi lycopene bukan extract tau..maksudnye amount lycopene ni banyak.. yang menjaga pore dari tersumbat, secara tidak lansung jerawat pun susah nak datang.. bila pore bersih kecil kulit sentiasa flawless, kalau keluar jerawat pun boleh kira berapa kali setahun😝 . RM150 (PKP SALES) . NORMAL PRICE RM239 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #mixingwhite #japanplatinum #orientsupplement  #mairicheorient  #cindella1200mg #whiteningsupplement  #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep  #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection  #nanguang  #glutax75gx  #treninjection #glutaxmalaysia  #nanosalt #tren500mg  #nangkuang  #glutax180000gr #evgenisregeneration  #Skinwhitening #koreansupplement  #koreasupplement  #cindellapremium
56 1 22 hours ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Baca sampai habis gaess! 😉 Ini adalah No.1 Supplement untuk masalah skin BREAKOUT..! Not only that, ORIENT juga sesuai utk skin yg sunburn, jerawat, parut, pori besar, kering atau terlalu oily & normal skin. . . Kenapa pilih Orient??.. ✅Testimoni & Positive Feedback dari ramai pengguna. ✅Supplement pertama di Malaysia yg memfokuskan utk masalah skin BREAKOUT, mencerah, melembap & merawat kulit, dan juga merawat KEPUTIHAN di vagina.. ✅Kandungan Anti-Oxidant yg sgt tinggi, berbeza dgn produk-produk lain di pasaran. Sesuai utk LELAKI & PEREMPUAN. ✅Dikilangkan di 100% Kilang MUSLIM GMP Malaysia. Halal, bersih, dan kualiti terjamin.. ✅Ada Sijil Pengkelasan KKM ✅Menggunakan extract bahan-bahan premium dari luar negara seperti Salmon Ovary Peptide, Extract Acai Berry, Blueberry, Bilberry, Strawberry, Astaxanthin, Lycopene , Vitamin C & multivitamin lain serta minerals utk kesihatan kulit & badan anda.. ✅Chemist menjalankan kajian terperinci untuk menghasilkan formula luar biasa ini, bahan pula selamat tanpa bahan2 kimia berbahaya. Sesuai utk semua peringkat umur.. ✅1 kotak bukan 15 sachet tau, tapi ada 30 sachet utk 30 hari penggunaan... 😉 . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide #japanplatinum #orientsupplement #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #cindella1200mgoriginal #placentasheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection #nanguang #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia #nanosalt #salmonpeptide #nangkuang #glutathione #blueberryjuice #beautyjuice #keputihanhilang #keputihan #cindellapremium

Baca sampai habis gaess! 😉 Ini adalah No.1 Supplement untuk masalah skin BREAKOUT..! Not only that, ORIENT juga sesuai utk skin yg sunburn, jerawat, parut, pori besar, kering atau terlalu oily & normal skin. . . Kenapa pilih Orient??.. ✅Testimoni & Positive Feedback dari ramai pengguna. ✅Supplement pertama di Malaysia yg memfokuskan utk masalah skin BREAKOUT, mencerah, melembap & merawat kulit, dan juga merawat KEPUTIHAN di vagina.. ✅Kandungan Anti-Oxidant yg sgt tinggi, berbeza dgn produk-produk lain di pasaran. Sesuai utk LELAKI & PEREMPUAN. ✅Dikilangkan di 100% Kilang MUSLIM GMP Malaysia. Halal, bersih, dan kualiti terjamin.. ✅Ada Sijil Pengkelasan KKM ✅Menggunakan extract bahan-bahan premium dari luar negara seperti Salmon Ovary Peptide, Extract Acai Berry, Blueberry, Bilberry, Strawberry, Astaxanthin, Lycopene , Vitamin C & multivitamin lain serta minerals utk kesihatan kulit & badan anda.. ✅Chemist menjalankan kajian terperinci untuk menghasilkan formula luar biasa ini, bahan pula selamat tanpa bahan2 kimia berbahaya. Sesuai utk semua peringkat umur.. ✅1 kotak bukan 15 sachet tau, tapi ada 30 sachet utk 30 hari penggunaan... 😉 . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide  #japanplatinum #orientsupplement  #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #cindella1200mgoriginal  #placentasheep  #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection  #nanguang  #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia  #nanosalt #salmonpeptide  #nangkuang  #glutathione  #blueberryjuice #beautyjuice #keputihanhilang  #keputihan #cindellapremium
54 4 22 hours ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Orient is so exclusive because all ingredients are made from premium ingredient ..manys are from overseas . Orient mengandungi strawberry extract yang bagus kawal minyak dimuka..sekaligus, mencegah jerawat sebab sebum-sebum dimuka terkawal..siapa nak kulit flawless jom try orient ni🥰 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrip #collagendrink

