Y15ZR FESTIVAL CREW ( @y15zr_festival_crew ) Instagram Profile

y15zr_festival_crew

Y15ZR FESTIVAL CREW

  • 134 posts
  • 1.5k followers
  • 962 following

Y15ZR FESTIVAL CREW Profile Information

@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Taman Alma

Larrii dulu broo.. Abang J di belakang. ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต
โ€œโ€โ€โ€โ€""โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€"โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€
Follow & Support @nur_akimz
Follow & Support @kyt.malaya
Follow & Support @y15zr_festival_crew โ€œโ€โ€โ€โ€""โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€"โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€
@y15zr_festival_crew
@y15zr_utara_official @y15zr_members_official @y15zr_rider_rider_malaya @team_y15zr_malaya @y15zrmalaya_0fficial
@kroni4646penang @fenomena_y15zr @y15zr_festival @y15zronly @kronikysuku @yamahay15zrmalaysia @y15zr_v2 @y15_shoppe @y15_kamipenghasut @y15zrpenangislandcrew @y15zrperlis_official
@y15zrbangicrew_0fficial @y15zrkelantancrew """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
#y15zrfestivalcrew
#y15zr_festival_crew #ysukumodifiedpadu #Y15zrUtaraOfficial #kroni4646penang #Y15zrUtaraOfficial #y15zrmalaysia #y15_malaya_official #y15members #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #y15official #teamyamaha #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #jenteraduaroda #jentera_duaroda #jentera_keriaw #standardituindah #kakifly #kakihighway #semakindidepan #zamankegemilangan #wilayahpermotoran #pahlawanjalanan #sukanduaroda #kapcaimalaya #peminatyamaha #sukanpermotoran

Larrii dulu broo.. Abang J di belakang. ๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต๐Ÿ›ต
โ€œโ€โ€โ€โ€""โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€"โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€
Follow & Support @nur_akimz 
Follow & Support @kyt.malaya
Follow & Support @y15zr_festival_crew โ€œโ€โ€โ€โ€""โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€"โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€โ€
@y15zr_festival_crew
@y15zr_utara_official @y15zr_members_official @y15zr_rider_rider_malaya @team_y15zr_malaya @y15zrmalaya_0fficial 
@kroni4646penang @fenomena_y15zr @y15zr_festival @y15zronly @kronikysuku @yamahay15zrmalaysia @y15zr_v2  @y15_shoppe @y15_kamipenghasut @y15zrpenangislandcrew @y15zrperlis_official
@y15zrbangicrew_0fficial @y15zrkelantancrew """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
#y15zrfestivalcrew
#y15zr_festival_crew #ysukumodifiedpadu  #Y15zrUtaraOfficial #kroni4646penang #Y15zrUtaraOfficial #y15zrmalaysia #y15_malaya_official #y15members #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #y15official #teamyamaha #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #jenteraduaroda #jentera_duaroda #jentera_keriaw #standardituindah #kakifly #kakihighway #semakindidepan #zamankegemilangan #wilayahpermotoran #pahlawanjalanan #sukanduaroda #kapcaimalaya #peminatyamaha #sukanpermotoran
302 0 11 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Taman Alma

Kalau kita ejas sikit boh lambang honda konfemm abg puliss xtahan.. Hahahaha

Kalau kita ejas sikit boh lambang honda konfemm abg puliss xtahan.. Hahahaha
36 0 11 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Georgetown, Malaysia

Gaiisss.. Sapa nak boleh dm saya @ whatsapp terus 0174316094. Kali ni buat 100 helai ja. RM50 Baju + Sticker.

Gaiisss.. Sapa nak boleh dm saya @ whatsapp terus 0174316094. Kali ni buat 100 helai ja. RM50 Baju + Sticker.
29 0 11 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Georgetown, Malaysia

Posted @withrepost โ€ข @mohdnajdi_ Boss๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Posted @withrepost โ€ข @mohdnajdi_ Boss๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
87 0 11 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Taman Alma

Sakan aih depa buru jentera kita ni.. Mampoih selimut moto jala guni..

