PREMIUM WHITENING PRODUCTS ( @yongbeu ) Instagram Profile

yongbeu

PREMIUM WHITENING PRODUCTS

  • 6k posts
  • 17.3k followers
  • 7.4k following

PREMIUM WHITENING PRODUCTS Profile Information

@yongbeu Profile picture

@yongbeu

PROMO MERDEKA 2019. OFF UP TO RM26 FOR TODAY ONLY
.
.
Hari ni sahaja tau. Diskaun sempena merdeka. Ada diskaun RM26 sampai RM50 pun ada. Pm sis product yang you nak, and sis akan adjust special merdeka discount price untuk korang. .
.
Klik link dekat bio untuk info. HARI INI SAHAJA TAU 😘😘😘
.
.

BOLEH MIX AND MATCH AND BUAT COMBO DGN PRODUK LAIN JUGAK SEPERTI STEMCELL, PLACENTA, TREN dll.. Harga boleh cek ngn sis okay. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite

PROMO MERDEKA 2019. OFF UP TO RM26 FOR TODAY ONLY
.
.
Hari ni sahaja tau. Diskaun sempena merdeka. Ada diskaun RM26 sampai RM50 pun ada. Pm sis product yang you nak, and sis akan adjust special merdeka discount price untuk korang. .
.
Klik link dekat bio untuk info. HARI INI SAHAJA TAU 😘😘😘
.
.

BOLEH MIX AND MATCH AND BUAT COMBO DGN PRODUK LAIN JUGAK SEPERTI STEMCELL, PLACENTA, TREN dll.. Harga boleh cek ngn sis okay. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite
6 0 16 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu
2 0 15 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu
1 0 15 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu
2 0 15 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite
2 0 14 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite
1 0 14 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite
4 0 14 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
  #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
 #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu
3 0 14 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
  #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
 #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu
3 0 14 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
  #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
 #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu
1 0 14 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Glutax 5gs crp 2000
BUDGET FRIENDLY BASIC SET IN THE HOUSE!
.
Jom putihkan kulit dengan suntik Glutax 5gs. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, fair skin and masalah jerawat/jeragat. Harga sangat berbaloi dengan kesan. Siapa kata Glutax tak bagus? Kalau tak bagus sis tak jual. 😗
.
.
Glutax 5 gs
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types
.
Sis ada jual fullset utk 7/14 kali drip. Boleh rujuk picture utk price ya. Or sesiapa yang nak sis consult sebelum beli, bolh click link kat bio, sis akan consult 😗😗
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)

#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang 
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus 
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy 
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite 
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeautyt

Glutax 5gs crp 2000
BUDGET FRIENDLY BASIC SET IN THE HOUSE!
.
Jom putihkan kulit dengan suntik Glutax 5gs. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, fair skin and masalah jerawat/jeragat. Harga sangat berbaloi dengan kesan.  Siapa kata Glutax tak bagus? Kalau tak bagus sis tak jual. 😗
.
.
Glutax 5 gs
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types
.
Sis ada jual fullset utk 7/14 kali drip. Boleh rujuk picture utk price ya. Or sesiapa yang nak sis consult sebelum beli, bolh click link kat bio, sis akan consult 😗😗
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)
: 
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang 
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus 
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy 
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite 
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeautyt
3 0 14 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Glutax 5gs crp 2000
BUDGET FRIENDLY BASIC SET IN THE HOUSE!
.
Jom putihkan kulit dengan suntik Glutax 5gs. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, fair skin and masalah jerawat/jeragat. Harga sangat berbaloi dengan kesan. Siapa kata Glutax tak bagus? Kalau tak bagus sis tak jual. 😗
.
.
Glutax 5 gs
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types
.
Sis ada jual fullset utk 7/14 kali drip. Boleh rujuk picture utk price ya. Or sesiapa yang nak sis consult sebelum beli, bolh click link kat bio, sis akan consult 😗😗
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)

#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang 
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus 
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy 
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite 
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeautyt

