Y15ZR_Festival ( @y15zr_festival ) Instagram Profile

y15zr_festival

Y15ZR_Festival

  • 261 posts
  • 42.4k followers
  • 122 following

Y15ZR_Festival Profile Information

@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

jgn sembang moto jetrod, 30hp.. tapi bila ajak ride kau dah mula mengeluh, takut moto jem ker??? 🀣🀣🀣

jgn sembang moto jetrod, 30hp.. tapi bila ajak ride kau dah mula mengeluh, takut moto jem ker??? 🀣🀣🀣
1,839 0 16 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

Selamat malam gaisss.... rasa suram skit dah kes saman menyaman niehhh.... 😁😁😁

Selamat malam gaisss.... rasa suram skit dah kes saman menyaman niehhh.... 😁😁😁
1,999 0 15 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

Jangan bandingkan kejayaan orang lain dengan diri sendiri.
Tapi, jadikan kejayaan orang lain sebagai inspirasi penguat untuk kita terus berjaya πŸ’ͺ🏻

Jangan bandingkan kejayaan orang lain dengan diri sendiri. 
Tapi, jadikan kejayaan orang lain sebagai inspirasi penguat untuk kita terus berjaya πŸ’ͺ🏻
2,059 0 12 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

@zizanrazak869 @shuibsepahtu @jepsepahtu @ajakshiro x jeles ker tgk @acheykintangkintung real race dlm litar drag..... ini baru betul2 main motor.... kasi race dlm litar bosku.... motor modify it buat race mcm niehhh pihak berkuasa pun x berani kacau πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

@zizanrazak869 @shuibsepahtu @jepsepahtu @ajakshiro x jeles ker tgk @acheykintangkintung real race dlm litar drag..... ini baru betul2 main motor.... kasi race dlm litar bosku.... motor modify it buat race mcm niehhh pihak berkuasa pun x berani kacau πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
5,751 0 11 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

Disebabkan permintaan yg tinggi kita akan print lg sekali baju y15zr festival special edition 2019 .. PRE ODER RM50 baju + sticker, postage rm60..brmnt hampa boleh terus whtsap 0139458792 untuk pembelian .. tq support gaisss πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Disebabkan permintaan yg tinggi kita akan print lg sekali baju y15zr festival special edition 2019 .. PRE ODER RM50 baju + sticker, postage rm60..brmnt hampa boleh terus whtsap 0139458792 untuk pembelian .. tq support gaisss πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
956 0 11 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

lepas nie motor, semua smpan dalam rumah ja hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

lepas nie motor, semua smpan dalam rumah ja hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
2,383 0 11 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

Buat moto cantik2 takut pulak nk keluar, takut nnti kena saman πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

Buat moto cantik2 takut pulak nk keluar, takut nnti kena saman πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
3,387 0 10 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

Kah kah kah.. Pemandu mabuk dye x beratkn hukuman..
Pemandu lawan arus dye beratkn hkman..
Kapcai jgk dye peduli πŸ˜‚πŸ˜‚
Korang blh tkr rantai gold je lps ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Kah kah kah.. Pemandu mabuk dye x beratkn hukuman..
Pemandu lawan arus dye beratkn hkman..
Kapcai jgk dye peduli πŸ˜‚πŸ˜‚
Korang blh tkr rantai gold je lps ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
2,763 0 10 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

team @peminatyamahay15zrkelantan paling sporting tahun niehhh terbaekkk bohhh, terbaekkk bohhhh, πŸ˜πŸ€œπŸΌπŸ€›πŸΌ

team @peminatyamahay15zrkelantan paling sporting tahun niehhh terbaekkk bohhh, terbaekkk bohhhh, πŸ˜πŸ€œπŸΌπŸ€›πŸΌ
636 0 9 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

Vendor dari team @esr_motor di Y15zr_Festival 2019... 😈😈😈

Vendor dari team @esr_motor di Y15zr_Festival 2019... 😈😈😈
1,531 0 9 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

team @gsmracing di Y15zr_Festival 2019...