Orient is so exclusive because all ingredients are made from premium ingredient ..manys are from overseas . Orient mengandungi strawberry extract yang bagus kawal minyak dimuka..sekaligus, mencegah jerawat sebab sebum-sebum dimuka terkawal..siapa nak kulit flawless jom try orient ni🥰 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrip #collagendrink
76 0 1 day ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Baca sampai habis gaess! 😉 Ini adalah No.1 Supplement untuk masalah skin BREAKOUT..! Not only that, ORIENT juga sesuai utk skin yg sunburn, jerawat, parut, pori besar, kering atau terlalu oily & normal skin. . . Kenapa pilih Orient??.. ✅Testimoni & Positive Feedback dari ramai pengguna. ✅Supplement pertama di Malaysia yg memfokuskan utk masalah skin BREAKOUT, mencerah, melembap & merawat kulit, dan juga merawat KEPUTIHAN di vagina.. ✅Kandungan Anti-Oxidant yg sgt tinggi, berbeza dgn produk-produk lain di pasaran. Sesuai utk LELAKI & PEREMPUAN. ✅Dikilangkan di 100% Kilang MUSLIM GMP Malaysia. Halal, bersih, dan kualiti terjamin.. ✅Ada Sijil Pengkelasan KKM ✅Menggunakan extract bahan-bahan premium dari luar negara seperti Salmon Ovary Peptide, Extract Acai Berry, Blueberry, Bilberry, Strawberry, Astaxanthin, Lycopene , Vitamin C & multivitamin lain serta minerals utk kesihatan kulit & badan anda.. ✅Chemist menjalankan kajian terperinci untuk menghasilkan formula luar biasa ini, bahan pula selamat tanpa bahan2 kimia berbahaya. Sesuai utk semua peringkat umur.. ✅1 kotak bukan 15 sachet tau, tapi ada 30 sachet utk 30 hari penggunaan... 😉 . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide #japanplatinum #orientsupplement #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #cindella1200mgoriginal #placentasheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection #nanguang #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia #nanosalt #salmonpeptide #nangkuang #glutathione #blueberryjuice #beautyjuice #keputihanhilang #keputihan #cindellapremium

Baca sampai habis gaess! 😉 Ini adalah No.1 Supplement untuk masalah skin BREAKOUT..! Not only that, ORIENT juga sesuai utk skin yg sunburn, jerawat, parut, pori besar, kering atau terlalu oily & normal skin. . . Kenapa pilih Orient??.. ✅Testimoni & Positive Feedback dari ramai pengguna. ✅Supplement pertama di Malaysia yg memfokuskan utk masalah skin BREAKOUT, mencerah, melembap & merawat kulit, dan juga merawat KEPUTIHAN di vagina.. ✅Kandungan Anti-Oxidant yg sgt tinggi, berbeza dgn produk-produk lain di pasaran. Sesuai utk LELAKI & PEREMPUAN. ✅Dikilangkan di 100% Kilang MUSLIM GMP Malaysia. Halal, bersih, dan kualiti terjamin.. ✅Ada Sijil Pengkelasan KKM ✅Menggunakan extract bahan-bahan premium dari luar negara seperti Salmon Ovary Peptide, Extract Acai Berry, Blueberry, Bilberry, Strawberry, Astaxanthin, Lycopene , Vitamin C & multivitamin lain serta minerals utk kesihatan kulit & badan anda.. ✅Chemist menjalankan kajian terperinci untuk menghasilkan formula luar biasa ini, bahan pula selamat tanpa bahan2 kimia berbahaya. Sesuai utk semua peringkat umur.. ✅1 kotak bukan 15 sachet tau, tapi ada 30 sachet utk 30 hari penggunaan... 😉 . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide  #japanplatinum #orientsupplement  #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #cindella1200mgoriginal  #placentasheep  #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection  #nanguang  #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia  #nanosalt #salmonpeptide  #nangkuang  #glutathione  #blueberryjuice #beautyjuice #keputihanhilang  #keputihan #cindellapremium
151 1 6 days ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Vitamin c is very common in many supplement, ..many brands of vitamin c sell on market..do not forget, vitamin c is good for our immune system.. . Whats good for healthy, bring benefits for our skin complexion 😉.. lets take orient as our daily supplement! . . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #orient #berrydrink #salmonpeptide #cindellamurah #cindellamalaysia #blueberryjuice #berryjuice #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #cindella #glutathioneinjection #koreawhiteadvanced