Glutax 5gs crp 2000
BUDGET FRIENDLY BASIC SET IN THE HOUSE!
.
Jom putihkan kulit dengan suntik Glutax 5gs. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, fair skin and masalah jerawat/jeragat. Harga sangat berbaloi dengan kesan.  Siapa kata Glutax tak bagus? Kalau tak bagus sis tak jual. 😗
.
.
Glutax 5 gs
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types
.
Sis ada jual fullset utk 7/14 kali drip. Boleh rujuk picture utk price ya. Or sesiapa yang nak sis consult sebelum beli, bolh click link kat bio, sis akan consult 😗😗
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)
: 
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang 
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus 
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy 
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite 
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeautyt
5 0 14 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Glutax 5gs crp 2000
BUDGET FRIENDLY BASIC SET IN THE HOUSE!
.
Jom putihkan kulit dengan suntik Glutax 5gs. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, fair skin and masalah jerawat/jeragat. Harga sangat berbaloi dengan kesan. Siapa kata Glutax tak bagus? Kalau tak bagus sis tak jual. 😗
.
.
Glutax 5 gs
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types
.
Sis ada jual fullset utk 7/14 kali drip. Boleh rujuk picture utk price ya. Or sesiapa yang nak sis consult sebelum beli, bolh click link kat bio, sis akan consult 😗😗
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)

#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang 
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus 
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy 
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite 
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeautyt

Glutax 5gs crp 2000
BUDGET FRIENDLY BASIC SET IN THE HOUSE!
.
Jom putihkan kulit dengan suntik Glutax 5gs. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, fair skin and masalah jerawat/jeragat. Harga sangat berbaloi dengan kesan.  Siapa kata Glutax tak bagus? Kalau tak bagus sis tak jual. 😗
.
.
Glutax 5 gs
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types
.
Sis ada jual fullset utk 7/14 kali drip. Boleh rujuk picture utk price ya. Or sesiapa yang nak sis consult sebelum beli, bolh click link kat bio, sis akan consult 😗😗
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)
: 
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang 
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus 
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy 
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite 
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeautyt
4 0 13 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Beware of FAKE stemcell in d market.. Stemcell ni dalam dia ade 20 ampoules ya dear per box, tp blh beli trial set 10 ampoules. Kena carefull sbb stemcell brand ni banyak yg fake kat pasaran.. .
.
Okay stemcell ni blh guna jab kat muka utk rawat jeragat, jerawat dll, and not only that, boleh mix dgn whitening injections jugak okay.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
. .
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..
.
✅ Free postage
.
.
click link on bio to whatsapp ❤️
.
.

#TGwhite
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#TGWhite1000 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#suntikanvitaminc 
#nanosalt
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#evgenisdumovit
#cindellapremium

Beware of FAKE stemcell in d market.. Stemcell ni dalam dia ade 20 ampoules ya dear per box, tp blh beli trial set 10 ampoules. Kena carefull sbb stemcell brand ni banyak yg fake kat pasaran.. .
.
Okay stemcell ni blh guna jab kat muka utk rawat jeragat, jerawat dll, and not only that, boleh mix dgn whitening injections jugak okay.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
. .
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..
.
✅ Free postage
.
.
click link on bio to whatsapp ❤️
.
.

#TGwhite
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#TGWhite1000 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#suntikanvitaminc 
#nanosalt
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#evgenisdumovit
#cindellapremium
3 0 12 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Beware of FAKE stemcell in d market.. Stemcell ni dalam dia ade 20 ampoules ya dear per box, tp blh beli trial set 10 ampoules. Kena carefull sbb stemcell brand ni banyak yg fake kat pasaran.. .
.
Okay stemcell ni blh guna jab kat muka utk rawat jeragat, jerawat dll, and not only that, boleh mix dgn whitening injections jugak okay.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
. .
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..
.
✅ Free postage
.
.
click link on bio to whatsapp ❤️
.
.