Sakan aih depa buru jentera kita ni.. Mampoih selimut moto jala guni..
145 0 10 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

bunga-bunga utara gaisss . y15festival ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

bunga-bunga utara gaisss . y15festival ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
97 0 10 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Rabbit's Tale

terima kasih all crew Y15ZR FESTIVAL 2019 ..love u gaisss ...jumpa lg tahun hadapan semesti nya lg paduuu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

terima kasih all crew Y15ZR FESTIVAL 2019 ..love u gaisss ...jumpa lg tahun hadapan semesti nya lg paduuu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
53 0 10 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Rabbit's Tale

Posted @withrepost โ€ข @ajee56 Festival hadir โœ…

Posted @withrepost โ€ข @ajee56 Festival hadir โœ…
65 0 10 September, 2019
Posted @withrepost โ€ข @cpixswish21 Y15ZR FESTIVAL 2019 LULUSโœ…โœ…โœ…
@y15zr_festival @y15zr_festival @y15zr_festival @y15zr_festival_crew
60 0 10 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Taman Alma

Posted @withrepost โ€ข @ftgaragehelmet KYTโŒZR PROJECT by
FT PROJECTยฎ

Good Morning Guys !!. Selamat bercuti semua.
HARINI BRANCH KLANG(seksyen 32 shah alam) SAHAJA BUKA.
Location : https://goo.gl/maps/zarZmgoPdS32

BRANCH KL tutup
BRANCH PENANG tutup

Admin akan balas wasep korang satu2 hari ni ya.
Ramai dah start tanya helmet ni khususnya peminat dari @zizanrazak869 . Bak kata zizan , "special for my fan ". Edisi Khas KYTโŒZR PROJECT by FT Project .

Kami akan update butiran penuh kejap lagi
Harga retail price adalah sama seperti harga KYT Merdeka rm500 Untuk Tempahan Awal , kita beri harga rm468 sahaja.
Rm468 SEUNIT
RM468 SEUNIT
RM468 SEUNIT

Pakej Tempahan Awal akan disertakan beberapa freegift yang menarik .antaranya ๐Ÿ’ฅ1 unit helmet ZR Project
๐Ÿ’ฅ1 unit Cap KYTโŒZR ๐Ÿ’ฅ1 unit Lanyard KYTโŒZR
๐Ÿ’ฅ1 unit keychain replika helmet KYTโŒZR
๐Ÿ’ฅ1 keping sijil " appreciation from ZR" beserta signature replika ZR .
๐Ÿ’ฅDan satu sesi Penyerahan helmet bersama @zizanrazak869 (tempat dan masa kami akan beritahu)- yg ni kami akan tengok pada availability masa @zizanrazak869.
InsyaAllah Tempahan Awal akan dibuka pada awal @akhir bulan 10.

Helmet dijangka tiba sebelum Tahun Baru . Maybe sekitar pertengahan disember( kami akan update). Helmet ni 2 times production . Sebelum tahun baru 1 kali . Dan awal tahun (sebelum Mac 1kali) sebab kita nak beri laluan pada KYT Merdeka , dan design rider MotoGP 2020. X dan nak production . Helmet ni bukan macam buat [email protected] kosmetik , dari injection moulding -water decal - sampaila assembling part, process dah macam buat motor. Bukan hari ni order esok bley siap๐Ÿ˜…. Kalau ikutkan kami ..kami nak bawa 1 kontena saja. Dalam 1500++. Modai pun dah brapa ratus k situ . Tapi karang kalau x cukup . Kena kecam lagi kata buat limited la apa ๐Ÿ˜†.nak order lebih , mau makan juta deposit 3bulan barang blum sampai. Kami bukan company besar๐Ÿ˜† sangat. GEOMAX Malaysia pun bukan kami nak bawa sikit. Kami order 500biji tapi baru dapat 30biji ja. Pun ad kecam juga pasal apa bawak sikit.
Cumanya production ke-2, HELMET NI X DAPAT FREEGIFT MACAM DIATAS.
Ok guys FTKLANG BUKA MACAM BIASA.
Thanks for continuous support guys !!