Vitamin c is very common in many supplement, ..many brands of vitamin c sell on market..do not forget, vitamin c is good for our immune system.. . Whats good for healthy, bring benefits for our skin complexion 😉.. lets take orient as our daily supplement! . . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #orient #berrydrink #salmonpeptide #cindellamurah #cindellamalaysia #blueberryjuice #berryjuice #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #cindella #glutathioneinjection #koreawhiteadvanced
146 0 6 days ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Baca sampai habis gaess! 😉 Ini adalah No.1 Supplement untuk masalah skin BREAKOUT..! Not only that, ORIENT juga sesuai utk skin yg sunburn, jerawat, parut, pori besar, kering atau terlalu oily & normal skin. . . Kenapa pilih Orient??.. ✅Testimoni & Positive Feedback dari ramai pengguna. ✅Supplement pertama di Malaysia yg memfokuskan utk masalah skin BREAKOUT, mencerah, melembap & merawat kulit, dan juga merawat KEPUTIHAN di vagina.. ✅Kandungan Anti-Oxidant yg sgt tinggi, berbeza dgn produk-produk lain di pasaran. Sesuai utk LELAKI & PEREMPUAN. ✅Dikilangkan di 100% Kilang MUSLIM GMP Malaysia. Halal, bersih, dan kualiti terjamin.. ✅Ada Sijil Pengkelasan KKM ✅Menggunakan extract bahan-bahan premium dari luar negara seperti Salmon Ovary Peptide, Extract Acai Berry, Blueberry, Bilberry, Strawberry, Astaxanthin, Lycopene , Vitamin C & multivitamin lain serta minerals utk kesihatan kulit & badan anda.. ✅Chemist menjalankan kajian terperinci untuk menghasilkan formula luar biasa ini, bahan pula selamat tanpa bahan2 kimia berbahaya. Sesuai utk semua peringkat umur.. ✅1 kotak bukan 15 sachet tau, tapi ada 30 sachet utk 30 hari penggunaan... 😉 . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide #japanplatinum #orientsupplement #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection #nanguang #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia #nanosalt #salmonpeptide #nangkuang #glutathione #blueberryjuice #beautyjuice #keputihanhilang #keputihan #cindellapremium

Baca sampai habis gaess! 😉 Ini adalah No.1 Supplement untuk masalah skin BREAKOUT..! Not only that, ORIENT juga sesuai utk skin yg sunburn, jerawat, parut, pori besar, kering atau terlalu oily & normal skin. . . Kenapa pilih Orient??.. ✅Testimoni & Positive Feedback dari ramai pengguna. ✅Supplement pertama di Malaysia yg memfokuskan utk masalah skin BREAKOUT, mencerah, melembap & merawat kulit, dan juga merawat KEPUTIHAN di vagina.. ✅Kandungan Anti-Oxidant yg sgt tinggi, berbeza dgn produk-produk lain di pasaran. Sesuai utk LELAKI & PEREMPUAN. ✅Dikilangkan di 100% Kilang MUSLIM GMP Malaysia. Halal, bersih, dan kualiti terjamin.. ✅Ada Sijil Pengkelasan KKM ✅Menggunakan extract bahan-bahan premium dari luar negara seperti Salmon Ovary Peptide, Extract Acai Berry, Blueberry, Bilberry, Strawberry, Astaxanthin, Lycopene , Vitamin C & multivitamin lain serta minerals utk kesihatan kulit & badan anda.. ✅Chemist menjalankan kajian terperinci untuk menghasilkan formula luar biasa ini, bahan pula selamat tanpa bahan2 kimia berbahaya. Sesuai utk semua peringkat umur.. ✅1 kotak bukan 15 sachet tau, tapi ada 30 sachet utk 30 hari penggunaan... 😉 . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide  #japanplatinum #orientsupplement  #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep  #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection  #nanguang  #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia  #nanosalt #salmonpeptide  #nangkuang  #glutathione  #blueberryjuice #beautyjuice #keputihanhilang  #keputihan #cindellapremium
174 0 1 week ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Orient ni supplement yang sangat-sangat exclusive.. sebab bahan memang premium... mahalllll🙈.. orient ni kita dah pergi daftar kat kkm.. nanti sis story sebab nak tunjuk certificate sekali😊 . Orient mengandungi astaxanthin,based on research bagus untuk moistures skin, and increase elasticity skin..baru la kulit flawless, pore pun kecil..astaxanthin ni boleh di dapati dalam buah- buahan..so mcm korang makan buah la kan bila makan orient ni.. maklum la semua busy.. nak makan buah pun x sempat😭 . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #mixingwhite #japanplatinum #orientsupplement #mairicheorient #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection #nanguang #glutax75gx #treninjection #glutaxmalaysia #nanosalt #tren500mg #nangkuang #glutax180000gr #evgenisregeneration #Skinwhitening #evgenis #evgenisdumovit #cindellapremium

