MORA ESSENTIAL PUNCAK ALAM ( @yanaa.beautystore ) Instagram Profile

yanaa.beautystore

MORA ESSENTIAL PUNCAK ALAM

  • 2.1k posts
  • 2.8k followers
  • 2.3k following

MORA ESSENTIAL PUNCAK ALAM Profile Information

@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

PERBEZAAN ARGAN OIL & CALISSA OIL
(Swipe left)
.
⭐️Argan Oil MORA menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, dengan penambahan sedikit vitamin C & E. A bit thick in texture, dan sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis normal dan jenis kering.
.
⭐️Manakala Calissa Oil MORA pula, masih menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, tetapi Argan Oil yg sangat light, dan ada penambahan lain seperti Sunflower Oil dan Jojoba Oil untuk fungsi kecantikan kulit. Sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis berminyak dan kombinasi.
.
⭐️Dari segi fungsi pula, kedua2nya mempunyai fungsi yang lebih kurang sama :
- Mengelakkan jerawat tumbuh
- Merawat masalah breakouts
- Membersihkan pori yang tersumbat
- Memperbaharui sel-sel kulit
- Merawat bibir kering dan merekah
- Mengurangkan stretch marks
- Mengurangkan parut dan kedutan
- Menegangkan kulit
- Untuk kawalan kulit berminyak
- Sebagai ejen "acne control"
- Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
🌹Apabila kami keluarkan Calissa Oil (yg kami dah formulate kan dgn formula baru yg lebih 'light'), terdapat sesetengah customer yg berkulit jenis kering tak sesuai guna Calissa Oil sebab terlalu light. Jadi Argan Oil MORA lah yang paling sesuai untuk mereka.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

PERBEZAAN ARGAN OIL & CALISSA OIL
(Swipe left)
.
⭐️Argan Oil MORA menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, dengan penambahan sedikit vitamin C & E. A bit thick in texture, dan sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis normal dan jenis kering.
.
⭐️Manakala Calissa Oil MORA pula, masih menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, tetapi Argan Oil yg sangat light, dan ada penambahan lain seperti Sunflower Oil dan Jojoba Oil untuk fungsi kecantikan kulit. Sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis berminyak dan kombinasi.
.
⭐️Dari segi fungsi pula, kedua2nya mempunyai fungsi yang lebih kurang sama :
- Mengelakkan jerawat tumbuh
- Merawat masalah breakouts
- Membersihkan pori yang tersumbat
- Memperbaharui sel-sel kulit
- Merawat bibir kering dan merekah
- Mengurangkan stretch marks
- Mengurangkan parut dan kedutan
- Menegangkan kulit
- Untuk kawalan kulit berminyak
- Sebagai ejen "acne control"
- Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
🌹Apabila kami keluarkan Calissa Oil (yg kami dah formulate kan dgn formula baru yg lebih 'light'), terdapat sesetengah customer yg berkulit jenis kering tak sesuai guna Calissa Oil sebab terlalu light. Jadi Argan Oil MORA lah yang paling sesuai untuk mereka.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 20 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 19 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KECIL TAPI SANGAT HEBAT!
.
MORA CALISSA OIL (pink) dan MORA ARGAN OIL (biru)❤
.
"Yang mana lagi elok sis?"
.
Kedua-duanya mempunyai kebaikan yang sama iaitu :
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
“Tapi, apa bezanya sis?”
.
🎈Kegunaan MORA CALISSA OIL dirumuskan khas untuk kulit berminyak dan kombinasi. Kenapa? Sebab tekstur dia sangat light dan cepat meresap!
🎈Manakala MORA Argan Oil untuk kulit kering dan normal. Argan Oil sangat2 bagus untuk melembapkan kulit tau.
.
MORA Argan Oil
15ml RM 60
.
MORA Calissa Oil
15ml RM 60
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

KECIL TAPI SANGAT HEBAT!
.
MORA CALISSA OIL (pink) dan MORA ARGAN OIL (biru)❤
.
"Yang mana lagi elok sis?"
.
Kedua-duanya mempunyai kebaikan yang sama iaitu :
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
“Tapi, apa bezanya sis?”
.
🎈Kegunaan MORA CALISSA OIL dirumuskan khas untuk kulit berminyak dan kombinasi. Kenapa? Sebab tekstur dia sangat light dan cepat meresap!
🎈Manakala MORA Argan Oil untuk kulit kering dan normal. Argan Oil sangat2 bagus untuk melembapkan kulit tau.
.
MORA Argan Oil
15ml RM 60
.
MORA Calissa Oil
15ml RM 60
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
10 0 17 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

APA YANG BESTNYA MORA GLOW CLEANSER NI? 🌸
.
MORA Argan Cleanser mempunyai tekstur jenis liquid dan creamy, tidak mengeringkan kulit lepas mencuci dan boleh remove makeup juga! Hanya dengan 1-2 pump, apply in circular motion 2-3 minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Mmmm segarnya! Cuba la 😉
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

APA YANG BESTNYA MORA GLOW CLEANSER NI? 🌸
.
MORA Argan Cleanser mempunyai tekstur jenis liquid dan creamy, tidak mengeringkan kulit lepas mencuci dan boleh remove makeup juga! Hanya dengan 1-2 pump, apply in circular motion 2-3 minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Mmmm segarnya! Cuba la 😉
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 16 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

JATUH CINTA DENGAN MORA CALISSA OIL🌸
.
MORA Calissa Oil is everything you need - in one bottle! Best kan?
.
FUNGSI MORA CALISSA OIL
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

JATUH CINTA DENGAN MORA CALISSA OIL🌸
.
MORA Calissa Oil is everything you need - in one bottle! Best kan?
.
FUNGSI MORA CALISSA OIL
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
4 0 16 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 15 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
7 0 14 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana
7 0 12 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 11 September, 2019
KULIT BERMINYAK?
KULIT KERING? 
MASALAH JERAWAT? .
.
Haaa ini la MAGIC OIL yang boleh bantu selesaikan masalah kulit awak tau! Ada Calissa Oil dan Argan Oil. Ramai pakai oil ni dan both adalah BEST SELLER item 😘😍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
9 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 10 September, 2019