Posted @withrepost โ€ข @ftgaragehelmet KYTโŒZR PROJECT by
FT PROJECTยฎ

Good Morning Guys !!. Selamat bercuti semua. 
HARINI BRANCH KLANG(seksyen 32 shah alam) SAHAJA BUKA. 
Location : https://goo.gl/maps/zarZmgoPdS32

BRANCH KL tutup 
BRANCH PENANG tutup

Admin akan balas wasep korang satu2 hari ni ya. 
Ramai dah start tanya helmet ni khususnya peminat dari @zizanrazak869 . Bak kata zizan , "special for my fan ". Edisi Khas KYTโŒZR PROJECT by FT Project .

Kami akan update butiran penuh kejap lagi 
Harga retail price adalah sama seperti harga KYT Merdeka rm500 Untuk Tempahan Awal , kita beri harga rm468 sahaja. 
Rm468 SEUNIT
RM468 SEUNIT 
RM468 SEUNIT

Pakej Tempahan Awal akan  disertakan beberapa freegift yang menarik .antaranya ๐Ÿ’ฅ1 unit helmet ZR Project
๐Ÿ’ฅ1 unit Cap KYTโŒZR ๐Ÿ’ฅ1 unit Lanyard KYTโŒZR
๐Ÿ’ฅ1 unit keychain replika helmet KYTโŒZR
๐Ÿ’ฅ1 keping sijil " appreciation from ZR" beserta signature replika ZR .
๐Ÿ’ฅDan satu sesi  Penyerahan helmet bersama @zizanrazak869 (tempat dan masa kami akan beritahu)- yg ni kami akan tengok pada availability masa @zizanrazak869. 
InsyaAllah Tempahan Awal akan dibuka pada awal @akhir bulan 10.

Helmet dijangka tiba sebelum Tahun Baru . Maybe sekitar pertengahan disember( kami akan update). Helmet ni 2 times production . Sebelum tahun baru 1 kali . Dan awal tahun (sebelum Mac 1kali) sebab kita nak beri laluan pada KYT Merdeka , dan design rider MotoGP 2020. X dan nak production . Helmet ni bukan macam buat vape@ kosmetik , dari injection moulding -water decal - sampaila assembling part, process dah macam buat motor. Bukan hari ni order esok bley siap๐Ÿ˜…. Kalau ikutkan kami ..kami nak bawa 1 kontena saja. Dalam 1500++. Modai pun dah brapa ratus k situ . Tapi karang kalau x cukup . Kena kecam lagi kata buat limited la apa ๐Ÿ˜†.nak order lebih , mau makan juta deposit 3bulan barang blum sampai. Kami bukan company besar๐Ÿ˜† sangat.  GEOMAX Malaysia pun bukan kami nak bawa sikit. Kami order 500biji tapi baru dapat 30biji ja. Pun ad kecam juga pasal apa bawak sikit. 
Cumanya production ke-2, HELMET NI X DAPAT FREEGIFT MACAM DIATAS. 
Ok guys FTKLANG BUKA MACAM BIASA. 
Thanks for continuous support guys !!
66 0 9 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Taman Alma

Posted @withrepost โ€ข @rman_trantataaa Born to be wild superior ๐Ÿ˜ˆ

Posted @withrepost โ€ข @rman_trantataaa Born to be wild superior ๐Ÿ˜ˆ
59 0 9 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Bukit Mertajam

Posted @withrepost โ€ข @faliq_smarties Selesai sudah activity hari ni๐ŸŒนsemoga dipermudah kan segala urusan,,aminโœŒ๏ธ

Posted @withrepost โ€ข @faliq_smarties Selesai sudah activity hari ni๐ŸŒนsemoga dipermudah kan segala urusan,,aminโœŒ๏ธ
98 0 9 September, 2019
@y15zr_festival_crew Profile picture

@y15zr_festival_crew

Bukit Mertajam

Posted @withrepost โ€ข @hakimyzaidey_ MOTOR STANDARD BOLEH JOIN ESR TAK?โ˜บ๏ธ
.
.
.
.
.
#esrmotor #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15malaya

Posted @withrepost โ€ข @hakimyzaidey_ MOTOR STANDARD BOLEH JOIN ESR TAK?โ˜บ๏ธ
.
.
.
.
.
#esrmotor #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15malaya
117 0 9 September, 2019