Orient ni supplement yang sangat-sangat exclusive.. sebab bahan memang premium... mahalllll🙈.. orient ni kita dah pergi daftar kat kkm.. nanti sis story sebab nak tunjuk certificate sekali😊 . Orient mengandungi astaxanthin,based on research bagus untuk moistures skin, and increase elasticity skin..baru la kulit flawless, pore pun kecil..astaxanthin ni boleh di dapati dalam buah- buahan..so mcm korang makan buah la kan bila makan orient ni.. maklum la semua busy.. nak makan buah pun x sempat😭 . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #mixingwhite #japanplatinum #orientsupplement  #mairicheorient  #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep  #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection  #nanguang  #glutax75gx  #treninjection #glutaxmalaysia  #nanosalt #tren500mg  #nangkuang  #glutax180000gr #evgenisregeneration  #Skinwhitening #evgenis #evgenisdumovit #cindellapremium
195 1 2 weeks ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Baca sampai habis gaess! 😉 Ini adalah No.1 Supplement untuk masalah skin BREAKOUT..! Not only that, ORIENT juga sesuai utk skin yg sunburn, jerawat, parut, pori besar, kering atau terlalu oily & normal skin. . . Kenapa pilih Orient??.. ✅Testimoni & Positive Feedback dari ramai pengguna. ✅Supplement pertama di Malaysia yg memfokuskan utk masalah skin BREAKOUT, mencerah, melembap & merawat kulit, dan juga merawat KEPUTIHAN di vagina.. ✅Kandungan Anti-Oxidant yg sgt tinggi, berbeza dgn produk-produk lain di pasaran. Sesuai utk LELAKI & PEREMPUAN. ✅Dikilangkan di 100% Kilang MUSLIM GMP Malaysia. Halal, bersih, dan kualiti terjamin.. ✅Ada Sijil Pengkelasan KKM ✅Menggunakan extract bahan-bahan premium dari luar negara seperti Salmon Ovary Peptide, Extract Acai Berry, Blueberry, Bilberry, Strawberry, Astaxanthin, Lycopene , Vitamin C & multivitamin lain serta minerals utk kesihatan kulit & badan anda.. ✅Chemist menjalankan kajian terperinci untuk menghasilkan formula luar biasa ini, bahan pula selamat tanpa bahan2 kimia berbahaya. Sesuai utk semua peringkat umur.. ✅1 kotak bukan 15 sachet tau, tapi ada 30 sachet utk 30 hari penggunaan... 😉 . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide #japanplatinum #orientsupplement #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection #nanguang #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia #nanosalt #salmonpeptide #nangkuang #glutathione #blueberryjuice #beautyjuice #keputihanhilang #keputihan #cindellapremium

