nurzalikha syazana Coway Agent ( @zasya_nordin ) Instagram Profile

zasya_nordin

nurzalikha syazana Coway Agent

  • 195 posts
  • 25.8k followers
  • 2.5k following

nurzalikha syazana Coway Agent Profile Information

@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

okey kulit kita wajib semingu 2kali semingu pakai mask yer meh i tunjuk mask dari @forevermy_beauty 1.uols cuci muka guna cleanser yg uols ada 2.lap lap muka yg basah tu then bukak mask forever 3.then biarkan 15mnit lpastu tanggal 4.urut2 diseluruh kawasan muka 5.tadaaaaaaaa uols akn dapat kulit fresh segar lembab jgn lupa dapatkan dekat @forevermy_beauty ada 5pcs dlm sekotak

okey kulit kita wajib semingu 2kali semingu pakai mask yer meh i tunjuk mask dari @forevermy_beauty  1.uols cuci muka guna cleanser yg uols ada 2.lap lap muka yg basah tu then bukak mask forever 3.then biarkan 15mnit lpastu tanggal 4.urut2 diseluruh kawasan muka 5.tadaaaaaaaa uols akn dapat kulit fresh segar lembab jgn lupa dapatkan dekat @forevermy_beauty ada 5pcs dlm sekotak
539 0 3 days ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

2nd eid , kebaya letops by @karabum.fabulous @karabum.ootd

2nd eid , kebaya letops by @karabum.fabulous  @karabum.ootd
1,000 1 1 week ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

team raya maroon @meeya_amira ❤️ @myravallyn

team raya maroon @meeya_amira ❤️ @myravallyn
1,000 2 1 week ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

💙❤️

💙❤️
1,000 4 1 week ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin 🤲🏻❤️ #teamrayapenang #teamrayamaroon

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin 🤲🏻❤️ #teamrayapenang #teamrayamaroon
833 6 1 week ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

love love ❤️

love love ❤️
1,000 15 4 weeks ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

happy u ? happy me 😘 📸 @dayatstudio 👗 @irzatila_couture

happy u ? happy me 😘 📸 @dayatstudio 👗 @irzatila_couture
1,000 11 1 month ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

happy labour day ❤️ rindu bebi kiter @fatinfakrulnisa__

happy labour day ❤️ rindu bebi kiter @fatinfakrulnisa__
627 2 1 month ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

goodnight😽

goodnight😽
1,000 15 1 month ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

123 selpie dlu lah, lama dh xselfie 😅

123 selpie dlu lah, lama dh xselfie 😅
1,000 19 1 month ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

kejap tengah betulkn tudung ni

kejap tengah betulkn tudung ni
1,000 3 1 month ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

petite girl with mr nobody 🖤 📸 @izadpenang46

petite girl with mr nobody 🖤 📸 @izadpenang46
2,000 34 1 month ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

suprise 🎊 mampu throwback jer sister

suprise 🎊 mampu throwback jer sister
1,000 6 1 month ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

nk custom casing fon tapi tk tahu dekat mana ? ok uols boleh check ig @magic_casing ,

nk custom casing fon tapi tk tahu dekat mana ? ok uols boleh check ig @magic_casing ,
629 1 2 months ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

uols tak tahu nk guna moisturizer apa? jom try Gloria Bright Moist Therapy Cream - Mengecutkan jerawat dengan pantas - Memudarkan parut dan jeragat - Memberikan kelembapan yang optimum pada kulit - Menyerap lebihan minyak pada kulit agar kulit kelihatan sentiasa segar dan bersih - Mengecilkan pori pori - Tiada lagi masalah kulit tidak sekata akibat sinaran UV - Texture nya yang lembut tidak melekit dapat menyerap pada kulit dengan pantas - Menganjalkan kulit kelihatan seperti muda remaja 𝗔𝗽𝗮 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗯𝗲𝘀𝘁 𝘁𝗲𝗻𝘁𝗮𝗻𝗴 𝗺𝗼𝗶𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶𝘇𝗲𝗿 𝗻𝗶❓ - dapat mengurangkan minyak berlebihan dan melembutkan kulit - kulit akan sentiasa lembap - tidak rasa melekit bila dipakai - cepat meresap kedalam kulit dan kulit akan sejuk bila dipakai dapatkan di @adibzuky @adibzuky

uols tak tahu nk guna moisturizer apa? jom try Gloria Bright Moist Therapy Cream - Mengecutkan jerawat dengan pantas - Memudarkan parut dan jeragat - Memberikan kelembapan yang optimum pada kulit - Menyerap lebihan minyak pada kulit agar kulit kelihatan sentiasa segar dan bersih - Mengecilkan pori pori - Tiada lagi masalah kulit tidak sekata akibat sinaran UV - Texture nya yang lembut tidak melekit dapat menyerap pada kulit dengan pantas - Menganjalkan kulit kelihatan seperti muda remaja  𝗔𝗽𝗮 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗯𝗲𝘀𝘁 𝘁𝗲𝗻𝘁𝗮𝗻𝗴 𝗺𝗼𝗶𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶𝘇𝗲𝗿 𝗻𝗶❓ - dapat mengurangkan minyak berlebihan dan melembutkan kulit - kulit akan sentiasa lembap - tidak rasa melekit bila dipakai - cepat meresap kedalam kulit dan kulit akan sejuk bila dipakai  dapatkan di @adibzuky @adibzuky
654 0 2 months ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

sis rindu nak pakai baju kerja 😂 nak oder coway ? cari saya ok 😍 #stayhome #staysafe #throwback #cowaymalay

sis rindu nak pakai baju kerja 😂 nak oder coway ? cari saya ok 😍  #stayhome  #staysafe #throwback #cowaymalay
1,000 4 2 months ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

jubah abaya super selesa dan cantik dari @fazilah_shop_uk weolss love terok thankyou❤️❤️❤️

jubah abaya super selesa dan cantik dari @fazilah_shop_uk  weolss love terok thankyou❤️❤️❤️
1,000 14 2 months ago
@zasya_nordin Profile picture

@zasya_nordin

sunday fun day

sunday fun day
1,000 3 2 months ago