#TGwhite
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#TGWhite1000 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#suntikanvitaminc 
#nanosalt
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#evgenisdumovit
#cindellapremium

Beware of FAKE stemcell in d market.. Stemcell ni dalam dia ade 20 ampoules ya dear per box, tp blh beli trial set 10 ampoules. Kena carefull sbb stemcell brand ni banyak yg fake kat pasaran.. .
.
Okay stemcell ni blh guna jab kat muka utk rawat jeragat, jerawat dll, and not only that, boleh mix dgn whitening injections jugak okay.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
. .
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..
.
✅ Free postage
.
.
click link on bio to whatsapp ❤️
.
.

#TGwhite
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#TGWhite1000 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#suntikanvitaminc 
#nanosalt
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#evgenisdumovit
#cindellapremium
3 0 12 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Beware of FAKE stemcell in d market.. Stemcell ni dalam dia ade 20 ampoules ya dear per box, tp blh beli trial set 10 ampoules. Kena carefull sbb stemcell brand ni banyak yg fake kat pasaran.. .
.
Okay stemcell ni blh guna jab kat muka utk rawat jeragat, jerawat dll, and not only that, boleh mix dgn whitening injections jugak okay.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
. .
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..
.
✅ Free postage
.
.
click link on bio to whatsapp ❤️
.
.

#TGwhite
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#TGWhite1000 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#suntikanvitaminc 
#nanosalt
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#evgenisdumovit
#cindellapremium

Beware of FAKE stemcell in d market.. Stemcell ni dalam dia ade 20 ampoules ya dear per box, tp blh beli trial set 10 ampoules. Kena carefull sbb stemcell brand ni banyak yg fake kat pasaran.. .
.
Okay stemcell ni blh guna jab kat muka utk rawat jeragat, jerawat dll, and not only that, boleh mix dgn whitening injections jugak okay.. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
. .
✅100% Money Back Guarantee kalau barang tak original..
.
✅ Free postage
.
.
click link on bio to whatsapp ❤️
.
.

#TGwhite
#cindella
#complexion6
#mixingwhite
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#TGWhite1000 
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#snowwhitedrip
#placentasheep 
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#nanguang 
#glutax75gx 
#treninjection
#suntikanvitaminc 
#nanosalt
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#evgenisregeneration 
#Skinwhitening
#evgenis
#evgenisdumovit
#cindellapremium
2 0 12 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Memang ramai celebrity/public figure/model yg amalkan suntikan kecantikan yg kebiasaannya dorang buat ni di clinic kecantikan atau di beauty spa yg mana harganya lebih mahal jika dibandingkan dgn harga belian online.. Nak kulit putih melepak pinkish kena buat drip. Why?
.
.
❤️Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet.
❤️96% penyerapan lebih tinggi kerana terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
❤️Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening.
❤️Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan, liver, dan buah pinggang.
❤️Mengecut & Menghilangkan parut jerawat.
❤️Kulit tampak glowing & licin
❤️Memudarkan jeragat & anti penuaan
❤️Mengurangkan masalah kulit berminyak
❤️Mengatasi masalah kulit kering
❤️Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif
❤️Melembapkan & Menegangkan Kulit
❤️Membuang toksin dalam badan
❤️Meningkatkan collagen semulajadi kulit
❤️Memperbaharui sel kulit
.
.

Nak jimat? Nak lebih murah.. boleh beli online dgn sis.. Whatsapp +6011 1673 0432 (Strictly no calls)
.
.
.
#cindella
#complexion6
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#soulcrystal
#complexion6murah
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#japanplatinummurah
#placentalucchinisheep
#japanplatinumgreen
#cindellamurah
#miraclewhiteinjection 
#cindellaoriginal 
#nanguang 
#cindellamalaysia 
#servisinjection 
#servisdrip 
#nanguangmurah 
#nangkuang 
#whiteninginjectionoriginal
#bbcelebi

Memang ramai celebrity/public figure/model yg amalkan suntikan kecantikan yg kebiasaannya dorang buat ni di clinic kecantikan atau di beauty spa yg mana harganya lebih mahal jika dibandingkan dgn harga belian online.. Nak kulit putih melepak pinkish kena buat drip. Why?
.
.
❤️Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet.
❤️96% penyerapan lebih tinggi kerana terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
❤️Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening.
❤️Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan, liver, dan buah pinggang.
❤️Mengecut & Menghilangkan parut jerawat.
❤️Kulit tampak glowing & licin
❤️Memudarkan jeragat & anti penuaan
❤️Mengurangkan masalah kulit berminyak
❤️Mengatasi masalah kulit kering
❤️Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif
❤️Melembapkan & Menegangkan Kulit
❤️Membuang toksin dalam badan
❤️Meningkatkan collagen semulajadi kulit
❤️Memperbaharui sel kulit
.
.