Baca sampai habis gaess! 😉 Ini adalah No.1 Supplement untuk masalah skin BREAKOUT..! Not only that, ORIENT juga sesuai utk skin yg sunburn, jerawat, parut, pori besar, kering atau terlalu oily & normal skin. . . Kenapa pilih Orient??.. ✅Testimoni & Positive Feedback dari ramai pengguna. ✅Supplement pertama di Malaysia yg memfokuskan utk masalah skin BREAKOUT, mencerah, melembap & merawat kulit, dan juga merawat KEPUTIHAN di vagina.. ✅Kandungan Anti-Oxidant yg sgt tinggi, berbeza dgn produk-produk lain di pasaran. Sesuai utk LELAKI & PEREMPUAN. ✅Dikilangkan di 100% Kilang MUSLIM GMP Malaysia. Halal, bersih, dan kualiti terjamin.. ✅Ada Sijil Pengkelasan KKM ✅Menggunakan extract bahan-bahan premium dari luar negara seperti Salmon Ovary Peptide, Extract Acai Berry, Blueberry, Bilberry, Strawberry, Astaxanthin, Lycopene , Vitamin C & multivitamin lain serta minerals utk kesihatan kulit & badan anda.. ✅Chemist menjalankan kajian terperinci untuk menghasilkan formula luar biasa ini, bahan pula selamat tanpa bahan2 kimia berbahaya. Sesuai utk semua peringkat umur.. ✅1 kotak bukan 15 sachet tau, tapi ada 30 sachet utk 30 hari penggunaan... 😉 . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide  #japanplatinum #orientsupplement  #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep  #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection  #nanguang  #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia  #nanosalt #salmonpeptide  #nangkuang  #glutathione  #blueberryjuice #beautyjuice #keputihanhilang  #keputihan #cindellapremium
237 0 2 weeks ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Jangan baca👆🏻😜 . Orient supplement ingredients 👇🏻 . Orient mengandungi salmon ovary peptide.. segala jenis peptide ni dah lama orang buat sebagai bahan dalam supplement contohnye, Thailand, Korea, and etc.. . Sangat bagus untuk repair skin cell yang rosak, ade parut baru cepat je hilang..untuk kecilkan pore.. hilangkan eyebags and dark circle..eh banyak sangat benefit untuk kulit dan badan tau😍 . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #complexion12 #glutathioneinjection #glutax

Jangan baca👆🏻😜 . Orient supplement ingredients 👇🏻 . Orient mengandungi salmon ovary peptide.. segala jenis peptide ni dah lama orang buat sebagai bahan dalam supplement contohnye, Thailand, Korea, and etc.. . Sangat bagus untuk repair skin cell yang rosak, ade parut baru cepat je hilang..untuk kecilkan pore.. hilangkan eyebags and dark circle..eh banyak sangat benefit untuk kulit dan badan tau😍 . . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #cindella1200mg #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #treninjection #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #complexion12 #glutathioneinjection #glutax
228 0 2 weeks ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Promosi beli 10 SET TG WHITE 1000 dapat orient.. untuk 10 set sahaja tau.. nak cantik masa raya kan?😝 . Dengan gabungan Gingko Extract, Tranexamic Acid, Ascorbic acid, VitB12, dll memang bagi kesan superb pada skin... Jom cuba TGWhite1000... RM880 sahaja utk 10 set.. Nak cuba halfset dulu pon blh RM500.. dan loose RM130.. 1 set ade 10 item okay.. Memang berbaloi2.. . . Benefit : . 💕Skin Whitening & treat uneven skin tone. 💕Anti acne, oil control,reduce scars & pores. 💕Anti-Aging & Anti Oxidant Properties. 💕Improves Blood Circulation & Reduce Depression. 💕Works As A Natural Sunscreen. 💕Reduce pigmentation & dark spot. 💕Prevent Melanin Accumulation. 💕Reduces Skin Inflammation, Eczema. 💕Prevents Skin Problems & Sensitive skin. 💕Radiant skin and healthy body. 💕Prevent Hair loss & promote hair growth. . . RM880 - 10 SET .. ✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original.. . ✅PERSONAL GUIDANCE . ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE ( snap sendiri,no goggle) . . 📱WHATSAPP 01133747694 . . . #cindella #complexion6malaysia #mixingwhiteenergize #japanplatinum #snowwhiteinjection #TGWhite1000 #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentalucchinisheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #mirrorselfie aclewhiteinjection #glutax70000gm #nanguang #tgwhite #treninjection #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg #tren500mg #nangkuang #glutaxdcrp750000 #evgenisregeneration #glutathione #evgenis #glutathioneiv #cindellapremium