team @gsmracing di Y15zr_Festival 2019...
2,941 0 9 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

Alhamdulillah syukur kehadrat Ilahi dengan izin Nya perjalanan event Y15zr Festival 2019 berjalan dengan lancar......Kami dr team @y15zr_festival mengucapkan ribuan Terima kasih kepada semua rider2 seluruh pelusuk tanah air, rakan2 serta vendor2 yang hadir memberi sokongan secara langsung ataupun tidak langsung dan kami memohon beribu kemaafan kalau ada yang terkurang dari pihak kami, terima kasih semua, jumpa lagi tahun hadapan !! #y15zr_festival2019 #SemarakanPermotoranMalaysia

Alhamdulillah syukur kehadrat Ilahi dengan izin Nya perjalanan event Y15zr Festival 2019 berjalan dengan lancar......Kami dr team @y15zr_festival mengucapkan ribuan Terima kasih kepada semua rider2 seluruh pelusuk tanah air, rakan2 serta vendor2 yang hadir memberi sokongan secara langsung ataupun tidak langsung dan kami memohon beribu kemaafan kalau ada yang terkurang dari pihak kami, terima kasih semua, jumpa lagi tahun hadapan !! #y15zr_festival2019 #SemarakanPermotoranMalaysia
1,582 0 8 September, 2019
tq team @jitra_crew_bikers hadir  @y15zr_festival 2019
1,878 0 8 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

@acheykintangkintung masuk tapak event tutup enjin, dia tolak masuk sendiri gaiss. Memang terbaik la abang, merendah diri macam selalu. Terima kasih support event kami πŸ™
.
#Y15zrFestival #Y15zr_Festival #DareToDream

@acheykintangkintung masuk tapak event tutup enjin, dia tolak masuk sendiri gaiss. Memang terbaik la abang, merendah diri macam selalu. Terima kasih support event kami πŸ™
.
#Y15zrFestival #Y15zr_Festival #DareToDream
14,638 0 8 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

tq team @y15division_official dr kelantan hadir memeriahkan festival βœ…

tq team @y15division_official dr kelantan hadir memeriahkan festival βœ…
1,096 0 8 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

jumpa next year gaissss.... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

jumpa next year gaissss.... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
10,116 0 7 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

tahniah diucapkan kepada pemenang utama luckydraw @y15zr_festival sebuah ysuku doxou limited edition... ontongg gaisss...😁😁😁

tahniah diucapkan kepada pemenang utama luckydraw @y15zr_festival sebuah ysuku doxou limited edition... ontongg gaisss...😁😁😁
6,666 0 7 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

tahniah pemenang utk kategori king of the king @y15zr_festival pilihan penonton...

tahniah pemenang utk kategori king of the king @y15zr_festival pilihan penonton...
5,972 0 7 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

tak kering gusi dpt bergurau senda dgn @acheykintangkintung , mmg shempoiii lah....

tak kering gusi dpt bergurau senda dgn @acheykintangkintung , mmg shempoiii lah....
6,576 0 7 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

tq utk @team_y15zrbangicrew hadir utk hari kali ini....😁😁😁

tq utk @team_y15zrbangicrew hadir utk hari kali ini....😁😁😁
2,425 0 7 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

live update jam 2.30ptg.... lautan rider di @y15zr_festival 2019

live update jam 2.30ptg.... lautan rider di @y15zr_festival 2019
3,146 0 7 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

pelancaran kyt nfj @zizanrazak869 special edition

pelancaran kyt nfj @zizanrazak869 special edition
4,417 0 7 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

tapak drag utk korang semua beraksi besok.... doa2kan agar cuaca besok baik2 sahaja....insyallah

tapak drag utk korang semua beraksi besok.... doa2kan agar cuaca besok baik2 sahaja....insyallah
2,978 0 6 September, 2019
tq @amsmotorparts @zizanrazak869 supports @y15zr_festival 😘😘😘
1,962 0 6 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