Nak jimat? Nak lebih murah.. boleh beli online dgn sis.. Whatsapp +6011 1673 0432 (Strictly no calls)
.
.
.
#cindella
#complexion6
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#soulcrystal
#complexion6murah
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#japanplatinummurah
#placentalucchinisheep
#japanplatinumgreen
#cindellamurah
#miraclewhiteinjection 
#cindellaoriginal 
#nanguang 
#cindellamalaysia 
#servisinjection 
#servisdrip 
#nanguangmurah 
#nangkuang 
#whiteninginjectionoriginal
#bbcelebi
1 0 12 September, 2019
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Memang ramai celebrity/public figure/model yg amalkan suntikan kecantikan yg kebiasaannya dorang buat ni di clinic kecantikan atau di beauty spa yg mana harganya lebih mahal jika dibandingkan dgn harga belian online.. Nak kulit putih melepak pinkish kena buat drip. Why?
.
.
❤️Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet.
❤️96% penyerapan lebih tinggi kerana terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
❤️Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening.
❤️Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan, liver, dan buah pinggang.
❤️Mengecut & Menghilangkan parut jerawat.
❤️Kulit tampak glowing & licin
❤️Memudarkan jeragat & anti penuaan
❤️Mengurangkan masalah kulit berminyak
❤️Mengatasi masalah kulit kering
❤️Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif
❤️Melembapkan & Menegangkan Kulit
❤️Membuang toksin dalam badan
❤️Meningkatkan collagen semulajadi kulit
❤️Memperbaharui sel kulit
.
.

Nak jimat? Nak lebih murah.. boleh beli online dgn sis.. Whatsapp +6011 1673 0432 (Strictly no calls)
.
.
.
#cindella
#complexion6
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#soulcrystal
#complexion6murah
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#japanplatinummurah
#placentalucchinisheep
#japanplatinumgreen
#cindellamurah
#miraclewhiteinjection 
#cindellaoriginal 
#nanguang 
#cindellamalaysia 
#servisinjection 
#servisdrip 
#nanguangmurah 
#nangkuang 
#whiteninginjectionoriginal
#bbcelebi

Memang ramai celebrity/public figure/model yg amalkan suntikan kecantikan yg kebiasaannya dorang buat ni di clinic kecantikan atau di beauty spa yg mana harganya lebih mahal jika dibandingkan dgn harga belian online.. Nak kulit putih melepak pinkish kena buat drip. Why?
.
.
❤️Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet.
❤️96% penyerapan lebih tinggi kerana terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
❤️Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening.
❤️Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan, liver, dan buah pinggang.
❤️Mengecut & Menghilangkan parut jerawat.
❤️Kulit tampak glowing & licin
❤️Memudarkan jeragat & anti penuaan
❤️Mengurangkan masalah kulit berminyak
❤️Mengatasi masalah kulit kering
❤️Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif
❤️Melembapkan & Menegangkan Kulit
❤️Membuang toksin dalam badan
❤️Meningkatkan collagen semulajadi kulit
❤️Memperbaharui sel kulit
.
.

Nak jimat? Nak lebih murah.. boleh beli online dgn sis.. Whatsapp +6011 1673 0432 (Strictly no calls)
.
.
.
#cindella
#complexion6
#complexion6malaysia
#mixingwhite
#soulcrystal
#complexion6murah
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#japanplatinummurah
#placentalucchinisheep
#japanplatinumgreen
#cindellamurah
#miraclewhiteinjection 
#cindellaoriginal 
#nanguang 
#cindellamalaysia 
#servisinjection 
#servisdrip 
#nanguangmurah 
#nangkuang 
#whiteninginjectionoriginal
#bbcelebi
3 0 12 September, 2019