Promosi beli 10 SET TG WHITE 1000 dapat orient.. untuk 10 set sahaja tau.. nak cantik masa raya kan?😝 . Dengan gabungan Gingko Extract, Tranexamic Acid, Ascorbic acid, VitB12, dll memang bagi kesan superb pada skin... Jom cuba TGWhite1000... RM880 sahaja utk 10 set.. Nak cuba halfset dulu pon blh RM500.. dan loose RM130.. 1 set ade 10 item okay.. Memang berbaloi2.. . . Benefit : . 💕Skin Whitening & treat uneven skin tone. 💕Anti acne, oil control,reduce scars & pores. 💕Anti-Aging & Anti Oxidant Properties. 💕Improves Blood Circulation & Reduce Depression. 💕Works As A Natural Sunscreen. 💕Reduce pigmentation & dark spot. 💕Prevent Melanin Accumulation. 💕Reduces Skin Inflammation, Eczema. 💕Prevents Skin Problems & Sensitive skin. 💕Radiant skin and healthy body. 💕Prevent Hair loss & promote hair growth. . . RM880 - 10 SET .. ✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original.. . ✅PERSONAL GUIDANCE . ✅FOLLOW UP TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE ( snap sendiri,no goggle) . . 📱WHATSAPP 01133747694 . . . #cindella #complexion6malaysia  #mixingwhiteenergize  #japanplatinum #snowwhiteinjection #TGWhite1000  #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentalucchinisheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #mirrorselfie aclewhiteinjection  #glutax70000gm  #nanguang  #tgwhite #treninjection #bioswissstemcell #premiumcindella1200mg #tren500mg  #nangkuang  #glutaxdcrp750000  #evgenisregeneration  #glutathione  #evgenis #glutathioneiv  #cindellapremium
234 6 2 weeks ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Bahan2 dalam ORIENT jatuh dalam kategori "MAKANAN" ya, sbb kita banyak guna extract bahan2 semulajadi.. . KKM kelaskan produk ni BUKAN kategori ubat/dadah, tidak memerlukan apa2 pendaftaran dgn KKM. . . RM150 (RAYA SALE UNTILL 24/4/2020) . NORMAL PRICE :RM249 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mixberrypowder #collagenpowder #cindelle #whiteningdrink #berrysachet #organicdrink #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrink #collagendrink

Bahan2 dalam ORIENT jatuh dalam kategori "MAKANAN" ya, sbb kita banyak guna extract bahan2 semulajadi.. . KKM kelaskan produk ni BUKAN kategori ubat/dadah, tidak memerlukan apa2 pendaftaran dgn KKM. . .  RM150 (RAYA SALE UNTILL 24/4/2020) . NORMAL PRICE :RM249 . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mixberrypowder #collagenpowder #cindelle #whiteningdrink #berrysachet #organicdrink #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrink #collagendrink
236 1 2 weeks ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Combo bagi yang tak nak cucuk2, boleh ambil ni.. nano salt drink untuk detox buang toxin, lancarkan peredaran darah, dan hilangkan jerawat kat muka. . Dapat pulak Orient yg mengandungi salmon ovary peptide.. segala jenis peptide ni dah lama orang buat sebagai bahan dalam supplement contohnye, Thailand, Korea, and etc.. . Sangat bagus untuk repair skin cell yang rosak, ade parut baru cepat je hilang..untuk kecilkan pore.. hilangkan eyebags and dark circle..eh banyak sangat benefit untuk kulit dan badan tau😍 . PRICE RM220 ( 1 BOX NANO SALT DRINK + 1 BOX ORIENT ) . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapps 01133747694 . #cindella1200mg #complexion6 #nangkuang #snowhite #nanguang #japanplatinumgreen #japanplatinum #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #transamin250mg #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #japanamcslimming #tranexamicacid #complexion6 #mixingwhite #placentastemcell #vitamax2gsnano #tren #japanplatinum #nexentury29 #detoxiv #koreawhiteadvance #glutathione #nanosalt #nanosaltwater #nanosaltdetox