Yang dari selatan, dari pantai timur dah bertolak dari tempat masing-masing menuju ke pulau pinang, kami seluruh team @y15zr_festival doakan perjalanan hampa selamat sampai.
Jangan fikirkan kemenangan, cukuplah dengan kehadiran 😊✌🏼

Yang dari selatan, dari pantai timur dah bertolak dari tempat masing-masing menuju ke pulau pinang, kami seluruh team @y15zr_festival doakan perjalanan hampa selamat sampai. 
Jangan fikirkan kemenangan, cukuplah dengan kehadiran 😊✌🏼
1,298 0 6 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

TAKKAN TAK MERIAH MACAM NIHH GAISSS, SHEDAPP BOSKU πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

TAKKAN TAK MERIAH MACAM NIHH GAISSS, SHEDAPP BOSKU πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
1,279 0 5 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

Korang dah ready ka nk dtg @y15zr_festival utk tahun niehhh... πŸ˜‰β˜ΊοΈπŸ˜˜

Korang dah ready ka nk dtg @y15zr_festival utk tahun niehhh... πŸ˜‰β˜ΊοΈπŸ˜˜
1,541 0 5 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

InshaAllah ramai yang akan berkonvoi dtg @y15zr_festival pada 7 September hari sabtu ni kan? Hampa tahu tak di mana lokasi nya? Kalau tak tahu boleh rujuk peta dibawah ni.

Tag kawan-kawan hampa yang nak datang event nanti. Jumpa anda disana! Save ride semua ✌️ #Y15zr_Festival #Y15zrFestival

InshaAllah ramai yang akan berkonvoi dtg @y15zr_festival pada 7 September hari sabtu ni kan? Hampa tahu tak di mana lokasi nya? Kalau tak tahu boleh rujuk peta dibawah ni.

Tag kawan-kawan hampa yang nak datang event nanti. Jumpa anda disana! Save ride semua ✌️ #Y15zr_Festival #Y15zrFestival
1,617 0 5 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

Salam sahabat permotoran, berbaki lagi 4hari sahaja event @y15zr_festival terbesar akan berlansung di kubang menerong buat kedua kalinya, jom prepair jentera kita support kasi gegarrr nanti.. Jumpa kami 7/9 niehhh.... #y15zr #exciter150 #sniper150 #exciterrc #mxking

Salam sahabat permotoran, berbaki lagi 4hari sahaja event @y15zr_festival terbesar akan berlansung di kubang menerong buat kedua kalinya, jom prepair jentera kita support kasi gegarrr nanti.. Jumpa kami 7/9 niehhh.... #y15zr #exciter150 #sniper150 #exciterrc #mxking
9,145 0 3 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

Cuti2 Merdeka korang ride mana gaisss????? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Cuti2 Merdeka korang ride mana gaisss????? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
1,840 0 1 September, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

stanby gaisss @zizanrazak869 @fcukinflava akan berada di @y15zr_festival 2019.... jumpa. next week πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

stanby gaisss @zizanrazak869 @fcukinflava  akan berada di @y15zr_festival 2019.... jumpa. next week πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
1,227 0 30 August, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

sapa geng kuning sini.... merecik guysss....πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

sapa geng kuning sini.... merecik guysss....πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
3,024 0 29 August, 2019
@y15zr_festival Profile picture

@y15zr_festival

MIDTOWN PERDA

selesai hari niehh press conference @y15zr_festival 2019 brsma agensi2 yg terlibat, dan kita dah mendapat kerjasama penuh dr pihak PDRM, alhamdullilah ... tinggal 10 hari ja lagi tarikh yg kita nanti2 kan...: πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

selesai hari niehh press conference @y15zr_festival 2019 brsma agensi2 yg terlibat, dan kita dah mendapat kerjasama penuh dr pihak PDRM, alhamdullilah ... tinggal 10 hari ja lagi tarikh yg kita nanti2 kan...: πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
913 0 28 August, 2019