YSS Project ( @ysukushuib ) Instagram Profile

ysukushuib

YSS Project

  • 171 posts
  • 160.6k followers
  • 47 following

YSS Project Profile Information

@ysukushuib Profile picture

@ysukushuib

Dah boleh tgk gais skrg!!! Shuib Channel... 😎 #shuibchannel @honeyjuanajuice @ach_racing

Dah boleh tgk gais skrg!!! Shuib Channel... 😎 #shuibchannel @honeyjuanajuice @ach_racing
1,893 0 4 hours ago
@ysukushuib Profile picture

@ysukushuib

Video penuh besok pagi di #shuibchannel .... Ade yg cari roti??? #rotiseries #yssproject

Video penuh besok pagi di #shuibchannel .... Ade yg cari roti??? #rotiseries #yssproject
8,022 0 15 hours ago
Ape yg pelik dlm gambar ni,,,tgk btol2...πŸ˜‚
.
.
#Yssprojectisback #mainatasdynoje #jet4 #68 #hobi #shuibchannel #achracingchannel @ach_racing @muhammad.imran.zulkafli
13,478 0 21 October, 2019
@ysukushuib Profile picture

@ysukushuib

Kedai sahabat sy @kedaipenjualhelmet kena pecah masok !!!! Kita viralkan sama2,,, Carik smpi dapat!!!! Orang susah2 meniaga ko masuk dan rembat mcm tu je ehhh...Tungguuuu smpi lubang cacing kota carik... @pdrmsia_official

Kedai sahabat sy @kedaipenjualhelmet kena pecah masok !!!! Kita viralkan sama2,,, Carik smpi dapat!!!! Orang susah2 meniaga ko masuk dan rembat mcm tu je ehhh...Tungguuuu smpi lubang cacing kota carik... @pdrmsia_official
1,621 0 21 October, 2019
@ysukushuib Profile picture

@ysukushuib

Mana ko ni?Berjanggut aku tunggu 🐐

Mana ko ni?Berjanggut aku tunggu 🐐
3,644 0 19 October, 2019
@ysukushuib Profile picture

@ysukushuib

Dah masuk terxuxuk dan terciduk!!!! @hairiwhuut @honeyjuanajuice #honeyjuanamerchandise

Dah masuk terxuxuk dan terciduk!!!! @hairiwhuut @honeyjuanajuice #honeyjuanamerchandise
4,704 0 18 October, 2019
@ysukushuib Profile picture

@ysukushuib

Ini budak BOEK!!!! Stim ahhh!!!! Stay humble dan terus sukses bro @hairiwhuut

Ini budak BOEK!!!! Stim ahhh!!!! Stay humble dan terus sukses bro @hairiwhuut
3,521 0 18 October, 2019
@ysukushuib Profile picture

@ysukushuib

Ade yg turun GP tak 1-3 Nov ni??? Ade byk tiket ni gaisssss #ysukushuib

Ade yg turun GP tak 1-3 Nov ni??? Ade byk tiket ni gaisssss #ysukushuib
8,660 0 17 October, 2019
@ysukushuib Profile picture

@ysukushuib

No give up!!! Just move up!!! .
Posted @withrepost β€’ @honeyjuanajuice @officialflavourbaru .
Cerita dia sebab apa ig lama β€˜flavour baru’ tiba2 lenyap πŸ€”πŸ˜‘
.
Disebabkan beberapa individu report ig lama diorang, bukan sekali eh hm dua kali gaisss πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
.
Chill la bro2 yg report tu, biasalah bisnes kan kalau nak maju marketing kena kaw2 beb πŸ˜‰ Kata vapours, jadi brand mana2 pun kita semua di bawah satu industri okay πŸ™ŒπŸ»
.
Perjalanan diorang tetap diteruskan, brand & duta tetap akan buru yg mana paling boom πŸ’₯πŸ”₯
.
Ikuti perkembangan @officialflavourbaru .....
-Siapakah Duta mereka ?
-Apakah Nama Brand mereka ?
- Apakah trademark mereka ?
.
@sirhafizyusoff
@shuibsepahtu .
@officialflavourbaru
@officialflavourbaru
@officialflavourbaru

No give up!!! Just move up!!! .
Posted @withrepost β€’ @honeyjuanajuice @officialflavourbaru .
Cerita dia sebab apa ig lama β€˜flavour baru’ tiba2 lenyap πŸ€”πŸ˜‘
.
Disebabkan beberapa individu report ig lama diorang, bukan sekali eh hm dua kali gaisss πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
.
Chill la bro2 yg report tu, biasalah bisnes kan kalau nak maju marketing kena kaw2 beb πŸ˜‰ Kata vapours, jadi brand mana2 pun kita semua di bawah satu industri okay πŸ™ŒπŸ»
.
Perjalanan diorang tetap diteruskan, brand & duta tetap akan buru yg mana paling boom πŸ’₯πŸ”₯
.
Ikuti perkembangan @officialflavourbaru .....
-Siapakah Duta mereka ?
-Apakah Nama Brand mereka ?
- Apakah trademark mereka ?
.
@sirhafizyusoff 
@shuibsepahtu .
@officialflavourbaru 
@officialflavourbaru 
@officialflavourbaru
1,333 0 17 October, 2019
@ysukushuib Profile picture

@ysukushuib

Yes!!! Video penuh pagi ni pkl 8 pagi gais... #shuibchannel @zizanrazak869

Yes!!! Video penuh pagi ni pkl 8 pagi gais... #shuibchannel @zizanrazak869
2,889 0 15 October, 2019
@ysukushuib Profile picture

@ysukushuib

Besok pagi gais video penuh drift dgn @zizanrazak869 !!!! Aku pening zannnnnn!!!! #shuibchannel #zrproject

Besok pagi gais video penuh drift dgn @zizanrazak869 !!!! Aku pening zannnnnn!!!! #shuibchannel #zrproject
2,530 0 15 October, 2019