Combo bagi yang tak nak cucuk2, boleh ambil ni.. nano salt drink untuk detox buang toxin, lancarkan peredaran darah, dan hilangkan jerawat kat muka. . Dapat pulak Orient yg mengandungi salmon ovary peptide.. segala jenis peptide ni dah lama orang buat sebagai bahan dalam supplement contohnye, Thailand, Korea, and etc.. . Sangat bagus untuk repair skin cell yang rosak, ade parut baru cepat je hilang..untuk kecilkan pore.. hilangkan eyebags and dark circle..eh banyak sangat benefit untuk kulit dan badan tau😍 .  PRICE RM220 ( 1 BOX NANO SALT DRINK + 1 BOX ORIENT ) . . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapps 01133747694 . #cindella1200mg #complexion6 #nangkuang #snowhite  #nanguang  #japanplatinumgreen #japanplatinum #cindella #nanguang #tranexamicacid500mg #transamin250mg #tren500mg #bioswissstemcell #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #japanamcslimming #tranexamicacid #complexion6 #mixingwhite #placentastemcell #vitamax2gsnano #tren #japanplatinum #nexentury29 #detoxiv #koreawhiteadvance #glutathione #nanosalt #nanosaltwater #nanosaltdetox
202 2 2 weeks ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Promosi untuk raya tau, dah lama tapi baru sempat promote😂..siapa nak boleh pm lelaju next week last untuk sampai sebelum raya okay?😘 . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrip #collagendrink

Promosi untuk raya tau, dah lama tapi baru sempat promote😂..siapa nak boleh pm lelaju next week last untuk sampai sebelum raya okay?😘 . ✅FREE GUIDANCE . ✅"FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN . ✅ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE (gambar snap sendiri, bukan goggle boleh check) . ✅MONEY BACK GUARANTEE KALAU BARANG TAK ORIGINAL . . 📱whatsapp 01133747694 . . #cindella #glutathionesupplement #cindellabione #cindellamurah #cindellamalaysia #mairicheorient #mairiche #cindelle #cindelle3000 #cindellaegf #cindellaluthione #cindellakorea #korea #koreasupplement #orientsupplement #complexion6 #orientmalaysia #glutathioneiv #complexion6 #japanwhiteningsupplement #tranexamicacid #tren500mg #complexion6 #tranexamicacid500mg #premiumcindella #premiumcindella1200mg #koreawhiteadvance #collagendrinkmalaysia #glutathionedrip #collagendrink
243 4 3 weeks ago
@whitening_bymj Profile picture

@whitening_bymj

Pelakon malaysia berkulit gebu, Cik Fara ni I selalu tengok dia always pesan "Nak cantik jangan malas".. betul tu.. Kulit gebu, sihat, badan bertenaga bukan datang tiba-tiba, lebih2 kalau genetik kita bukan dr skin jenis putih, flawless.. Kena rajin amalkan supplement, pemakanan sihat, air kosong yg banyak, exercise dan paling penting jangan stress, kena selalu happy... Nampak mcm pesanan biasa kan? Tapi berapa ramai orang yg betul2 disiplin amalkan tips ni?.. Jom ambil orient, ngap macam tu je..yang penting sedap ok😘 . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide #japanplatinum #orientsupplement #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection #nanguang #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia #nanosalt #salmonpeptide #nangkuang #glutathione #blueberryjuice #beautyjuice #evgenis #evgenisdumovit #cindellapremium

Pelakon malaysia berkulit gebu, Cik Fara ni I selalu tengok dia always pesan "Nak cantik jangan malas".. betul tu.. Kulit gebu, sihat, badan bertenaga bukan datang tiba-tiba, lebih2 kalau genetik kita bukan dr skin jenis putih, flawless.. Kena rajin amalkan supplement, pemakanan sihat, air kosong yg banyak, exercise dan paling penting jangan stress, kena selalu happy... Nampak mcm pesanan biasa kan? Tapi berapa ramai orang yg betul2 disiplin amalkan tips ni?.. Jom ambil orient, ngap macam tu je..yang penting sedap ok😘 . . 📱whatsapp 01133747694 . . #Orient #cindella #complexion6 #salmonovarypeptide  #japanplatinum #orientsupplement  #berrydrink #cindella1200mg #lipolab #placentastemcell #bioswissstemcell #snowwhitedrip #placentasheep  #japanplatinumgreen #koreanwhiteadvanced #miraclewhiteinjection  #nanguang  #berryjuice #treninjection #glutaxmalaysia  #nanosalt #salmonpeptide  #nangkuang  #glutathione  #blueberryjuice #beautyjuice #evgenis #evgenisdumovit #cindellapremium
215 0 3 weeks ago